Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

Scudo
selam hayırlı geceler
gebzeden arkadaşlar var mı

çok kilo almışım motosiklete başladığımdan beri.
buradan yazıyorum arkadaş "Ducati Hypermotard 796" kullanmak insana ciddi kilo aldırıyor. :krsn:

bisiklet alıyorum kendime akşamları çıkıp terletiyim kendimi diye.
ölçüm yaptırdım %21 yağ oranım oluşmuş :agla:
ben bisikleti bırakmadan önce hatta son bıraktığımda tığ gibi delikanlıydım şimdi armut gibi oldum resmen.
ilk fırsatta bisiklet ediniyorum kendime. ekipmanlarım hala duruyor sadece bisikleti satmıştım
sadece bisiklet alıcam :harika:

@chnkrmz Ben de Yamaha WR125 istiyorum da 125 lik de kilo aldırır mı? :)
Hocam doğrusu deposuna benzin koyup biraz turlayayım desem ekmek alacak para bırakmaz bana. En iyisi bisiklet şu sıralar. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@chnkrmz
Motorlada kilo verirsin cihan . soyle ki motoru calistirmazsin , pedal döndererek gidersin :D

Canım sıkıldı çok pis sıkıldı ama nasıl sıkıldı anlatamam

Forumda gece modu varmış :D çok daha fantazik çok daha güzel ama

Gecenin sessizliği olmadan ders çalışamıyorum tehlikeli olmasa gece tur yapar gündüz uyurum hayali bile güzel bee serin serin gece pedallamak

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
Nasıldı geceler,pelinsu eceler:koptum:
Hayırlı geceler.

Vay be,nereden nereye.Nereye😬

"Gececi" lafını görünce "aha ben" dedim, bi de ne göreyim. Eskiden forum komple gececiymiş, 210 sayfa ne yazıldı ne çizildi çok merak ediyorum.

Asıl ters yaşamak 1 ay sonra falan başlayacak bende. Yazları günün ağarmasıyla yatıyorum, 16:00 gibi kalkıyorum. Gece serinliğinden istifade oluyor, çok hoş oluyor 😎

Gece iyidir,sahilde ki insan kalabalığını,insanların bıraktığı çöpü göstermez.
Yaşadığım yerde sabah işe gelirken bazen sahilden geçiyorum,heryerde gecenin çöpü yerlerde...

Geri