@ygt bike senin önerin benim hafta sonları kullanım için uygun gibi.
Benim takıldığım yeri sana da sormak isterim. Açıkçası iki bisiklet arasında kaldım. Biri tern verge n8 nette gördüğüm zaman gerçekten çok hoş duruyordu mat gri olan ama sonra özelliklerine baktığım da neden bu kadar pahalı diye düşündüm. Diğer aklımda olan model Geotech 20.1 pro. İkisi bisikleti karşılaştırdığım da şöyle bi durum var;
-Geotech 20.1 pro arka vites aktarıcı SRAM X7 9 SPEED, bunu tern daha üst modellerinde kullanmış n8 de Shimano Claris var.
-Frenlere bakınca geotech de hidrolik disk fren var tektro, tern de sadece bilgi kısmında V-Brake Aluminyum.
-Lastik geotech KENDA KOMMUTER 20X1.75 , tern Schwalbe Kojak; tern daha iyi sanırım bu konuda.
-Kadro geotech 6061 al , tern siz 7000 al dediniz ama kendi sitesinde bir bilgi göremedim. Genel olarak tern kadroları iyi olarak biliniyor.
-Göbek kısımları için açıkçası o kadar bilgim yok, siz rulmanlı demiştiniz ama ben aradaki farkı anlayamıyorum henüz.
-Fiyata gelince Geotech 2.999,00 TL, Tern n8 4.830,00 TL. Geotech mi ucuz Tern mü pahalı karar veremedim
Birde başka neleri karşılaştırabiliriz?