Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ghost fotoğraflarınız buraya

Scudo
bisikletimi alali daha 1 ay felan oldu 1 kere binebildim sonrasinda ameliyat oldum kullanmadan parca degisdirmekdense satip ustune para ekleyip yeni bir bisiklet daha mantikli gibi geldi bana.
kullanim olarak dag tas gezmiyorum sadece gorselligi hosuma gittigi icin full suspension almak istiyorum.

ghost cross 1300 hakkında kullananlardan yorum alabilirmiyim?

(link)

Değerli Ghostseverler,
Bisikletim Ghost SE 8000'i Shimano XT grupset (arka vites zaten XT'ydi), Shimano XT jant ve göbekler, Maxxis Ignitor 2.1 dış lastik ile güncelledim. En yeni fotoğraflarını ve de videosunu Facebook hesabıma yükledim. Video Facebook duvarımda ve herkese açık. Fotoğraflar, albümlerim içerisinde GHOST SE 8000 albümünde ve herkese açık. Resim yükleme siteleri zamanla fotoğrafları siliyor diye artık Facebook hesabıma yüklüyorum. Sevgi ve saygılarımla :)

Bisikletim Ghost SE 8000 albümümün bağlantısı : (link)

Bisikletimin HD videosunun bağlantısı :

cok hos olmus bisikletiniz kazasiz surusler kismet olursa bende ufak tefek degisiklikler yapicam.
ondeki aydinlatmalarin markalari nedir acaba?

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
@returnlife
Çok teşekkür ediyorum Returnlife. Farlarım FENIX BC 30. Her biri 1800 Lümen. Arka ışıklar KNOG Blinder. Fenix'lerde selektör düğmesi var. Elciğin yanına bağlıyorsun cırt cırt bantla. Kapısını şoförünün açma olasılığı olan araçlara, yola çıkma olasılığı olan araç ve yayalara patlatıyorum 2 x 1800 lümeni :D Kesinlikle her iki markayı da tavsiye ederim ama ön ışık ille selektörlü olmalı bence. Saygılar :)

suan aliexpressden bakiorum bol lumenli modellere yanniz selektor varmi yokmu bakdiklarimda anlayamadim.

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
@celikeren o bisiklete o suluk olmamış sanki :):rolleyes: yapmayın etmeyin o matara o bisiklete layık değil

Kato 5 modeliyle bende Ghost Rider oldum :) Artık Kıbrıs'ta yım. Bir süre araştırdıktan sonra 27.5 jant Ghost kato 5 de karar kıldım. Lefkoşe deki Paralik Pedal Power giderek bisikleti aldım Girne Lefkoşe arası(28,0 km ) sanırım ilk denememi yaptım oldukça begendiğimi söyleyebilirim .

IMG_20150910_194616.jpg

Geri