Scudo Sports

Ghost fotoğraflarınız buraya

Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum iki model arasında kaldım.SE1150 ve SE1175 sizce hangisini tercih etmeliyim aralarında çok belirgin farklar var mı ? teşekkürler

Scudo
@omercanbasal Ghost SE1175 mavi renk, SE1150 siyah renk. SE1175 8*3=24 vites. SE1150 7*3=21 vites. Anladığım kadarıyla farkları bunlar.
Ben de SE1175 kullanıyorum memnunum güzel herşey şuan. Arkadaşım da geçenlerde SE1150 almış söyle bir göz gezdirdim pek fark yok aralarında. Ancak satıcıdan satıcıya değişebilir tabi ama benim bisiklet Scwalbe Smart Sam Lastiklerle gelmişti. Arkadaşımda aynı yerden almış ancak CST Lastik vardı üzerinde.
Karar sizin tabi, şimdiden hayırlı olsun.

Şunuda şuraya sıkıştırayım :D
6tag_140915-021156.jpg

Değerli Ghostseverler,

'BİSİKLETİMİN GECE TRAFİKTE GÖRÜNÜMÜ (21 SN. HD VİDEO) GECE BİSİKLET FARKINDALIĞI VE GÜVENLİĞİ ADINA YAPTIKLARIM' adlı yeni bir video paylaştım Facebook duvarımda ve herkese açık. Belki ilginizi çeker. Silinme derdi yok. Sevgi ve saygılarımla :)
Konuyla ilgili videonun bağlantısı :
Bisikletimin videosu :
Bisikletimin (Ghost SE 8000) albümü : (link)

@yenerustun ön amortisörde kılıf gibi birşeymi var... varsa nerden temin edebiliriz ... bu arada bisiklette çok fenaaa...gerçekten süper gözüküyor...kazasız belasız kullanın inşallah..................

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
@HÜSEYİN ÇATAMAK
Hüseyin Bey merhaba. Çok teşekkür ediyorum. Evet benzerlerinden uzun Procycle amortisör koruyucu var. Accell bisiklet mağazalarına, jipi yutan bisiklet balık tişörtleriyle beraber bu ürünün dağıtımını biri yapmış ama tekrar bu adama ulaşamadık. Accell bisiklet mağazalarına sormak lazım. Benim aldığım Ordu Doğuş Bisiklet'te delikli olanı var (eski tip alt model amortisörler için) Bu sizin için sorun değilse orada en az 2 adet var. Ama boyları ve malzemeleri benim kılıf ile aynı. Procycle ürünlerini kim üretip dağıtıyorsa ondan ben de bilgi ve ürün almak isterim.

ilgilendiğin için ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ... nette Procycle maşa koruyucu yazdım bir çok seçenek çıktı... daha önce bu kılıfları bir bisikletin üzerinde görmemiştim ... çok şık duruyor ... sayende bir çift edinicem ...sanırım toz filan kaçmasını engelliyor...resimdeki ulaşım aracımın son hali....ulaşım aracı diyorum çünkü ben bisikleti ulaşım aracı olarak kullanıyorum...ilgin için tekrar teşekkür derim...IMAG2240.jpg

@HÜSEYİN ÇATAMAK
Rica ederim Hüseyin Bey. Ulaşım aracınız çok şık. Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin. Ben de işe çoğunlukla bisikletle gidiyorum. İnternette Accell bisiklet mağazalarına veya diğer sanal mağazalara bakmadım Procycle için (Ordu Accell Bisiklet'ten 3 çift aldığımdan) Elimdekiler eskimiş olsaydı mağazada bulunmama durumunu da dikkate alarak internetten hemen sipariş verirdim. Ürünü bulmanıza sevindim. İyi günlerde kullanın :)

@GezginizBiz bisikletiniz çok çekici gözüküyor ben de alacaktım fakat uygun fiyata bulamamıştım o yüzden 2. seçeneğim olan salcano insomnia aldım

@fruc7ox etiket fiyatında 1400 yazıyordu bir tanıdık girince araya 400tl düşürdüler bende ancak böyle bütçem yetti :)

Merhaba ghost almayi düşünüyorum ama aklımda şuan model olarak hic bi fikir yok yardımcı olursanız eğer çok memnum olurum.

Geri