Scudo Sports

Ghost fotoğraflarınız buraya

Scudo
Merhaba. Bisiklet alma arefesindeyim sizlerden yardım istiyorum. 2300 tl ye carraro crx 930 buldum. Ama kararsızım braz koyup 3200 dolaylarında kato 5 mi alsam diyorum yada kato 5 e kadar çıkmışken braz dha fark verip kato 7 mi alsam bilemedim aslında okadar da kolay çıkamam maddi acıdan da ama almışken braz daha sıkıp iyi bseyler olsunmu diyorum yada maceraya gerek yok mu okadar sizlerin fikirlerini öğrenmek istiyorum. Ne diyorsunuz bu modeller hakkında

991 euro yazıyor sitedeki perakende satış fiyatında, bugünkü kurla 3200 e denk geliyor @onuranil

@sywolf çok bilmişlik gibi olmasın ama ben burada bildiğim kadarıyla size yardımcı olmaya çalışayım.daha yeni ghost tacana4 aldım o yüzden bende ghostu az biraz araştırdım. şöyle bir şablon çıkardım.arada fiyat farkı var,vites olarak deore ve olivio farkı var birde ağırlık farkı var bunun dışında bence çok çok az farklar var .bilmiyorum sizin tercihiniz hangisi olur ama ben tacana4'ü daha iyi buldum.

ortadaki tacana4 soldaki kato 5 sağdaki ise tacana 5

ghostq.PNG

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@sywolf benim boyum da 1.71. fiyatı çok buldum ben ondan senle paylaşım dedim kardeşim :) keyfine göre yoksa

Tam bende araniza katildim derken,bizim hatun yeni aldim Ghost Kato 3 bisikletime el koydu.Ailemizin yeni üyesi
Not: Sele ayarli deyil ve orijinal Sele söküldü. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160210/cc979bb08a5c07e1096196dd86061950.jpg

Hayırlı olsun,sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilir miyiz?

@uğur ufuk
Tabiki sakincasi yok...... Ben Yurtdisinda yasadimida belirtmem lazim.Kargo ücreti dahil 465€.....

merhaba,ghost kadro toplama hevesim yarım kaldı se 9500 kadro 48 cm ,az büyük geliyor 44cm kadrolarla takas düşünülür

@uzaklar26
market kısmında bir ilan açarsanız daha fazla dönüş olur hocam..

• Beğen
Tepkiler: ender yüksel
herkese merhaba. bende aylar öncesine kadar se1175 kullanıcısıydım ghostun tadını aldık bikere ordan malesef bisikletim kısmi olarak yandığı için satmıştım. şimdi se2000 modeli var aklımda. bu model ağırlık ve donanımın çok daha iyi olduğu bir model ancak para biriktirmem yani beklemem gerekecek :) onun için 700 800 e filan 1150 mi bulsam diyorum yoksa bekleyip se2000 almak en güzelimidir. tavsiyenize gerçekten muhtacım. se1175 imi ise hala özlüyorum

• Beğen
Tepkiler: El_Diablo
Geri