@ahmtbag
Eyvallah hocam teşekkür ederim
@Mustafa AYDIN
Amin hocam inşallah
@c21efe
İnşallah hocam teşekkürler
@celikkadro
Herhangi bir küçümsemem yok, forum kullanıcılarına da bahsettiğiniz emojiyi kullanmadım. Defalarca kez pek çok yerde söyledim, BTwin markası zaten kaliteli olduğu belli olan bir marka, ama Decathlon sebebiyle benim asla almayacağım ve ısınamayacağım bir bisiklet. Şahsen Decathlon'da satılan, servis hizmeti de berbat olan bir yerden bisiklet almak yerine Ghost gibi bir markanın bisikletini almak benim için çok daha mantıklı bir seçenek. Tasarım benim için çok önemli bir olay ve Ghost'un kalitesi tartışılamaz bir gerçek. Bakın herkes sizin gibi düşünecek diye bir şey yok. Forumda nasıl Salcano, Sedona vs. markalara, daha doğrusu herhangi bir markaya ısınamayan insanlar olduğu gibi benim de ısınamadığım sevmediğim markalar BTwin -ve Kron'dur. İster sebepsiz önyargı deyin ister başka bir şey, ama bunu pek çok kez söyledim, markaya dair herhangi bir kötülemem olmadı, tam tersine kaliteli olduğunu bildiğimi forumda çokça belirttim. Siz biraz savunma pozisyonuna geçmişsiniz, kendi kullandığınız bisiklet BTwin olsa gerek diye düşünüyorum
Yazdıklarımdan o anlamı nasıl çıkardınız anlamadım. Konumdaki ilk mesajda hiçbir yerde Full XT vs. veya bu anlamı çıkaracak bir şey yazmıyor, tersine bisiklet Shimano Deore kullanmakta yazıyor. Deore ile XT'nin birlikte kullanılması ise dengesizlik asla değildir, pek çok büyük firmanın bisikletlerinde bu şekilde set dizilimi görülmüştür. Dediğinizin tam tersine yabancı forumlarda, özellikle Alman forumlarında bu ikilinin nasıl bir uyum içerisinde olduğu hep belirtilir. 2008 yılından kalmış olması pek bir şeyi değiştirmiyor ki? Aynı yazının güncel versiyonları da var elbet. Sonuç yine benzer şekilde. Sonuçta bisiklet komponenti bunlar, uzay seviyesine geçmiyorlar.
R720'nin karşılığı Kato 4'tür hocam
yabancı forumları iyi incelemenizi öneririm, Kato 5 ile karşılaştırılan bir R720 göremezsiniz. Kato 5'in 2017 modelinde maşa da Rockshox olmuş bu arada.