@nofear0163 hocam birkaç ortak sorunumuz var:
ben de (link) ile 2017 Kato 5 arasında kaldım birkaç yerde sordum. Bir yorumcu: "2016nın frenleri bir tık önde. Maşaların markaları ve çalışma mesafeleri farklı. 2017nin vites kolu 1tık önde. Lastik ve jantlar da farklı fakat benim anladığım bir konu değil o kısım. Maşaları biraz araştırıp ona göre karar verin." şeklide yorum yaptı. Şu anda kato 5 almayı daha fazla düşünüyorum.
Siz nereden aldınız? benim de boyum 1.80 kilo 82. Medium kadrodan memnun musunuz?
2 hafta 2000 tl ye kato 1 aldım şu an yazınızı okuyunca içim ne kadar acıdı bilemezsiniz cidden kato 3 e bile bakıp imrenirken 5 i bu fiyata bulmanız güle güle binin bizede bunu diyip boynumuzu bükmek düşer
Merhaba arkadaşım, öncelikle umarım bisikletin güzel zamanlar gecirmene vesile olmuştur. Şansının hep böyle yaver gitmesini dilerim Bende de birebir ayni rengi Kato 4 var. Daha yeni bu hafta aldim fakat ben satmak niyetim var. Kadro boyu 45 cm M beden. Almadan önce de buradaki yorumlara ben de bakmıştım. Belki almak istersiniz diye haber vermek istedim. Alalı 1 hafta oluyor. Henüz kullanamadım. Evde duruyor. 2 yıl garantisi var. Üzerinde Polisport'un x-fighter ön ve arka çamurlukları, arka bisiklet ışığı, su geçirmez telefon tutacağı ve yeni taktırdığım ayaklik var.Katlanır bisiklete döneceğim için taliplisi çıkarsa memnuniyetle yardımcı olurum.Kocaeli Izmit civarlarında olan varsa gelip gorebilir. Hepimize sağlıklı pedallamalar.