Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

@KocaKurt Üzerinde ki jantlar çok kötü jantlar değil. Rulmanlı göbeğe sahip akıcı jantlar. Ağırlık olarak biraz sıkıntılı. Jant değişimi cepte 400 gram sağlıyor.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Scudo
Biz geldik aranıza. Bugün bi 50km tanışma turu yaptık gayet memnun döndük eve. Başarılı bir kadro olmuş gerçekten.

Dosyalar

• 20201014_153013.jpg
    20201014_153013.jpg
    3,5 MB · Okunma: 103
  • 20201013_181341.jpg
    20201013_181341.jpg
    1,8 MB · Okunma: 106
Biz geldik aranıza. Bugün bi 50km tanışma turu yaptık gayet memnun döndük eve. Başarılı bir kadro olmuş gerçekten.
Hayırlı olsun. Kendi kullandığım bisikleti başka birisinde görünce tuhaf oldum :D Jantların tansiyonlarını kontrol ettirmenizi öneririm. Benim 300.kmlerde 3 tane tel attı ön jantta. Halbuki ilk aldığımda tel gerginliklerinde hiç bir sıkıntı yoktu. Büyük ihtimalle fabrikadan tansiyonu almadan gönderiyorlar. Ya da bana denk geldi. Jant değişiminden sonra çok daha yakışıklı oluyor. Tekrar hayırlı olsun. Ben de şöyle bi fotoğraf ekleyeyim;
IMG_7440.jpeg

@Ekincan33 tamamdır her sürüş öncesi ufak bir kontrol yaparım maşallah Allah kaza bela vermesin yakışıklı olmuş en kısa zaman da ben de bir jant olayına gireceğim ilk iş olarak bir de lastikler yuvarlanma dirençleri çokta iyi değil malesef

@Ekincan33 tamamdır her sürüş öncesi ufak bir kontrol yaparım maşallah Allah kaza bela vermesin yakışıklı olmuş en kısa zaman da ben de bir jant olayına gireceğim ilk iş olarak bir de lastikler yuvarlanma dirençleri çokta iyi değil malesef
Evet lastikleri de hem ağır(tanesi 330gr) hem de akmıyor. 1000km zor dayanmıştım o lastiklere. İşe lastik değişimiyle başlayabilirsiniz :)

@Ekincan33 neredeyse kadrodan ağır :) uygun bir jant bulursam jant lastik yapmayı düşünüyorum tek sefer de aradan çıksın en kısa zaman da

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve Ekincan
@Ekincan33 neredeyse kadrodan ağır :) uygun bir jant bulursam jant lastik yapmayı düşünüyorum tek sefer de aradan çıksın en kısa zaman da
@trainspotting35 Çetin abi çok güzel bir upgrade yaptı. Ben de başka jant sipariş etmesem Colle Rollen Elite alacaktım. Size de tavsiye ederim. Jant lastik değişimiyle 600-700gram kazancınız olur.

@Ekincan33 bir üst seviyesini alacağım yarın ama önce bir lastik ayarlayayım pro4 düşünüyorum şimdilik 3kullandım çok memnundum

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Jant lastik olayımız da tamam ama bi maşallah demediler 10km gittim gitmedim lastik buuum :) jant lastik gerçekten çok farkettirdi ama

Dosyalar

• 20201018_170238.jpg
    20201018_170238.jpg
    1,3 MB · Okunma: 95
  • 20201015_181807.jpg
    20201015_181807.jpg
    2,6 MB · Okunma: 95
@Özcancan Güle güle kazasız belasız kullanın. Bora one lar yakıyor valla.
Kadro boyu kaç. Bu sele boyuyla ya siz test sürüşüne çıktınız ya da eşiniz epeyi bir uzun boylu. :) :)

@Özcancan güle güle kullanın, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Benim dikkatimi de sele altı çanta çekti 😂 Basit ama kullanışlı bir şey gibi, marka model nedir acaba?

@trainspotting35 teşekkür ederim. Hocam kadro boyu XS. Eşimin boyu 165 ve tam oluyor. Gidon boğazını bile değiştirmedik. Bora One yazılarını maviye çevirdik mi tamamdır ❤😀😎

@Robinson Crusoe Aliexpress ten alınma basit bir sele altı çantası 😀
Küçük ama baya malzeme alıyor ve çok sağlam. Bulursam linkini atarım hocam 👍

@trainspotting35 teşekkür ederim. Hocam kadro boyu XS. Eşimin boyu 165 ve tam oluyor. Gidon boğazını bile değiştirmedik. Bora One yazılarını maviye çevirdik mi tamamdır ❤😀😎

@Robinson Crusoe Aliexpress ten alınma basit bir sele altı çantası 😀
Küçük ama baya malzeme alıyor ve çok sağlam. Bulursam linkini atarım hocam 👍
Hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza🚴‍♀️🚴‍♀ bora yazısı yapıştırma mı sizin? Benim bora wto yapıştırma değil karbona işlemişler yazıyı. Eğer sticker alacaksanız nerden aldığınızı yazar mısınız. Ben de wto için kırmızı bakıyorum ama hiç bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Özcancan güle güle kullanın. Bu bora one jant setinden bende alacağım.

@Ekincan Teşekkür ederim saolun. Siz yazınca bende yeni farkettim de sticker jantın üstüne yapıştırılmış ve üstünde vernik var. Ona hiç dikkat etmemiştim 😐
Ebay dahil çoğu yere baktım ama sticker bulamadım. Tek çare reklamcıya gidip yaptırmak 👍

@Tutmosis89 Teşekkür ederim. Güzel jantlar tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar. Giant Escape 1 V fren sabit maşa bisiklet aldım. Lakin bir şey farkettim ön freni sıkıp bisikleti ileri geri oynatmaya çalıştığımda bir esneme oluyor. Ön maşa ileri geri hafifçe esniyor gibi ve bu sebeple kadro olduğu yerde sanki hafifçe ileri geri haraket ediyormuş gibi oluyor. Sürüş esnadında herhangi bir sorun yaratmıyor bana. Maşa boşluğu da yok kontrol ettiğim kadarıyla. İlk defa sabit maşalı bir bisiklet kullanıyorum. Normal mi bu durum. Kadro ve maşanın alaşım olmasından ötürü mü acaba böyle bir enseklik var. Bir sorun olur mu bu darbelere karşı?

Merhabalar, bir hafta kadar önce Trek bisikletime takmak üzere Giant SLR 0 30mm jant seti aldım. 2017 model Giant TCR Advanced SL 0 bisikletten çıkma. Forumda benim yaşadığım tarz bir sorunu bir tek bu konudaki kişiler yaşamış olabilir diye düşünerekten, biraz ilginç olan sorunumu buraya yazmaya karar verdim.

Jantlar Tubeless Ready, yani istersem Tubeless istersem de iç lastikle kullanabiliyorum diye biliyorum. Tubeless lastik ve geri kalan her şeyi almama rağmen, biraz üşengeçlikten biraz da bir an önce jantları denemek istedigimden, bir önceki jantlarıma takılı tüp ve lastikleri geçirmeye karar verdim. Ancak ne yaptıysam arka lastiği tam takamıyorum. Bundan önce sayısını hatırlamayacağım kadar iç lastik değişimi ve tamiri yaptım. Vintage Mavic jantlara haftada bir tubular lastik zamkladığım zamanlar da oldu. Ancak bu arkadaş her baştan yapışımda aynı şekilde yamuk kalıyor. Yani lastiğin bir tarafı diğer taraflarından daha dışarda oluyor ve yavaş sürerken her dönüşünde alttan vurma etkisi yaratıyor.

Böyle bir sorun yaşayan ve çözen oldu mu? Acaba üzerinde tubeless jant bandı olduğu için mi sorun yaşıyorum? Ama o zaman önde de sorun olması gerekirdi ama ön rahatça ilk seferde oturdu.

Şimdiden teşekkürler

Düzeltme: Önde de benzer bir sorun var ama daha az belirgin olarak.

Geri