Nerden almiştiniz acaba? Aldığınız yerle iletişime geçerseniz durumu buraya bildirir misiniz? Aynı modeli kullanıyorum başıma gelirse ne yapacağımıza dair yol göstermesi adına.Yeni Giant TCR’in alin borusunda boya kalkmasi cikti. Sizce geri gonderilmeli mi? Tam da on tarafta, biraz can sikici.
249046 dosyayı görüntüle
Veto8
Çokta faça yerdeymiş be birader,'boya kalkması çıktı' derken böylemi geldi sonradanmı attı boyayı?
Merhaba. Bisikletin kadrosu biraz farklı. Ağırlığı nedir. Diğer bisikletlere göre kullanımda bir fark varmı. İyi yada kötü. Tavsiye edermisiniz. Bisiklet hala sizdemi.75676 dosyayı görüntüle 75677 dosyayı görüntüle buda benim makina revolt 3
(link)@sadi imren Sadi bey selamlar. Gıant Contend SL 1 Disc almak istiyorum, hatta alacaktım biranda fiyat 10.binlerden 15 binlere fırladı. sizden ricam kilosunu çok merak ediyorum. Makina kaç kg. Çok teşekkür ederim. Kolay gelsin.
Benimki S beden tcr 1350 gramlık jantlarıyla bile 8200 geliyor. Bence asıl fark maşadan kaynaklı. Bizimkiler gibi uygun fiyatlı tcr maşaları alüminyum borulu. Olması gereken karbon alın borusu ve karbon çiçek. 150-200gram fark ettireceğini düşünüyorum.@Veto8 250904 dosyayı görüntüle
Bu haliyle ancak 8,3 kg geldi jantlar neredeyse 500 gram hafif. O değerler pek inandırıcı değil gibi geldi bana. Sitenin yazdıklarına bakarsak 7,9-0,5 =7,4 + 0,35 (Pedallar) + Suluk kafesleri + Km saati tutucu maksimum 8 kg gelmesi gerekir ki o kadar bile gelmemesi lazım.