Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

giant air için çamurluk ve arka bagaj öneriniz ne olur?

Scudo
giant-türkiye.com mağzalarını incelere güzel indirimler var istediklerinde mevcut olması lazım

Yeni Giant TCR’in alin borusunda boya kalkmasi cikti. Sizce geri gonderilmeli mi? Tam da on tarafta, biraz can sikici.

31BEB4DD-5C4C-46AE-8057-4869CEA93EE9.jpeg

@Veto8 Tam dairesel boya atması ilginç geldi geçmiş olsun. Sinek ufak ama mide bulandırabilir.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Yeni Giant TCR’in alin borusunda boya kalkmasi cikti. Sizce geri gonderilmeli mi? Tam da on tarafta, biraz can sikici.

249046 dosyayı görüntüle
Nerden almiştiniz acaba? Aldığınız yerle iletişime geçerseniz durumu buraya bildirir misiniz? Aynı modeli kullanıyorum başıma gelirse ne yapacağımıza dair yol göstermesi adına.

• Beğen
@trainspotting35 @Ekincan

Giant Türkiye'den aldım. Caddebostan Showroom. Şimdi iletişime geçtim, garanti başvurusu yaparız yarın sabah dedi İbrahim Bey. Genellikle 15 gün içinde cevap geliyormuş ama Covid sebebiyle gecikmeler oluyormuş. 24 Kasımda alınan bisiklet bu bu arada, 3 kere kullanılmış. Kim bilir ne kadar sürecek sonuçlanması? Bir de teslim edildiğinde böyle bir şey yoktu dedi. İyice mide bulantısı anlayacağınız.

@Veto8 İnşallah sorun çözülür. Bu tip durumları gördükçe 2 kat para verip yurtiçinden garantili olsun diye almadığıma seviniyorum açıkçası. Biz teslim ettiğimizde böyle birşey yoktu cümlesinin devamı umarım olumlu gelir.

Veto8
Çokta faça yerdeymiş be birader,'boya kalkması çıktı' derken böylemi geldi sonradanmı attı boyayı?

• Beğen
Veto8
Çokta faça yerdeymiş be birader,'boya kalkması çıktı' derken böylemi geldi sonradanmı attı boyayı?

Geldiğinde böyle bir şey fark etmedim ama muhtemelen gözümden kaçtı. Tam boya kalkması ya da atmasına da benzemiyor. Çünkü tam mükemmel daire şeklinde boyasız yer, daha önce görmediğim bir şey. Sanki boyama sürecindeki bir hata gibi geldi bana.

Banada öyle geldi çok muntazam bir yuvarlak,sonradan olması pek mümkün değil gibi umarım olumlu sonuç alırsınız

Tazyikli su ile yıkama yapınca bazen bu şekilde boyayı kaldırabiliyor. Benim de eski bisikletimde başıma gelmişti.

• Üzgün
Tepkiler: seko35.50
@CeRKeZ

1 haftalık bisiklet, herhangi bir şekilde yıkama yapılmadı.

Muhtemelen değişim yaparlar, taşıma ve ya kutudan çıkarma sırasında oraya bir şey baskı yapmıştır belki, sonradan düşmüştür vs. Nasıl olduğunun önemi yok sizinle ilgili olmadığı kesin.

• Beğen
@sadi imren Sadi bey selamlar. Gıant Contend SL 1 Disc almak istiyorum, hatta alacaktım biranda fiyat 10.binlerden 15 binlere fırladı. sizden ricam kilosunu çok merak ediyorum. Makina kaç kg. Çok teşekkür ederim. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@sadi imren Sadi bey selamlar. Gıant Contend SL 1 Disc almak istiyorum, hatta alacaktım biranda fiyat 10.binlerden 15 binlere fırladı. sizden ricam kilosunu çok merak ediyorum. Makina kaç kg. Çok teşekkür ederim. Kolay gelsin.
(link)

Giant'ın Japonya sitesinde bisikletlerin ağırlıkları yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@Veto8 ACJD7515.JPG
Bu haliyle ancak 8,3 kg geldi jantlar neredeyse 500 gram hafif. O değerler pek inandırıcı değil gibi geldi bana. Sitenin yazdıklarına bakarsak 7,9-0,5 =7,4 + 0,35 (Pedallar) + Suluk kafesleri + Km saati tutucu maksimum 8 kg gelmesi gerekir ki o kadar bile gelmemesi lazım.

@trainspotting35
Benim L beden TCR da, lastik sıvısı ve suluk kafesleri ile 8,5 kilo geldi. Giant nasıl ölçüyor ben anlamıyorum. Weight Weeniesdeki yorumlara göre kadro M beden 910 gram, aslında fiyatına göre baya hafif. Ama kullandıkları bitirici kit çok ağır.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Veto8 250904 dosyayı görüntüle
Bu haliyle ancak 8,3 kg geldi jantlar neredeyse 500 gram hafif. O değerler pek inandırıcı değil gibi geldi bana. Sitenin yazdıklarına bakarsak 7,9-0,5 =7,4 + 0,35 (Pedallar) + Suluk kafesleri + Km saati tutucu maksimum 8 kg gelmesi gerekir ki o kadar bile gelmemesi lazım.
Benimki S beden tcr 1350 gramlık jantlarıyla bile 8200 geliyor. Bence asıl fark maşadan kaynaklı. Bizimkiler gibi uygun fiyatlı tcr maşaları alüminyum borulu. Olması gereken karbon alın borusu ve karbon çiçek. 150-200gram fark ettireceğini düşünüyorum.
IMG_1883.JPEG

Geri