Scudo Sports

Giant roam 3

Scudo
Eyvallah. Disk freni neden tercih etmedin ?

mağaza da maksimum kaç kadro vardı biliyor musunuz?
bu fiyatlarda boyuma uygun bisiklet bulamıyorum 194 cm boy. 92 cm. iç bacak.

giant roam 3 almayı düşünüyorum burada kullanan arkadaşlardan bisiklet hakkında yorumlarını bekliyorum

@metegur aldığıma hiç pişman olmadım. ama mutlaka lastikleri degistirmelisin çünkü 1000 km olmadan patlak vermeye başlıyor...

Bende yılbaşından önce aldım gayet akıcı hoş bir bisiklet.
Alırsanız eğer hemen lastiklere patlak koruyucu sıvı uygulatırsanız sorun olmaz.

@metegur Hani ne oldu kafan karışmıştı?;)
Tabikide Giant almalısın.Tay almak varken sıpa almaya kalkmak abes olurdu zaten:)

• Beğen
Tepkiler: metegur
Satın almak için gittiğim bayide escape serisi var şimdi escape 2 mi alsam yoksa roam 3 mü getirtsem acaba diye tereddüt ettim :eek:

Bugün giant Avcılar mağazasında bir çok modelini deneme fırsatım oldu. Hemen hemen tüm modeller fiyatının hakkını gerçek anlamda veriyor.

denemeden almak da istemiyorum açıkçası çevremde 1 tane bayisi var roam serisi ile escape serisini denediyseniz bi karşılaştırma yapabilirmisiniz hocam @Strelok

@metegur %30-40 bozuk yollar varsa mutlaka roam3 al... amortisör olmazsa olmaz. Düz maşa Türkiye yollarında çekilmiyor bana göre... roam2 de butcene uyuyorsa mutlaka incele...

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
roam2 biraz tuzlu geldi bütçeyi 2bine kadar ancak zorlayabildim dediğin konuda haklısın belki de bozuk yolları da göz önüne almalıyım

@metegur Escape 3, Escape Air ve Roam 3 sanırım V fren uyumlu olan denediklerim arasındaydı. Sürüş keyfi açısından abartılacak bir fark yok ama, ben en çok escape air'e bayıldım. Saf mavi renk görüntü,kalite ve sürüş olarak benim açımdan mükemmeldi diyebilirim. Tabiri caizse bisiklet resmen yağ gibi altınızda akıyor. :)

Edit: Escape 2 ile Roam 3 arasında kaldıysanız Roam 3 tercih edin derim.

• Beğen
Yalnız ben 1500 liraya almıştım nisanda dolar kuru yükseldikçe fiyati artmış roam3 ün

• Beğen
@Strelok escape air modeli 2016sı yok galiba 2015 modeli de bulmak kolay değil maalesef çevre illerde bulursam belki bulamassam büyük ihtimalle roam 3 alıcam

@Kefter dolar kurundan ziyade vergiler maalesef bu duruma sebeb oluyor bakın giant abd sitesine 460 dolar bizde neredeyse 2000 liraya gelmiş

Geri