Scudo Sports

Giant roam 3

@metegur Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileği ile :)

• Beğen
Tepkiler: metegur
Scudo
@Strelok teşekkürler hocam yaptığım ilk sürüşte(deneme sürüşü) ne kadar doğru bi tercihte bulunduğumu anladım:D

• Beğen
Tepkiler: Strelok
Hayırlı olsun dostum. mutlaka memnun kalacaksın.

• Beğen
:ssrtcbya:@Kefter saol dostum henüz bisikletle vakit geçiremedim ama yaptığım deneme sürüşü gerçekten keyif vericiydi ayrıca Samsun'daki moda bisikletin sahibi selim bey de çok ilgiydi ve her konuda yardımcı oldu

Giant Roam 3 ve Giant Escape 2'nin ağırlıkları nedir acaba, kullanan arkadaşlar belirtebilir mi?

Bir de Sedona 410 ile kıyaslandığında hangisini tercih etmek gerek?

Özellikle Escape 2'de de Sram Via kullandığını düşünürsek Sedona 410 ile 550 TL farka değer mi gerçekten?

@metegur

Giant Türkiye mağazası oturduğum yerin bir üst sokağında. Geçtiğimiz hafta sonu Air modelini denedim, aynılarıyla devam ediyorlarmış. Bazı diğer modellerde de aynı şekilde. Dolar arttığı için, eski modellerin bir kısmını yenilemek yerine aynı fiyattan devam ettiriyorlar. Ya da ellerinde kalanlar bunlar o kısmını bilmiyorum tabi.

• Beğen
@Sarper Uluoluk

Kendi mesajıma da alıntı yapayım :)

Escape 2 City (çamurluklu-bagajlı olan) ayaklık ve pedallar dahil tam 12,5 kg. Aletle ölçtüm.

Roam 3 ise 13,5 kg en az. Bunu elimle tarttım.

@Sarper Uluoluk dostum yakın Zamanda giant roam 3 aldım çok memnunum ağırlık konusunda haklısın yaklaşık 13.5kg var ama şu da bi gerçek escape farklı ihtiyaç roam farklı ihtiyaçlar için

@metegur ben %90 asfaltta kullandım bundan önceki amortisörlü bisikletimi. 100 kere kullandıysam neredeyse hepsi asfaltta idi. 3 kere adalara gittim, 1 kere de Belgrad ormanına. Oralarda faydasını gördüm. Ama toplam %10 bile etmeyecek arazi için fazladan ağırlık taşımayı gerek bulmuyorum artık. Sizin yollar bozuksa başka tabi, o zaman gerekebilir.

arkadaslar, birsey sormak istiyorum. Ben de yakinda Roam 3 alicam. Yalniz boyuna karar veremedim. Deneme sansim olmadigi icin buraya sorayim dedim. Kendi bisikletinizin ve kendinizin bacak boylarini paylasa bilirmisiniz? Benim boy 182 cm, bacak boyum 80 cm. Roam 3'un sadece 48 ve 53 cm boylari kalmis. Hangisini tercih etmemi onerirsiniz?

Not. Kalkhoff Blackwood isimli bisikleti denedigimde 50 cm tam bana gore idi. 52 cm tam bacak boyum yuksekligindeydi, yani biraz rahatsizdi.

merhaba arkadaşlar. Bu gün roam 3'ün fiyatını sorduğumda beşiktaş'taki bikeandoutdoor 1550 gibi bir fiyat çıkardı. Peşin tabii. Kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi?

giant roam 3 ve merida crossway 20v arasında kaldım sizce hangisini almalıyım sevgili forumdaşlarım??

Geri