özgür duygu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.388
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Akıl vermek gibi olmasın ama bence dediklerini yap özür dile yorumu sil.. Şu olayı hayırlısı ile atlat sonra bütün forum yüklenelim olumsuz yönde Rate vererek kendilerineBisikletin ilk sahibinden henüz bir cevap alamadığımız için tekrardan Westwood Cycle ile fatura için görüştük Amerika’da ki arkadaşım sağolsun kendilerini aradı fakat aldığımız tepki beni bir kez daha şok etti. 2 hafta boyunca ben Westwood cycledan da düzgün bir cevap alamayınca geçen hafta Google Mapsta kendilerini rate’leyip review bırakmıştım, biraz sert bir yorumdu ama yalansız bir yorumdu bana cevap vermediklerini ayak sürüdüklerini falan yazmıştım. Şimdi arkadaşım arayıp faturayı rica ettiğin de aynen şunu demişler, arkadaşın bize kötü yorum bıraktı ve bu bizi etkiledi biz şimdi arkadaşına neden yardımcı olalım. Ayriyet size yardımcı olmamızı istiyorsanız yorumu silip 5 yıldız verip bizden özür dileyin demişler arkadaşıma. Arkadaşım çok sinirli bir şekilde beni aradı sırf senin şu bisiklet sevginden işin görülsün diye kendimi tuttum yoksa ağzının payını verecektim hadsiz herife dedi. Pazartesi günü tekrardan konuşulacak sakin kafayla ama pazartesi de ayak sürürlerse gerçekten tüm Amerika da yaşayan arkadaşlarımı organize edip güzel bir yorum ve puanlama yapacağız her yerden. Bunun gerçekten açıklaması olamaz hem benim maillerimi mesajlarımı cevap vermeyip ilk sahibinin talimatlarıyla hareket eden bu store bi de kendilerinden özür dilememizi istediler vallahi inanılmaz şeyler yaşıyorum, sinir çeperlerimiz zorlanıyor. Neyse son durum budur. Pazartesi de aynı durum devam ederse bu hadsiz store için yapacağım yorum ve puanlama etkinliğine katılırsanız sevinirim
İzahı olmayan şeyin mizahı olur arkadaşlarSattığınız kadro ayıplı çıktığı ve buna sahip çıkmadığınız için sizden özür dilerim westwood cycle buradan ayriyeten seslenmiş olayım
westwood cycle buradan ayriyeten seslenmiş olayım
Ya adamlar çok eski ve genel itibari ile herkes memnun yorumlardan falan öyle gözüküyor benim gibi olanlar yok mudur ? bence vardır ama uğraşmadıkları kanısındayım. Amerikan halkı biraz tembel Yada direkt yüz yüze crash replacement olayı ile 400 500 dolara yeni kadrolarını alıp devam ediyorlar. Açıkçası bana da bunu teklif ettiler ama ucu açık sadece fotoğraf at dediler attım ama ne cevap var ne de açıklama.Eyy Westwood Cycle!
Bu saatten sonra bırakın sizden alışveriş yapmayı düşünmeyi sokağınızdan bile geçmem. Karşı kıyıdaki ''Öz Westwood Cycle'' ilk tercihim olacaktır.
Onu bilemem ama benim en az 10 arkadaşım amerika da amazon işiyle uğraşıyor bu yorum rate organizasyonlarında çok iyiler o yüzden umarım yardımcı olurlar pazartesi kendi iyilikleri için@bisikletli adam herkese size dedikleri sekilde iyi yorum yapın yoksa işinizi halletmeyiz dedilerse.😁
o anlarıda kayda alın canlı yayınlayın bize gösterin içimiz anca soğur@mavi silgi GERÇEKTEN ARTIK YILDIM NEREYE NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRDIM. Neden ilk sahibi ve store bu kadar art niyetli davranıyor anlayabilmiş değilim. İlk sahibi galiba korona oldu perşembe gününden beri whatsapa girmiyor son görülmesi geçen hafta perşembe. Westwood cycle yardım edebilecekken faturayı verebilecekken vermiyor yokuş yapıyor. Gerçekten sırf şu yaptıklarından dolayı Amerikaya gittiğim de hususi bunları ziyaret edip bu yaptıkları için onları o dükkanın en yoğun saatlerinde müşterilerinin gözü önünde rezil edeceğim. Bu yaptıklarının mantıklı bir izahı yok..