Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Tcr Advenced Pro 0 2017 kadro çatlaması

Scudo
Numarasını paylaş ta faturayı yollayıp onay verene kadar geceleri taciz edelim uyutmayalım arkadaşı☺️😜

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Bisikletin ilk sahibinden henüz bir cevap alamadığımız için tekrardan Westwood Cycle ile fatura için görüştük Amerika’da ki arkadaşım sağolsun kendilerini aradı fakat aldığımız tepki beni bir kez daha şok etti. 2 hafta boyunca ben Westwood cycledan da düzgün bir cevap alamayınca geçen hafta Google Mapsta kendilerini rate’leyip review bırakmıştım, biraz sert bir yorumdu ama yalansız bir yorumdu bana cevap vermediklerini ayak sürüdüklerini falan yazmıştım. Şimdi arkadaşım arayıp faturayı rica ettiğin de aynen şunu demişler, arkadaşın bize kötü yorum bıraktı ve bu bizi etkiledi biz şimdi arkadaşına neden yardımcı olalım. Ayriyet size yardımcı olmamızı istiyorsanız yorumu silip 5 yıldız verip bizden özür dileyin demişler arkadaşıma. Arkadaşım çok sinirli bir şekilde beni aradı sırf senin şu bisiklet sevginden işin görülsün diye kendimi tuttum yoksa ağzının payını verecektim hadsiz herife dedi. Pazartesi günü tekrardan konuşulacak sakin kafayla ama pazartesi de ayak sürürlerse gerçekten tüm Amerika da yaşayan arkadaşlarımı organize edip güzel bir yorum ve puanlama yapacağız her yerden. Bunun gerçekten açıklaması olamaz hem benim maillerimi mesajlarımı cevap vermeyip ilk sahibinin talimatlarıyla hareket eden bu store bi de kendilerinden özür dilememizi istediler vallahi inanılmaz şeyler yaşıyorum, sinir çeperlerimiz zorlanıyor. Neyse son durum budur. Pazartesi de aynı durum devam ederse bu hadsiz store için yapacağım yorum ve puanlama etkinliğine katılırsanız sevinirim :)

@bisikletli adam Ben şimdiye yüzerek gitmiştim amerikaya allah sabır versin kardeşim :) :)

@sspl vallahi canımdan bezdim artık. Zaten şu korona biterse sonbahar da mutlaka Amerika'ya gideceğim, yüz yüze ÖZÜR DİLEYECEĞİM kendilerinden. Sattığınız kadro ayıplı çıktığı ve buna sahip çıkmadığınız için sizden özür dilerim westwood cycle buradan ayriyeten seslenmiş olayım :D

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Bisikletin ilk sahibinden henüz bir cevap alamadığımız için tekrardan Westwood Cycle ile fatura için görüştük Amerika’da ki arkadaşım sağolsun kendilerini aradı fakat aldığımız tepki beni bir kez daha şok etti. 2 hafta boyunca ben Westwood cycledan da düzgün bir cevap alamayınca geçen hafta Google Mapsta kendilerini rate’leyip review bırakmıştım, biraz sert bir yorumdu ama yalansız bir yorumdu bana cevap vermediklerini ayak sürüdüklerini falan yazmıştım. Şimdi arkadaşım arayıp faturayı rica ettiğin de aynen şunu demişler, arkadaşın bize kötü yorum bıraktı ve bu bizi etkiledi biz şimdi arkadaşına neden yardımcı olalım. Ayriyet size yardımcı olmamızı istiyorsanız yorumu silip 5 yıldız verip bizden özür dileyin demişler arkadaşıma. Arkadaşım çok sinirli bir şekilde beni aradı sırf senin şu bisiklet sevginden işin görülsün diye kendimi tuttum yoksa ağzının payını verecektim hadsiz herife dedi. Pazartesi günü tekrardan konuşulacak sakin kafayla ama pazartesi de ayak sürürlerse gerçekten tüm Amerika da yaşayan arkadaşlarımı organize edip güzel bir yorum ve puanlama yapacağız her yerden. Bunun gerçekten açıklaması olamaz hem benim maillerimi mesajlarımı cevap vermeyip ilk sahibinin talimatlarıyla hareket eden bu store bi de kendilerinden özür dilememizi istediler vallahi inanılmaz şeyler yaşıyorum, sinir çeperlerimiz zorlanıyor. Neyse son durum budur. Pazartesi de aynı durum devam ederse bu hadsiz store için yapacağım yorum ve puanlama etkinliğine katılırsanız sevinirim :)
Akıl vermek gibi olmasın ama bence dediklerini yap özür dile yorumu sil.. Şu olayı hayırlısı ile atlat sonra bütün forum yüklenelim olumsuz yönde Rate vererek kendilerine :D

@Bigpatron ya şimdi biz biraz farklı bir milletiz. Yüksek ihtimal daha önce silmemiş olsaydım şuan silmezdim ama sabah şirketteyken birden aklıma geldi ya dedim ne olur ne olmaz bunlara işim düşebilir ben şu yorumu sileyim dedim. Sanki malum olmuş gibi yorumu silip 5 yıldız verdim google'larsanız 9 saat önce güncellediğimi görebilirsiniz :D Neyse işte arkadaşımda dişlerini sıka sıka ben sizden hem arkadaşım hem kendi adıma özür dilerim şimdi onunla konuştum o da hata yaptığının farkına varmış sabah yorumu silip 5 yıldız vermiş tarzı bir şey demiş. Pazartesiyi iple çekiyorum şimdi :)

Sattığınız kadro ayıplı çıktığı ve buna sahip çıkmadığınız için sizden özür dilerim westwood cycle buradan ayriyeten seslenmiş olayım :D
İzahı olmayan şeyin mizahı olur arkadaşlar :D
1589055716143.png

• Beğen
westwood cycle buradan ayriyeten seslenmiş olayım :D

Ben de sesleniyorum:

Eyy Westwood Cycle!
Bu saatten sonra bırakın sizden alışveriş yapmayı düşünmeyi sokağınızdan bile geçmem. :ssrtcbya::eek::DKarşı kıyıdaki ''Öz Westwood Cycle'' ilk tercihim olacaktır.:D

Eyy Westwood Cycle!
Bu saatten sonra bırakın sizden alışveriş yapmayı düşünmeyi sokağınızdan bile geçmem. :ssrtcbya::eek::DKarşı kıyıdaki ''Öz Westwood Cycle'' ilk tercihim olacaktır.:D
Ya adamlar çok eski ve genel itibari ile herkes memnun yorumlardan falan öyle gözüküyor benim gibi olanlar yok mudur ? bence vardır ama uğraşmadıkları kanısındayım. Amerikan halkı biraz tembel :D Yada direkt yüz yüze crash replacement olayı ile 400 500 dolara yeni kadrolarını alıp devam ediyorlar. Açıkçası bana da bunu teklif ettiler ama ucu açık sadece fotoğraf at dediler attım ama ne cevap var ne de açıklama.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
@bisikletli adam Amerikalılar son derece pragmatist insanlardır. Onlarla muhattap olurken siz de benzer bir tavır takınmalısınız. Yani köprüyü geçene kadar ayı'ya dayı diyeceksiniz :) Amacınız burada firmadan faturayı bir şekilde temin etmek; bu amaç hasıl olana kadar adamlarla iyi geçinmeye bakın (ki doğru olanı da yapmışsınız yorumu silerek).

Kadronun garanti sürecine sokulacak olması güzel bir gelişme. Umarım her şey yolunda gider ve yeni kadronuza bir an önce kavuşursunuz.

@bisikletli adam herkese size dedikleri sekilde iyi yorum yapın yoksa işinizi halletmeyiz dedilerse.😁
Onu bilemem ama benim en az 10 arkadaşım amerika da amazon işiyle uğraşıyor bu yorum rate organizasyonlarında çok iyiler o yüzden umarım yardımcı olurlar pazartesi kendi iyilikleri için :)

Eyyy Westwood Cycle sen kimsin yaa

• Beğen
Tepkiler: bisikletli adam
Bisikletin ilk sahibi hala ne Email attı ne de geri döndü bize. Aynı zaman da Westwood cycle hala we are busy now sorry call us later diyorlar ve yokuş yapıyorlar artık cidden bu konu canımı çok sıktı kaç hafta oldu canıma tak etti. Genel merkeze fabrikaya mail attım hemde mail adresi ridersupport şaka gibi onlardan zaten cevap yok. Westwood cycle iyice olayı kişiselleştirdi zaten neymiş efendim kötü yorum yapmışım neden yaptım edeceklermiş ki bana be haysiyetsiz instagram yorumların da fotoğraf atın yardımcı olalım diyorsun ama mesajlarıma bile bakmıyorsun ben sana nasıl iyi yorum yapayım. Cidden çok az kaldı çirkinleşeceğim baya çirkinleşeceğim ben bir kadrodan olacağım ama Giant ve o Aşağılık Westwood cycle çok şey kaybedecek. Sesimi ulaştırabildiğim her noktaya ulaşacağım duyuracağım bu saçmalıkları. Bu bisikleti Joelin bana sattığını adları kadar iyi biliyorlar ama zannediyorlar ki nasıl olsa Türkiye de hiçbir şey yapamaz, yanılıyorlar ! Onlarla Amerika da iletişim de olan arkadaşlarım bile zor dayanıyor şuan da onlar bile deli oldular, hele birtanesi baya kafayı taktı kendi bisikletiymiş gibi sağolsun her saat arıyor. Hadi bakalım Westwood cycle hadi bakalım Joel mark Rosen el mi Yaman bey mi Yaman göreceğiz !

@bisikletli adam yahu yok mu şu Amerika'da tüketici hakem heyeti benzeri bir devlet kuruluşu? Tüketici bu kadar mı sahipsiz oralarda?

Bakacağız arkadaşlarım da şu Westwood cycle’ın canına okumak için baya bilendiler yasal olsun alternatif yollar olsun her türlü çalışıyorlar, bir yolunu bulacağız inşallah @Özcan

• Beğen
4-Giant tarafından belirlenen garanti koşulları gereği yalnızca faturada ismi geçen kullanıcı başvuru yapabilir. Garanti kapsamında değerlendirilen ve onaylanan garanti dosyası sonucunda Giant tarafından gönderilen yeni kadro seti ancak faturada ismi yazılan alıcıya teslim edilebilir.

Öncelikle ben bu cümleye katılıyorum, doğrudur. Fakat Giant ise Giant aynı bisiklet. Ahmet yada Mehmet'in binmesinin bir farkı yok. Bu bisiklet kaldırılıp yere vurulmamış, araziye girilmemiş. İşe gidilip gelinmiş. Giant ürettiği bir kadro sonuçta. Aynı kadro. Amerikadan binerken almış arkadaş burda binmeye devam ediyor. Seri numarası filan her şey tamam ise fatura yok gibi yokuşa sürmek yerine Giant muhteşem TCR kadrosunu bence değiştirmelidir. Sonuçta fatura olmayınca kadroyu Giant üretmiş olmuyor mu? Faturası olmayan kadrolar bizim değildir mi mantık. Şartlar doğrultusunda gidersek İbrahim Yılmaz beye katılıyorum. Mantıklı düşününce kadronun mutlaka değiştirilmesi gerekiyor. Türkiye vatandaşları olarak garantiden yüzümüz gülmemeye devam edecek gibi. Bakalım.

@mavi silgi GERÇEKTEN ARTIK YILDIM NEREYE NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRDIM. Neden ilk sahibi ve store bu kadar art niyetli davranıyor anlayabilmiş değilim. İlk sahibi galiba korona oldu perşembe gününden beri whatsapa girmiyor son görülmesi geçen hafta perşembe. Westwood cycle yardım edebilecekken faturayı verebilecekken vermiyor yokuş yapıyor. Gerçekten sırf şu yaptıklarından dolayı Amerikaya gittiğim de hususi bunları ziyaret edip bu yaptıkları için onları o dükkanın en yoğun saatlerinde müşterilerinin gözü önünde rezil edeceğim. Bu yaptıklarının mantıklı bir izahı yok..

@mavi silgi GERÇEKTEN ARTIK YILDIM NEREYE NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRDIM. Neden ilk sahibi ve store bu kadar art niyetli davranıyor anlayabilmiş değilim. İlk sahibi galiba korona oldu perşembe gününden beri whatsapa girmiyor son görülmesi geçen hafta perşembe. Westwood cycle yardım edebilecekken faturayı verebilecekken vermiyor yokuş yapıyor. Gerçekten sırf şu yaptıklarından dolayı Amerikaya gittiğim de hususi bunları ziyaret edip bu yaptıkları için onları o dükkanın en yoğun saatlerinde müşterilerinin gözü önünde rezil edeceğim. Bu yaptıklarının mantıklı bir izahı yok..
o anlarıda kayda alın canlı yayınlayın bize gösterin içimiz anca soğur :)

resmen bu mevzuya kilitlendik nereye varacak merak içindeyiz. Bahadır bey size tavsiyem alın bir Orbea rahat edin.

Geri