bence emin olmayın..adamlar merdiven altı değil sonuçta, bisiklet dünyasının vw si...tmm sizi anlıyor ve hak veriyorum ama hiçmi garantiden yararlanmış, gianta iyi hisler besleyen birileri yok? en azından 1 kişi var ; 2014 tcr slr var, aluminyum naçizane...1400 km oldu ve çok memnunum..ikinci hatta belki 3. el, ayrıca faturam vs de yok, kadroya birşey olsa sizin kadar cesur -ve genç- olmadığım için de belki biraz, kendim çaresine bakar yoluma devam ederim...vw emisyon ihlali yüzünden milyarlarca dolar ceza yedi (tr dışında) ne değişti. vw yine dev.
ayrıca lütfen yanlış anlamayın, size mutlaka dönüş yapılmalı, tr bayisi daha markaya yakışır davranmalıydı, ama birde firma açısından bakalım. sizin bütün hikayeniz onlara "bla bla" gibi de gelebilir. fatura yok, başkasına ait görünüyor en başta. belkide çalıntı (onlar sizi tanımıyor sonuçta) , belki de siz 2. değil 12. sahibisiniz. ha diyeceksinizki ömür boyu garanti 100. sahibide olsam farketmez..kapsamını bilmemekle birlikte -mesela- 7. sahibinin bisikleti mtb gibi kullanmadığını nereden bilecekler. 8. sahibi olarak siz hergün temizlediğinizi asla kaza yapmadığınızı söyleseniz inanmayadabilirler değil mi..tekrar yazmak isterim siz öylesiniz demiyorum, bisiklete zarar verdiniz asla demiyorum, ama onların karşısında müşteri bile olmama ihtimaliniz var. lafın özü neden size inansınlar...ben inanırım...ama firmalar, satıcılar, bayiler olaya böyle bakmayabilirler...
umarım yanlış anlamanıza mahal vermeden derdimi anlatabildim...