Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Tcr Advenced Pro 0 2017 kadro çatlaması

Gelişme var mı acaba.
Maalesef hocam Amerika da ki o 70 yıllık store bile maillerime cevap vermiyor. Giant globale de yazdım onlardan da Giant fabrikadan da cevap yok. Türkiye distirübütörü zaten hak getire biliyorsunuz. Bakalım biraz daha bekleyeceğim ama şuan görünen o ki Giant pişmanlıktır ! Giant politikası bu gibime gelmeye başladı artık ahahaha yani müşteriyi yıldırana kadar her yolu denemek.

Scudo
Konu ile alakasız ama belirtmek isterim ki Giant Türkiye ilginç bir distribütör. Orta üst seviye bir bisiklet almaya karar vermiştim. Kendileriyle, Propel advanced pro 1 disc di2 bisikleti getirtmek için iletişime geçtim. Ucuz bir bisklet de sayılmaz 7000 dolar gibi bir fiyatı vardı sanırım. Malum kendilerinde hazırda yoktu. İlk arayışımda, isteğim modeli not alarak ilgili arkadaş size dönüş yapacak dendi. 3. Gün sonun tekrar hatırlattım. Yine dönüş yapılacak dendi.

5. günün sonunda başka bir marka tercih ederek yoluma baktım.

Giant markasını hala da severim ama ne bileyim, belki de sen Giant sürme dediler de ben anlayamadım :)
aynı şeyleri bende yaşadım giant mı bir daha asla...

• Beğen
Tepkiler: bisikletli adam
Maalesef hocam Amerika da ki o 70 yıllık store bile maillerime cevap vermiyor. Giant globale de yazdım onlardan da Giant fabrikadan da cevap yok. Türkiye distirübütörü zaten hak getire biliyorsunuz. Bakalım biraz daha bekleyeceğim ama şuan görünen o ki Giant pişmanlıktır ! Giant politikası bu gibime gelmeye başladı artık ahahaha yani müşteriyi yıldırana kadar her yolu denemek.
Zaten adi, soylenisi bir tuhaf :komik:.

Hocam aynı zaman da TREK ve BMC kullanıcısıyım bir çok büyük dünya markası bisikletler de geldi geçti elimden, daha önce böyle bir çatlak Trek de başıma geldi Amerikadayken ve sorgusuz sualsiz ufak bir incelemeyle yeni kadrom geldi. Gerek genel merkezden gerek store tarafından çok sahip çıkıldı. Maalesef Giant gibi bir firma şuana kadar gösterdiği ilgi alaka ile tam rezalet. İleride ne olur bilemem ama sabırla beklemeye devam :)
Şu da Westwood cycle hakkında ki google yorumum umarım birilerinin Gianttan vazgeçmesinden daha doğrusu rezillik yaşamamasını yardımcı olur.

I bought giant tcr advenced pro 0 on 2017 from this store. my frame cracked last weekend. I saw it when I cleaned up my bike. I called them and He said send us email please. I sent it with photos. I emailed to westwood cycles many many times but They didn't answer me yet !! I know They see my email but still no answer !! I sent it with photos. They are kidding me !! They really fucked up about customer relationships. They are unprofessional ! hey guys don't prefer giant and don't prefer that store !!!!🤬🤬

Zaten adi, soylenisi bir tuhaf :komik:.
Benim anlamayamadığım, müşteriye yaklaşım bu olmamalı net yani,bisiklet alacağım diyorum arkadaşın dediği olayın aynısını yaşadım.Trek açık konuşalım müşterisine sahip çıkar-çıkmıştırda.. saygılarımla...

bir akşamda iki sezon netflix dizisi izleyeceğne otur şu iletiyi oku! şaka bir yana olumlu sonuçlanır umuduyla son yoruma kadar okudum. geçmiş olsun hocam

bir akşamda iki sezon netflix dizisi izleyeceğne otur şu iletiyi oku! şaka bir yana olumlu sonuçlanır umuduyla son yoruma kadar okudum. geçmiş olsun hocam
Hahahahah eyvallah hocam üzücü ama gülüyoruz işte şöyle güzel yorumları görünce :) yani nasip kısmet tabi adımın bahadır olduğu kadar eminim fabrikasyon bir hata olduğuna ve sesimin duyulması gereken neresi varsa mail yazdım aradım vs. olumlu sonuçlanırsa da olumsuz sonuçlanırsa da herkesin hayrına olacağı kanısındayım. nasıl mı ? şöyle açıklayayım;
Bir kadromun çöp olması benden bir şey götürmez sağlık olsun der geçerim kaldı ki görüş ve yorumlara baktığım da karbonda değil sadece birleşim yerinde sorun olduğunu ve rahatlıkla tamir edileceğini söylüyorlar en kötü olumsuz cevap alırsam tamir ettirir bakkal bisikleti yaparım :) Olumlu sonuçlanırsa sıfır bir kadrom olur mutlu olurum. Olumsuz sonuçlanırsa da şu postu sonuna kadar okuyup da 4 5 bin dolar ödeyip Giant alacak bir baba yiğit olmaz heralde en azından biz çektik başkası çekmemiş olur :)

Olumsuz sonuçlanırsa da şu postu sonuna kadar okuyup da 4 5 bin dolar ödeyip Giant alacak bir baba yiğit olmaz
bence emin olmayın..adamlar merdiven altı değil sonuçta, bisiklet dünyasının vw si...tmm sizi anlıyor ve hak veriyorum ama hiçmi garantiden yararlanmış, gianta iyi hisler besleyen birileri yok? en azından 1 kişi var ; 2014 tcr slr var, aluminyum naçizane...1400 km oldu ve çok memnunum..ikinci hatta belki 3. el, ayrıca faturam vs de yok, kadroya birşey olsa sizin kadar cesur -ve genç- olmadığım için de belki biraz, kendim çaresine bakar yoluma devam ederim...vw emisyon ihlali yüzünden milyarlarca dolar ceza yedi (tr dışında) ne değişti. vw yine dev.
ayrıca lütfen yanlış anlamayın, size mutlaka dönüş yapılmalı, tr bayisi daha markaya yakışır davranmalıydı, ama birde firma açısından bakalım. sizin bütün hikayeniz onlara "bla bla" gibi de gelebilir. fatura yok, başkasına ait görünüyor en başta. belkide çalıntı (onlar sizi tanımıyor sonuçta) , belki de siz 2. değil 12. sahibisiniz. ha diyeceksinizki ömür boyu garanti 100. sahibide olsam farketmez..kapsamını bilmemekle birlikte -mesela- 7. sahibinin bisikleti mtb gibi kullanmadığını nereden bilecekler. 8. sahibi olarak siz hergün temizlediğinizi asla kaza yapmadığınızı söyleseniz inanmayadabilirler değil mi..tekrar yazmak isterim siz öylesiniz demiyorum, bisiklete zarar verdiniz asla demiyorum, ama onların karşısında müşteri bile olmama ihtimaliniz var. lafın özü neden size inansınlar...ben inanırım...ama firmalar, satıcılar, bayiler olaya böyle bakmayabilirler...
umarım yanlış anlamanıza mahal vermeden derdimi anlatabildim...

bence emin olmayın..adamlar merdiven altı değil sonuçta, bisiklet dünyasının vw si...tmm sizi anlıyor ve hak veriyorum ama hiçmi garantiden yararlanmış, gianta iyi hisler besleyen birileri yok? en azından 1 kişi var ; 2014 tcr slr var, aluminyum naçizane...1400 km oldu ve çok memnunum..ikinci hatta belki 3. el, ayrıca faturam vs de yok, kadroya birşey olsa sizin kadar cesur -ve genç- olmadığım için de belki biraz, kendim çaresine bakar yoluma devam ederim...vw emisyon ihlali yüzünden milyarlarca dolar ceza yedi (tr dışında) ne değişti. vw yine dev.
ayrıca lütfen yanlış anlamayın, size mutlaka dönüş yapılmalı, tr bayisi daha markaya yakışır davranmalıydı, ama birde firma açısından bakalım. sizin bütün hikayeniz onlara "bla bla" gibi de gelebilir. fatura yok, başkasına ait görünüyor en başta. belkide çalıntı (onlar sizi tanımıyor sonuçta) , belki de siz 2. değil 12. sahibisiniz. ha diyeceksinizki ömür boyu garanti 100. sahibide olsam farketmez..kapsamını bilmemekle birlikte -mesela- 7. sahibinin bisikleti mtb gibi kullanmadığını nereden bilecekler. 8. sahibi olarak siz hergün temizlediğinizi asla kaza yapmadığınızı söyleseniz inanmayadabilirler değil mi..tekrar yazmak isterim siz öylesiniz demiyorum, bisiklete zarar verdiniz asla demiyorum, ama onların karşısında müşteri bile olmama ihtimaliniz var. lafın özü neden size inansınlar...ben inanırım...ama firmalar, satıcılar, bayiler olaya böyle bakmayabilirler...
umarım yanlış anlamanıza mahal vermeden derdimi anlatabildim...
Kesinlikle katılıyorum bu söylediklerinize neden yanlış anlaşılsın bunların hepsi pek tabi ki ihtimal. Cidden şöyle giantın garantisinden yararlanmış birileri yok mu Allah aşkına deneyimlerini bizimle paylaşsalar harika olur. Bu arada 2017 yılında kaynak izi belli olmayan o efsane Giant tcr alu bende de vardı hemde sıfır olarak gelmişti bana çok değil 2 ay bile kullanamadım ABD'ye gitmem gerektiği için satmıştım. yiğidi öldür hakkını yeme o kadro da kadroydu ya hala hayranımdır. Temiz bulursam alırım yalan yok :)
He galiba Giant'ın garantisi ile alakalı trajikomik bir detay belirtmek istiyorum, Türkiye distirübütörünü aradığım da ağzından kaçırdığını düşünüyorum. Aynen şöyle dedi ; ''Sizin bisikletiniz 2017 model firma size 2019 SL yollar eğer olumlu değerlendirirlerse, ozaman da sadece kadro yollarlar yani maşa 2017 eski maşa kadro 2019 SL tabi bazen böyle mağduriyetler oluşuyor maalesef ''. Ve kendilerinin değişime yolladıkları bir kadronun böyle olduğunu belirtti arkadaş. Şimdi SL veya PRO 0 için 4 ila 6 bin dolar arası bir ücret ödediğinizi düşünün. Bu parayı ödediğinizi faturalı sıfır bir Giant aldığınızı bu kadronun çatladığını veya kırıldığını firmanın komple değilde sadece kadroyu değiştirip eski o kadroya uymayacak veya sırıtacak maşayla geri yolladığını düşünün hayal edin ki böyle bir şey olmuş. Tövbe şeytan kulağına kurşun :D

Son düzenleme:
Merhabalar, ben geldim.

öncelikle kendimi tanıtayım ben Süleyman Çakır.

Maalesef Türkiye'de bir ürün alındığında aklınıza ne gelirse gelsin ama ürünle dükkanın kapısından çıkana kadardır ilgi. Ondan sonra başınıza ne gelirse gelsin ilgilenmez satıcımız. Nedendir bilinmez Bayii olarak istese yardıncı olup fabrikayla görüşüp çözebilir problemi. Ama yardımcı olduklarında ceplerinden para mı çıkıyor ceza mı ödüyorlar bilinmez tribe giriyor Bayii. Bahadır Bey bisikleti ilk götürdüğünde eminim Bayii yetkilisi bir Giant kullanıcısı müşterisi değilde bir pislikmişsiniz gibi tavır takınmıştır. Türkiye ilginç bir yer.

Merhabalar, ben geldim.

öncelikle kendimi tanıtayım ben Süleyman Çakır.

Maalesef Türkiye'de bir ürün alındığında aklınıza ne gelirse gelsin ama ürünle dükkanın kapısından çıkana kadardır ilgi. Ondan sonra başınıza ne gelirse gelsin ilgilenmez satıcımız. Nedendir bilinmez Bayii olarak istese yardıncı olup fabrikayla görüşüp çözebilir problemi. Ama yardımcı olduklarında ceplerinden para mı çıkıyor ceza mı ödüyorlar bilinmez tribe giriyor Bayii. Bahadır Bey bisikleti ilk götürdüğünde eminim Bayii yetkilisi bir Giant kullanıcısı müşterisi değilde bir pislikmişsiniz gibi tavır takınmıştır. Türkiye ilginç bir yer.
Yok mu şöyle Süleyman Çakır gibi delikanlı bir sahibi ve yönetim anlayışı olan bir cycle store hemen bisiklet alalım :D

• Hahaha
Tepkiler: mazot ve Cemal Ç.
Yok mu şöyle Süleyman Çakır gibi delikanlı bir sahibi ve yönetim anlayışı olan bir cycle store hemen bisiklet alalım :D
Hocam sen onu instagramda al eline bir balyoz , bir guzel parcala ve Giant sayfalarina etiketle . Tabi durumu açıklayan bir ingilizce yazi ile.

Durrrrrr vurma sakaydi ahh bee naptin abi

Üst düzey Giant alacaktım vazgeçtim Bianchi
infinito XE aldım.çok mutluyum.

• Beğen
Tepkiler: bisikletli adam
Hocam sen onu instagramda al eline bir balyoz , bir guzel parcala ve Giant sayfalarina etiketle . Tabi durumu açıklayan bir ingilizce yazi ile.

Durrrrrr vurma sakaydi ahh bee naptin abi

Tamiri mümkün olmasa yada sağlıklı olmayacak olsa emin ol bunu yapardım :)
@HakanAydn Alt düzey giant aldım ben de mutluyum elbette mutluluğum bir problem çıkana kadar sürecekmişe benziyor.
İnşallah hiçbir problem çıkmaz hocam videonuzu izledim nasıl aşkla bisiklete baktığınızı gördüm :) Bence sorun çıksa da eminim ki Alman firması size sahip çıkacaktır, paradan daha değerli şeyler var Almanlar için ; disiplin ve itibar..

@bisikletli adam Umarım siz de sorununuzu en kısa sürede çözersiniz. Yukarıda da yazdım etiketleyip İnstagramdan paylaşım yapmanız bu konuda çok çok etkili olacaktır. Benim de faturam işyerinden arkadaşım üzerine ama kelek yapacak birisi değil sizin olayınız olduktan sonra zaten hemen sisteme girip bisikletin seri nosuyla bisikleti işlettim diğer ülkeler de böyle bir seri numarası yok dedi Almanya seçince sisteme giriş yapabildim. Sizin de seri numaranız mevcutsa ilk önce amerika yı seçim sisteme bisikleti kaydettirin isterseniz.

Geri