Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Tcr Advenced Pro 0 2017 kadro çatlaması

@Roadlover ikiside 1500 euro sınırını geciyor galiba yurtdisindan kargo ile getirtecekseniz buna dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Scudo
@Roadlover ikiside 1500 euro sınırını geciyor galiba yurtdisindan kargo ile getirtecekseniz buna dikkat edin.
Ok dostum sıkıntı yok hepsi ile ilgili bilgim var. Burda izmirde bir abimize geçen sene pinarello f10 disc duraace di2 aldik romadan gidip alip geldi vergi iadesi vs de aldi ve 2 gun tatilde yapti. 10 bin euroluk bisikleti çok daha uyguna aldi. Degerli bisikletleri her zaman icin gidip alip gelmek lazim. Ben wiggle gold customer ım platiniuma az kaldı. 1500 üstü olan biseyi zaten gidip alip gelmek lazim. Ben pinarello angliruda aldım gerci ben burdan uyguna almistim o zaman kurlar boyle degildi ve satan bayi sahibi nispeten uyguna vermişti. Degerli bir bisikleti kargo ile tasimak pek akil kârı degil. Bu riske girilmez.

@bisikletli adam hocam bu iş mutlu bitince arkadaşı buraya tatile çağır beraberce güzel bi dövelim
ahahhahah güldürdünüz hocam çok yaşayın @Şerif Feridun :D Giant TR'yede don't play with me falan demezse mutlu bitecek gibi bakalım :) Şu saatten sonra çok basit bir iki adım var eğer ilk sahibi yardımcı olursa ; faturayı atacak bana bisikleti sattığını teyit edip garanti sürecini başlatılmasını isteyecek ve kadronun bana teslim edilmesini yazılı olarak bildirecek bu kadar basit bir süreç aslında. Süreci özetlerken hatam varsa düzeltiniz ve affola..
@Roadlover şimdiden hayırlı olsun hocam bence de canyon daha cazip duruyor tercihlerinize göre.
Bu konu başlık olumlu olumsuz sonuçlandıktan sonra önde gelen bisiklet markalarının garanti sürelerini ve süreçlerini net anlatan öyle kulaktan dolma değil direkt website'dan alınan bilgilerle güzel bir başlık açacağım çünkü gördüm ki bu konu da hem çok büyük bir bilgi kirliliği hemde bilgisizlik mevcut ( kendimde bu gruba dahilim ) . Bu konunun herkes adına çok faydalı olacağını düşünmekteyim..

ahahhahah güldürdünüz hocam çok yaşayın @Şerif Feridun :D Giant TR'yede don't play with me falan demezse mutlu bitecek gibi bakalım :) Şu saatten sonra çok basit bir iki adım var eğer ilk sahibi yardımcı olursa ; faturayı atacak bana bisikleti sattığını teyit edip garanti sürecini başlatılmasını isteyecek ve kadronun bana teslim edilmesini yazılı olarak bildirecek bu kadar basit bir süreç aslında. Süreci özetlerken hatam varsa düzeltiniz ve affola..
@Roadlover şimdiden hayırlı olsun hocam bence de canyon daha cazip duruyor tercihlerinize göre.
Bu konu başlık olumlu olumsuz sonuçlandıktan sonra önde gelen bisiklet markalarının garanti sürelerini ve süreçlerini net anlatan öyle kulaktan dolma değil direkt website'dan alınan bilgilerle güzel bir başlık açacağım çünkü gördüm ki bu konu da hem çok büyük bir bilgi kirliliği hemde bilgisizlik mevcut ( kendimde bu gruba dahilim ) . Bu konunun herkes adına çok faydalı olacağını düşünmekteyim..
saol dostumda şu saatte bakıyorum da kurlar böyle giderse bu gidişle yaz sezonu sonunu ve indirimi bekleyeceğim çaresiz. canyon daki model 1499 dolara düşmüştü. adamlar yaz geliyor diye mi bilmiyorum zam koydu bide üstüne kurlar geldi, bize de hayırlı olsun demek kaldı:))) aslında bisikleti ucuza almak için yaz sezon sonu eylülü beklemek daha mantıklı çünkü yazın satamadıklarını indirecekler çaresiz. italyan bi site inceliyorum. ciclimattio diye. uygun fiyatlar görüyorum,bakalım kısmet.

Son düzenleme:
Herkese tekrardan merhaba,

Beenvirefied sitesi sayesinde bisikletin ilk sahibinin telefon numarası ile aratıp ev adresine kadar tüm bilgilerine ulaştım az önce tamamen yasal olan bu site belli ücret karşılığı bu yasal bilgileri paylaşıyor. Tabi ki sosyal medya hesaplarına da ulaşım sağlamış oldum geçmişe dönük arama yaptığım da güzel fotoğraflar elde ettim :) şöyle sizlerle de paylaşıyorum. Umarım İbrahim beyin mailine cevap verir de bir daha bu şahısla iletişime geçmek zorunda kalmam. Hakkın da bir bilgiye sahip olmadığıma güvenerek rahat davranan bu şahısın artık oturduğu daire numarasına kadar biliyorum. Yanlış bişey anlaşılmasın sadece artık bilgileri elimde diye söylüyorum :)
image0 (1).jpeg
Bana bisikleti sattıktan tam 9 gün sonra aynı store'dan bir sıfır bisiklet daha almış ( ben bisikleti kendisinden tam olarak 12 kasım 2018 de 7th ave. 4. street kesişimin de ki starbucksta buluşup almıştım haritalardan konumu kontrol edebilirsiniz :D ). westwood cycle'ın neden ayak sürüdüğünü yardım etmek istemediklerini şimdi daha iyi anlıyoruz. Maşallah aralarında sus sızmıyor :)

IMG_6780.jpg

@trainspotting35 Valla olabilir de hocam bana daha önceleri attığı mesajlara baktım bir daha dün gece, adam daha çok woodside cycle'ı düşünüyor gibi mesajlar atmış. İşte bu değişimden onlar para kazanmayacak onlarında para kazanması lazım tarzı şeyler saçmalamış ''garanti'' bu ''garanti'' :) He işin ilginci çok daha ilginci bu abimiz Boston University Hukuktan mezun el insaf be :D

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Yaşlının elinden almışsın bisikleti.. Bisiklette yaşlı yorgun çıkmış :D şaka bi yana denk geldikçe okudum konuyu. İşe gidip gelmek için kullandıgım gundelik bisikletimde giant.. Soğudum resmen, gerçi alu kadro karbon maşa 2013 senesinde almışım, 16300kmde.. Tarmac almadan once propel veya tcr almayı planlıyordum, dedim giant bisikletim varken neden giantle devam edeyim? araştırdıkça specializede kaydım. onun garanti şartlarıda giant gibi bildiğim kadarıyla. İlk sahibini iyi tanıdıgım için, çokta sıkıntı olmaz yardımcı olurum dedi..

• Beğen
Tepkiler: bisikletli adam
@Şerif Feridun kesinlikle @Çağdaş78 a katılıyorum böyle bir tutum bizi haklıyken haksız yapar. Hele ki Amerika da valla dazlak bir polis amcanın kurşununa bile denk gelebiliriz acımazlar :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Mustafa Bilir Hocam inşallah valla bi umutlanıp bir umudumu yitiriyorum şuan konu ilk sahibin de kilitlendi kaldı. Bu adam çok büyük bir avukat az bir hukuk kanun biliyorsa o faturayı vermeli çünkü gelir elde etti para ödedim :)
New yorkta avukata ihtiyacı olan varsa şöyle link bırakıyorum :D
(link)

@bisikletli adam bisiklet garantisinde şu anki durum nedir? işiniz görüldü mü? 2016 da lapierre'de bir çatlak olayı olmuş, kullanıcı Accell' e cuma başvurmuş, salı günü yeni ve bir üst model kadrosu gönderilmiş. Konu bisikletforum' da paylaşılmış. Bu arada Trek Türkiye Aladin' le mesajlaştım. Eğer bisiklet alırsanız sizin adınıza ömür boyu garanti veriyoruz, başkasına bisikleti satarsanız garanti dışı kalır şeklinde şeyler söylediler. Bu garanti işi bisikletin gerçek değerini bulmasını direk etkileyen bir olgu diye düşünüyorum.

@ZirZop Son durum şudur ;

@ibrahimyilmaz bey sağolsunlar fatura ibrazı ve ilk sahibi onayı ile garanti sürecini başlatacaklarını belittiler buna müteakip ben ilk sahibiyle iletişime geçtim, kendisi Türkiye Giant'ın onunla iletişime geçmesini istedi. İbrahim bey kendisine Giant TR olarak durumu özetleyen nazik bir mesaj attı, eğer Giant TR onunla iletişime geçerse yardımcı olabileceğini söyleyen adam Çarşambadan beri bu mesaja da cevap vermemekte. Maalesef konu döndü dolaştı ilk sahibinin saçma tavrında kilitlendi kaldı. Yani anlayamıyorum nasıl bir insan parasını alıp güle oynaya sattığı bir bisikletin faturasını ibraz etmekten imtina eder.
Hayır ilk sahibi falan değil desek öyle de değil kesinlikle ilk sahibi bundan da eminiz. Tek yapacağı faturayı yollayıp bir onay emaili atmak. Fatura yoksa bile bu bisikleti aldığı westwood cycle ile çok yakın ilişkisi var anında elde edebilir faturayı hala sürekli oradan alışveriş yapan birisi.

Şuan merak etmekte ve düşünmekte olduğum konu şu ben bu arkadaşın adını soyadını ev adresini tüm bilgilerine sahibim ve bu bisikleti bana sattığına dair 3 şahidim var ve bu arkadaşlarım alışveriş sırasında yanımızdaydılar ek olarak bir de alışveriş öncesi tüm mesajlaşmalar bende hala kanıt olarak duruyor. Sizce bu faturayı ilk sahibinin yollamaması durumun da bu bilgiler ve kanıtlar ile birlikte westwood cycle dan talep etme hakkım olur mu ?

@ZirZop Son durum şudur ;

@ibrahimyilmaz bey sağolsunlar fatura ibrazı ve ilk sahibi onayı ile garanti sürecini başlatacaklarını belittiler buna müteakip ben ilk sahibiyle iletişime geçtim, kendisi Türkiye Giant'ın onunla iletişime geçmesini istedi. İbrahim bey kendisine Giant TR olarak durumu özetleyen nazik bir mesaj attı, eğer Giant TR onunla iletişime geçerse yardımcı olabileceğini söyleyen adam Çarşambadan beri bu mesaja da cevap vermemekte. Maalesef konu döndü dolaştı ilk sahibinin saçma tavrında kilitlendi kaldı. Yani anlayamıyorum nasıl bir insan parasını alıp güle oynaya sattığı bir bisikletin faturasını ibraz etmekten imtina eder.
Hayır ilk sahibi falan değil desek öyle de değil kesinlikle ilk sahibi bundan da eminiz. Tek yapacağı faturayı yollayıp bir onay emaili atmak. Fatura yoksa bile bu bisikleti aldığı westwood cycle ile çok yakın ilişkisi var anında elde edebilir faturayı hala sürekli oradan alışveriş yapan birisi.

Şuan merak etmekte ve düşünmekte olduğum konu şu ben bu arkadaşın adını soyadını ev adresini tüm bilgilerine sahibim ve bu bisikleti bana sattığına dair 3 şahidim var ve bu arkadaşlarım alışveriş sırasında yanımızdaydılar ek olarak bir de alışveriş öncesi tüm mesajlaşmalar bende hala kanıt olarak duruyor. Sizce bu faturayı ilk sahibinin yollamaması durumun da bu bilgiler ve kanıtlar ile birlikte westwood cycle dan talep etme hakkım olur mu ?
Satıcı olan firmaya, bisikleti ilk sahibi XXXX' den XXX tarihinde satın aldığınızı, kadroda çatlak oluştuğu ve garantiden işlem yapabilmek için faturanın bir nüshasına (gene ilk sahibinin adını yazarak) ihtiyacınız olduğunu kibar bir dille yazarak isteyebilirsiniz. Bazı Amerikan firmaları müşteri bilgileri konusunda çok ketum olabiliyorlar. Vermeleri %50 olasılık. Amerika' da veterinere işim düşmüştü, oraya birisi de köpeğini getirmiş, çok sevimli bişeydi. Şunun resmini çekeyim dedim, veteriner "müşterilerimizin özel hayatları gizlidir" dedi. Köpeğin özel hayatı deyip foto çektirmedi. Onun için şans %50 diyorum.

İlk sahinin yardımcı olmaması ise ayrı bir durum. Psikolojik olarak sorunlu birine benziyor.

Olayın seyri hakkında bizi bilgisiz bırakmazsanız seviniriz...

İlk sahinin yardımcı olmaması ise ayrı bir durum. Psikolojik olarak sorunlu birine benziyor.
Bilemiyorum ama hareketleri bunu gösteriyor asla ırkçı bir insan değilim ama Türkiye'ye döndüm dedikten sonra özellikle farklı bir tavır almasını da Brooklyn doğumlu bir Yahudi olmasına bağlıyorum artık. Cidden ırkçı bir tavır almış gibi bana karşı yoksa bu tavrının başka bir açıklaması olamaz. Yoksa parasını alıp sattığı bisikleti sattığını onaylamak ve faturasını paylaşmanın ne zararı olur ki insana..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@bisikletli adam vatandaş sürekli bisiklet alıp satıp her marka ve modeli deneme hevesinde. Bunun için de sürekli belli bir yerden uygun fiyata alıyor galiba. Yasam akip giderken nasıl hesaplar yapıyorsa artık....🤔🤔🤔

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri