Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GIANT XTCSE2 2010 Son Haliyle

Scudo
Yeni fotoğraflar da gayet güzel ama aklıma bir şey takıldı;

Bu bisikletin lastikleri hiç kirlenmez mi? :D

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle!

@Bora

bu halıyle 11,55kg geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hedefimde 10kg altı var. Sırada frenler ve jantlar var :) en büyük kiloyu jant ve daha hafif lastikler ile alacağım gözüküyor. Üzerindeki jantlar 2300gr iç-dış lastik+rotorlar+xt 11-34 ruble ile 4400gr geliyor

@osman yalçın

karbon sele, jelli seleler kadar rahat değildir herhalde eski selemde jelli olmadığından aradaki farkı bilmiyorum ama tahminimce jelsiz hafif seleler ile arasında fazla fark yoktur. Ben uzun süredir pedsiz tayt ile kullanıyırom sıkıntı yaşamadım. Teşekkürler,

@müjdat dede

teşekkürler, sol vites kolunun gidon bağlantısında biraz yamukluk var. öğrediğime göre xtr parça sadece Yumeya olarak satılıormuş belki hafta sonu değiştirebilirim.

bisikleti görmüş biri olarak söylüyorum, gerçekten harika bir bisiklet.Kırmızı kadro ve beyaz maşa ancak bu kadar yakışır herhalde.Üzerinde ki komponente de söylenecek laf yok.Birbirini çok iyi tamamlamışlar.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Keyifli sürüşler ;)

@emre arıkan

kadro fiyatını bilmiyorum ben bisiklet olarak aldım. Forumda ikinci el bölümünde çok temiz satılık xtc kadrolar var

@ali albut

Sağol Ali abi senin bisikletlerin yanında birşey değil :)

Uzaktan görünümü olsun parça uyumu olsun şahane olmuş bol pedallar. :)

Geri