Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GIANT XTCSE2 2010 Son Haliyle

Scudo
@ahmet hamdi alsat

@bomber

@akifberkant

@hakan tugsavul

@gökhan saraç

Herkeze teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun, değişim devam edecek inşallah :)

@Recep TOPAL

Teşekkür ederim. Sizin canavar gibi olmasa da şu an benim için yeterli ama değişim devam edecek. SLR var önceliğimde, belki crosstrail de olabilir çok fiiyat farkı var slr ile aralarında bakalım ne olacak karar veremiyorum.

@Cüneyt Kılıç

Haklısınız suluk kafesi aldığımda aynı renkti güneşten rengi ağardı :) dediğinizi dikkate alıcam beyaz yada carbon sılık kafesine bakıcam

@victory

Sele esasında düz yere paralel duruyor, bu şekilde rahat ediyorum ama dediğinizi dikkate alıcam teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: victory
:boese157: @Arda_7

Doğru dürüst yaz.Sesli harflerini kullan ve baş harfleri büyük yap.Forum kurallarını bilmiyorsan da buralarda takılma.2 gündür eski konuları bulup bulup mesaj yazıyorsun ve kimseye bir yararın dokunmuyor.Ban yersin dedim dinlemiyorsun bak dikkat et!:boese157: :mad: :000002158 :brutal324

@müjdat dede

inşallah :) hele bir elime ulaşsın takıp fotolarını eklerim lastiklerim de değişek lastikler yine bitti race king - mountain king olacak. sırada jant seti ve fren kaldı sonrada carbon kadro. Sizin makıneninde fotolarını bekliyoruz dehşet bir makine yatıyor orada :)

Geri