Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GIANT XTCSE2 2010 Son Haliyle

Scudo
@Selim Üsel

Teşekkür ederim.Sizin bisikletiniz kadar olmasada benim için iyi :)

@reha genç

@reha genç

Teşekkürler.Kadroyu bisiklet olarak aldım Tayvan dan geldi sonrasında gördüğünüz gibi değişikliklere uğradı.

• Beğen
Tepkiler: reha genç
@SerkanNamazcı

teşekkürler.Daha iyileri sizln olsunn dilerim.

@berkay iriyarı

teşekürler, evet br-m486

• Beğen
Tepkiler: berkay iriyarı
Sıra en çok göze batan seleyi değiştirmeye geldi. Token carbon seleye karar kıldım bir nebze daha güzel olur inşallah, sonra jant ve frenler

@özcan topal

Arkadaşım ya Türkçe cümle kur ya da ingilizce cümle. "bikeye" nasıl bi kelimedir ya!. Bu kadar da Türkçeyi katletmiyelim. Bisikleti incelerken böyle bir cümleye takıldım ve uyarmam gerektiğini hissettim...

@Hasan Can

@Özcan ÇAKAR

teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.

Bisikleti yakından görmüş biri olarak, resimlerde göründüğünden daha güzel olduğunu söylemeliyim. Performans olarak bisikletin de sürücüsünün de Maşallahı var. Allah kazadan beladan , nazardan korusun. Rahat, huzurlu ve mutlu sürüşler dilerim.

@akifberkant

@MehmetArsLan

teşekkür ederim.Daha iyileri sizlerin olsun. Ayrıca Berkant senin bisikletinde çok güzel ve ilk turda bu performansı sergiliyorsan sonrasını düşünemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
geçen cuma günü aldığım sele elime ulaştı Token x-wing, Aziz bisiklet Aziz bey e gösterdiği ilgi için teşekkür ederim. Görsel olarak artık göze daha çok hitap ediyor. Sırada jant seti ve frenler kaldı

(link)

(link)

(link)

@ahmet hamdi alsat

teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun

Geri