Scudo Sports

Gidon Bandı

Ulaş Çavuşoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
871
İsim
Ulaş
Bisiklet
Mosso
merhabalar geçen gün zincir yağı almak için bikeandoutdoor a gittim gitmişken 1-2 yol bisikletine sulandım :D gidonlarını bi sıktım pamuk yığınını sıkmış gibi yumuşaktı sonra eve geldim kendi gidonumu sıktım demiri sıktım resmen bant yokmuş gibi sonra baktım bu gidon bantlarınınında jelli si mantarlısı derisi olusu bulusu derken kafam karıştı bikeand outdoor un internet sitesinde ritchey gidon bandı gördüm 30 tl sizce iyi bir gidon bandımıdır elimi rahat ettirirmi görüşlerinizi başka alternatif Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Scudo
ben bu gidon bandını bir bisiklette gördüm fakat jel dolgulu olduğuyla ilgili birşey yzmıyor. jel dolgulu olanlar yumuşak oluyor

(link)
buna bakabilirsin. jelli

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Deri görünümlü diyo ya o biraz aklımı karıştırdı klasik bir görünüm katmış olabilir

hissiyatı deri gibi fakat jelli olduğu için demiri pek hissettirmez.

(link)
bak buda normal pamuk hissiyatlı jel sargı

• Beğen
Bu aklıma sindi xlc yi alıyım ben teşekkürler

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

arkadaş yumuşak istediği için ben ona xlc jelli tavsiye ettim pamuklular ince oluyor genellikle.

Bandı sarmadan önce elin temas ettiği kısımların altına eski bandınızdan keseceğiniz parçayı ya da daha yumuşak bir malzemeyi önceden ekleyin. Üstüne bandı sarın. Forumda aratırsanız bandın altına ne tür malzeme konulabileceği yönünde tavsiyeler var.

Fi:ziK gidon bantları nasıldır yumuşak mıdırlar ?

fizik gidon bantları ince olduğu için yumuşak olacağını sanmam fakat sana bir tavsiyem var belki bilirsin kapı altlarına yapıştırılan süngerler var . o süngerleri gidona önce sar sonra gidon sargısını sar yumuşacık demiri hissetmen imkansız

ben kendimede öyle yapcağım.

• Beğen
38764 dosyayı görüntüle İlle de yumuşak diye bence inat etmeyin. Kalite ve uzun ömür için Fizik çok iyi bir marka bantları asla yapışkan özelliğini kaybetmiyor fakat beyaz renkliler çabuk kir tutuyor. En iyisi fiyatı daha uygun olan mantar bantlar hem yumuşak hem daha uzun ömürlü. Bende Cube marka bir bisiklette gördüm çok yumuşak çok aşırı fakat kendi bisikletimi iki kat sarınca aynısı oldu sonra fark ettim ki sürüşte hiç zevk vermiyor ve çok kaba gösteriyor bisiklet bende çıkardım tekrar. Sadece yoğun olarak tuttuğum kısımlara enlemesine ve boylamasına eski mantar sargılarımdan yapıştırdım ve fizik gidon sargımı sertçe gerdire gerdire sardım hem ince zarif görünüşlü hem de tutması, kavraması daha güzel oldu. Yukarıda Cancellara'nın bisikletinin gidon kısmı gördüğünüz gibi çok zarif ve ince sarılmış uzaktan bakılsa sargı var mı yok mu belli olmaz fakat bu adam bu sargı ile kilometrelerce bisiklet sürüyor. Tabi ki biz yarışçı değiliz para kazanmıyoruz fakat bisiklet üstünde hep rahat edicem diye uğraşırsak asla rahat edemeyiz, o yüzden seleye gidonlara alışmak bizim için daha uzun ömürlü faydalar getirecektir.

Bende ritchey mavi renk var mantarlı.Pamuk kadar rahat değil tabiki yastık performansı beklemiyordum zaten.Ama en azından demirin o sert dokusunu yumuşattı ve görüntü olarakta güzel oldu.

Öneriler için teşekkürler fizik doğru seçim olucak glba

Arkadaşlar dağ bisikletimin kadrosunun üstünde çizikler ve bir adet benden habersiz bir şekilde açılan koltuk koymak için yapılmış bir delik var. Bunları kapatmak ve orayı yumuşatmak için(bazen oraya birilerini bindirebiliyorum) XLC nin jelli gidon bantlarından kullansam nasıl olur ?
Esen Kalın

Geri