Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giresun

Scudo
Keşap'taki bisikletçilere sesleniyorum.
Keşapta benden başka bisikletçi yok mu? :)
Gerçekten tek sürmekten sıkıldım, eğer keşap içinde yakın şehirlere tur yapabileceğim bisikletçiler varsa beklerim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
O zaman Keşapta burada diyelim ;)

Görele ++++

• Beğen
Tepkiler: Berkant28
Giresun'a gelmeyi planlıyorum yarın sabahın erken saatlerinde rehber olacak arkadaşlar varsa ne güzel olur...

Görele hala burada fakat bisikleti kısmen bırakmış bulamıyorum :(

Şebinkarahisarda bisiklet süren var mı?

Giresun'da olan var mı? Bisikletle Ordu'dan yeni geldim biraz dinleneceğim beraber turlayabiliriz şehri gezebiliriz?

Dosyalar

• 5B677006-9DF3-4128-A1DE-5212C879D189.jpeg
    5B677006-9DF3-4128-A1DE-5212C879D189.jpeg
    1,1 MB · Okunma: 12
Şebin de sürmek hem güzel en sıkıcı benim için güzel doğa ii sıkıcı tek başına nereye kadar gidebilirsin kış erken geliyor sahilde olsa daha eğlenceli olur 2-3 kişi bol yayla turu yapılır misal şebin Kümbet ii olur heekes çıkamaz eğribeli

aslen giresun bulancaklıyım.lakın 20 yıldır gurbetteyım edırne-kudus bısıklet turumun son 1200 km kaldı eger bu turumu tamamlarsam ılk fırsatta sonrakı hedef-ı hayal rota turkıye-japonya her turlu ıkı teker hastası ve macera bagımlısıyım sosyal medyada desteklerınızı lutfen esırgemeyın takıp ıcın vızelıgezgın28 youtube kanalıma da abone olabılırsenız cok mutlu olurum sayın hemsehrılerım

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt TURAN
Giresun Şebinkarahisarıdanım ve hala oradayım. Merkezini avcumun içinden daha iyi bilirim, avcumun içine pek bakmıyorum.
Şebin de sürmek hem güzel en sıkıcı benim için güzel doğa ii sıkıcı tek başına nereye kadar gidebilirsin kış erken geliyor sahilde olsa daha eğlenceli olur 2-3 kişi bol yayla turu yapılır misal şebin Kümbet ii olur heekes çıkamaz eğribeli
Eğribeli kışın çıkmak için ya aklı yitirmek ya canına susamak gerek kışın dağdan araçla geçen onlarca kişi dahdan aşşağı yuvarlandı. pek çoğunun cesetleri bile bulunamadı.

Kışın zaten sürülmez kış erken geliyor dedim 2-3 kişi grup olursa havalar iyiyken şebinden kümbete gidilir demek istedim.🙂

Giresun daki Sel felaketinden etkilenen Giresun'lu kardeşlerim, geçmiş olsun Rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasın. Hayatını kaybeden asker ve sivil kardeşlerimede Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine Sabırlar versin. Kayıp olanlarında en kısa zamanda bulunmasını temenni ediyorum.

❤️❤️❤️❤️GEÇMİŞ OLSUN❤️❤️❤️❤️

Geri