Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giresun

Dere yataklarına ev yapan köylü kurnazları,yapılan evleri görmezden gelen yerel yönetimler ve görmezden geldiği yetmezmiş gibi kamu binası yapanlar, dereleri hes’lere boğanlar , hes’lerin inşaatında çalışabilmek için jandarmanın arkasına saklanıp hes protestolarında çevrecilere ve öğrencilere saldıranlar, dolar üzerinden alım garantili elektrik şirketlerine ülke kaynaklarını peşkeş çekenler bu katliamın baş kahramanlarıdır.

Son düzenleme:
Scudo
Felaket geliyorum demiş aslında maalesef, 3-4 katlı binalar resmen nehrin içinde, çakılın üstüne inşa edilmiş...Neyin yarışıdır bu, suya en yakına ve en büyüğünü yapma merakı..🙁..Allah rahmet eylesin...

Allah yardımcıları olsun.

Selamlar

Giresun çevresinden kimler var :)

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
Giresunlulari görelim😊Ekim ayında izine geliyorum mtb ile bektaş yaylasında 1 gece kampa evet diyenler? Ve geldiğimizde tanışmak ümidiyle

arkadaşlar merhaba.
giresun a yeni taşındım. bisikletim bu hafta geliyor.
uzun zamandır bisiklet binmedim. buralarda olanlar var ise önce tekrar kondisyon yapmak sonra da turlarınıza katılmak için haberdar eder misiniz.

Merhaba arkadaşlar. Ben de Giresun'a yeni taşındım. Profesyonel bisiklet tamircisi var mı önerebileceğiniz. Bir de aktif bisiklet grupları var mı?

• Beğen
Tepkiler: arikanfati
Ben de Giresun'da okuyorum. Haziran sonuna kadar Giresun'da olacağım. Tur tarzı şeyler varsa ben de haberdar olmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: arikanfati
Allah rahmet eylesin
Merhaba arkadaşlar. Ben de Giresun'a yeni taşındım. Profesyonel bisiklet tamircisi var mı önerebileceğiniz. Bir de aktif bisiklet grupları var mı?

grup kimseyle tanısamadım. bi tek spor müdürlüğü takımına rastladım bi kaç kez yolda. o çocuklara da yetişmek ne mümkün :D
arada ctesi günleri çıkıyorum. yazarım buradan sizlere de

Giresunda bana yardım edecek biri var mı. MTB den anlayan. Bir biskleti tamamen dağıtacak alet edevatı olan. işi bilen ve bu işten zevk alan bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var. E bikiklet ile Mtb nin parçalarını değiştireceğim.

Kimse yok buralarda galiba ya

Geri