Evren Uyanık
Daimi Üye
- Tepki
- 280
- Bisiklet
- Scott
Bir süredir kullandığım 2012 model Sedona 321'i satarak giriş seviyesi bir yol bisikleti almak istiyorum. Bisikleti performans amaçlı turlar dışında sırt çantası veya sele borusuna bağlanan bagajla çıkacağım günübirlik veya birkaç günlük turlarda da kullanmayı düşündüğüm ve çok iniş çıkışlı rotalardan geçebileceğim için 3'lü aynakollu bir model düşünüyorum. Fazla renkli olmayan, siyah üstü beyaz renk tercihim doğrultusunda, 2000-2500 lirayı geçmeyecek şekilde aşağıdaki modelleri kendime uygun buldum.
(link)
(link)
(link)
(link)
Kişisel tercihime göre Scott S50 görsellik ve fiyat açısından diğerlerine göre daha ağır basıyor. 2013 modelinde gidon ve gidon boğazı da siyah olmuş, daha uyumlu göründü bana. 2013 Scott S50 alabilirim, ancak markalar ve bileşenler hakkında çok detaylı bilgim yok. Bu bisikletleri birbiri ile ve bu fiyat aralığındaki farklı modeller ile karşılaştırdığımızda Scott S50 iyi bir seçim olur mu sizce?
(link)
(link)
(link)
(link)
Kişisel tercihime göre Scott S50 görsellik ve fiyat açısından diğerlerine göre daha ağır basıyor. 2013 modelinde gidon ve gidon boğazı da siyah olmuş, daha uyumlu göründü bana. 2013 Scott S50 alabilirim, ancak markalar ve bileşenler hakkında çok detaylı bilgim yok. Bu bisikletleri birbiri ile ve bu fiyat aralığındaki farklı modeller ile karşılaştırdığımızda Scott S50 iyi bir seçim olur mu sizce?