Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giro d'Italia 2016

@BicycleLover internetiniz yavaştır, görüntü kalitesini düşürerek donmayı azaltabilirsiniz :harika::harika:

Sürpriz yapabilir dediğim adamlardan Tobias Ludvigsson şuanda lider.

Tom Dumoulin ve Primoz Roglic aynı süreyi yaptılar ama tabi ki galibiyet Hollandalıya gitti :koptum::koptum:

https://pbs.twimg.com/media/ChyFnJGXIAAfhZY.jpg:large

Scudo
Kittel,Jungels,Cancellara ilk 10'da. Ne diyelim Allah arttırsın :)

Cancellara galiba bırakacak,yine bir kişi eksik kalacağız.

@taner07 bu iş ciddi valla.
E yani bitişe gelmeden 200-300 watlık bir katkı yapsa son 100 m ye dinlenmiş bacakla girsen yeter 10 saniye çalışsa çok şey değiştirir.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Domuolin ile Roglic arasındaki fark 14.2 cm imiş:eek:

Stephan Kung düşmesine rağmen 16 saniye
Cancellara mide hastalığına rağmen 14 saniye yedi:harika:

Kittel de çok iyi zaman yaptı ilerleyen etaplardan birini kazanırsa belki pembe mayoyu alır

Amador a da helal olsun

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Zekeriya Çab

10 dakikalık bir zamana karşıyı geçtim 1 saat civarında 200-300 watt yardımcı olabilenleri var diyorlar...

Bu arada genel klasmancıların Dumoulin'e kaybettikleri zamanlar şöyle;

Dumoulin 11 dk 03 saniye
Amador +6 saniye
Nibali +19 saniye
Kangert, Geniez +21 saniye
Kruisjwik +22 saniye
Valverde +24 saniye
Chaves, Roche +30 saniye
Zakarin +32 saniye
Uran, Hesjedal +33 saniye
Majka, Peraud, Taaramae +38 saniye
Landa +40 saniye
Pozzovivo +47 saniye
Firsanov +50 saniye

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Ah Küng'cüğüm ^^

Screenshot_6.png

Dosyalar

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    15 KB · Okunma: 10
Velogames puanları ne zaman açıklanıyor arkadaşlar meraklandık :p:D

@taner07 sanmıyorum okadar olsun motor tamam ama pil problem. Pil hem ağırlık olarak hemde hacim olarak kısıtlı alan girmez aynı çıkarılabilir olacak ki yakalanmasın.
Sele borusu içinde motor girince pile çok yer kalmıyor en azından 1 saat çok 200 Watt için.

image.jpeg

Su motorlarin satilani entegre edilmeye hazir halde olani yok mu ya :D hem belki o kadar para verilir mi kendi mi gidiyor diyen geri zekalilarin ici rahatlar o_O

• Beğen
@Selami53 satılanları var ama gerçekten çok para :D En ünlü markalardan biri Vivax'ın ürünü 2700 € :koptum::koptum: 60 dakika ve 90 dakikalık iki ayrı modeli var galiba... (link)

@taner07 Görseldeki ürün sanırım 27 lik seat tube'a uygun değil,sitede gösterilen de zaten 31,6 mm. Ağırlığı da öyle az buz değilmiş. Neyse 2700 euro ona vereceğime güzel bir ENVE set yaparım miss :) Hem elektrik istiyosan elektrikli bisiklete bin dimi yol bisikletine ayıp olur bu :)

• Beğen
Landa, ''Beklediğimden iyi geçti, çok fazla zaman kaybetmedim daha çok zaman kaybederim diye düşünmüştüm'' demiş, takım direktörü Dario Cioni ise, ''Beklediğimiz gibi geçti. 40 kmlik zamana karşıda da bu civarda bir zaman kaybedeceğimizi düşünüyorum'' diyerek olayı bambaşka bir noktaya taşımış :koptum::koptum: Landa, 40 kmlik bir zamana karşıda rakiplerine sadece 20 saniye kaybedecek öyle mi? Şaka mı bu Dario :eek::eek:

Sınavlar açıklandı dostlar :islik::)

Tek Jungels'den puan alabildim bu etap, benim takım sonradan açılacak inşallah :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera ve bua
Cancellara reis ishal olmasa daha iyi olurduk :rolleyes: Zamana karşıda vasatız şimdilik, ama yokuşlarda görüşeceğiz :cool::tskler::koptum:

Geri