Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giro d'Italia 2016

üzerime türkçe link atın biraz geyik muhabbeti dinleyelim gurbette.

Scudo
Kittel röportaj verdikten sonra eski takımı Giantlıların yanına gidip hepsinin elini sıktı, gerçi Giantlılar noluyor lan gibi oldu ama yine de önemli bir hamle, takdir ettim kendisini :)

LottoNL-Jumbo'dan Hollandalı Maarten Tjallingii röportajda parkurun evinin 200 metre önünden geçtiğini ve bunun kendisine ekstra bir motivasyon verdiğini söyledi. Şu anda kendisini kaçış grubunda görüyoruz :)

Ara sprint icin fena kapışıyorlar yalnız Greipel atak yapmıyor kesin bırakacak neyse umudum Modolo

Ara sprinti alan Trekli kim?

Ara ara bakabiliyorum. An itibariyle kapıdan geçen diyim...

MARCEL KITTELL

Kariyerinin en rahat sprint finişiydi nerdeyse. Kittel gerçekten formda ise rakibi yok gibi bir şey. Kittel yüzümü kara çıkarmadın :)

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Çok kötü bir etap sonu oldu. Bunlar nasıl büyük tur sprint trenleri. Kittel'in ivmelenmesi acayipti.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tren çok önemli olacak demiştim, trenleri çok iyi olan Kittel çok rahat kazanırken Demare ikinci oldu :harika::harika:

https://pbs.twimg.com/media/Ch3QJRbWEAAuyqT.jpg

• Beğen
Tepkiler: sadık bostan
Etixx ve FDJ haricindeki takımlar çok dağınıktı. Tren yapmadan sprinterinizi bu Kittel'le nasıl yarıştıracaksınız arkadaş..

@Murat Eren lotto bir ara tren yapmıştı 4-5 kişi ama tempoya dayanamayıp dağıldılar, Graipel de sprinte girmedi. Aslında Sadece Graipel değil, Viviani falan da girmedi sprinte...

sırf seyircisi için bile izlenebilecek bir etapta. fazla atraksiyon olmadı ama seyirciye bayıldım.

Ardnt 12, Viviani 13, Graipel de 15. olmuşlar. Bardiani Takımı, Ruffoni ile 6. Simion ile 11. oldu, inanılmaz gerçekten :harika::harika:

@MehmetAliB.

Nizzolo aldı, fazla güç orda kaybetti gibi geliyor, Viviani de aynısı...
Gerçi tren olmadan zor, Greipel yaşlandı artık))

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Modolo'dan 103, Doumolin'dan 31, Arndt'tan 32 puan almışız bu etap :D

ilk puanımı aldım modolo,hofland ve brambilla haydi hayırlısı

Geri