Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giro d'Italia 2016

Scudo
@Ahmet.KOÇ dün Lotto hayalkırıklığı yarattı bugün bence iyi bir trenle geleceklerdir ve Graipel diyorum ben :harika::harika:

@Emrah Özşahin reyiz bilmiyorum ne düşünürsün ama, youtubedan yayını kısıtlı hale getirip, canlı yayın veremez misin? Sanırım yapılabiliyor, youtubedan yayınlayanlar var :)

NTV canlı yayın sisteminde sıkıntı var sanırım, yayını internetten izleme şansımız var mı?

@taner07
Geçen sene demedim ama TTNet kullanıyorum. Download hizim 7mbit upload 0.50mbit. Bu hızla bırak canlı yayını 1.5gb lik görüntüyü 9-10 saatte ancak yükleyebiliyorum. Geçen sene demedim. Güzel oluyor ama 1 saatte sadece 5 dakikalık görüntüyü aktarıyor. 4.5 g ile olur ama o da çok kota yer. 2 saatlik ham görüntü 9gb falan oluyor.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Van Zyl, Berlato, Amezqueta ve Tjallingii'den oluşan dört kişilik kaçış grubunu peloton 7'25" ile takip ediyor. Tjallingii yine kaçmış adamım benim :)

Jean-Christophe Peraud abandone oldu :( Öndeki takım arkadaşının düz yolda düşmesiyle ona takılıp düştü,yüzünü asfalta vurdu. Çok yazık gerçekten.

Suratı kan içinde arabaya aldılar.

Demare ve Amador arkadaki grupta kaldı galiba...

Önce 20 km kala sonra 10 km kala reklam koyan Eurosport'un da Allah belasını versin...

Geri