Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giro d'Italia 2016

Scudo
Katusha'lı arkadaş Nizzolo'yu fena sıkıştırdı ona rağmen 3. oldu Nizzolo.

Kittel formdayken başka bir yaşam formu olduğunu tekrar gösterdi.

Greipel çaresiz ve kabullenmiş bir şekilde Kittel'i tebrik ederken :uzgnm:

Kittel.PNG

Şu pelatona Tjallingii gibi 2-3 adam daha lazım :) adama 2 günde kanım ısındı.

Abi bir bakın adamda bir içten patlama var bir turbo neyin bişi var.

İki gündür toplu sprintle bitmeye çok müsait rotada yarış izliyoruz. Haliyle beklentilerimiz Giro'ya katılan büyük sprinterleri barındıran takımların kıyasıya çekişmeleri. Lakin iki etaptır gerçekleşen hadiseler bu beklentileri karşılamaktan çok çok uzakta. Ne bir toplu sprint finali heyecanı var ne de bizi şaşırtacak sürpriz bir gelişme. Etixx takımı Kittel'i son birkaç yüz metreye kadar taşıyor ve Kittel diğerlerini rencide edercesine etap zaferine yürüyor.

Sevmedim ben bu işi. Ne varsa dağlık etaplarda var..

Demare takımıyla birlikte 10km kala düşmesine rağmen gelip 8. oldu. Gene arabaya mı tutundu acaba? :hihi:

Etixx'in patronu Lefavre, ''Diğer sprint takımlarını anlamıyorum; neden çalışmıyorlar! Çalışmadan nasıl kazanacaksınız. %10 bile şansın olsa neden denemiyorsunuz?'' demiş.

Açıkçası kimse gerizekalı değil, çok güçlü bir sprinter varsa onun avantajlarını olabildiğince düşürmek en mantıklısı, en azından sprinte güçlü bir takımla girmesin diye kovalamam ben de. Yarın dinlenme günü ve İtalya'ya geçilecek. 4. etap çok daha zorlu olacak ufak ufak teper geçeceğiz; bakalım Kittel dayanabilecek mi? Diğer takımların tepelerde çok yüksek tempo uygulayıp Kittel'i zorlamaları şart oldu yoksa süpürecek her şeyi...

Dumoulin'in ''Bir gün daha dursun lan bende'' der gibi bakışları :(

http://www.steephill.tv/2016/giro-d-italia/photos/stage-03/121548_587231090.jpg

Kittel ayrılır mı ki kırmızı mayoyu alabilir

Bu da son 10 km profilScreenshot_2016-05-08-18-33-52.png

Velogames açıklandı.

Kittel-Viviani sayesinde bugünün birincisi ben olmuşum.

Yarın herkes dinleniyor çünkü İtalya'ya aktarma var :)

Heil Kittel :harika:

Velogames'te çok gerilemişim. Takım bir şey yapamadı.

Gelsin artık dağlar dağlaaaaarr...

@Murat Eren Kittel'in bırakması bekleniyor, en fazla 12. etabı bekler, umarım oraya kadar bile beklemez ben bu kadar puan toplamasını beklemiyordum :koptum::koptum:

Ben Modolo-Mareczko'yu alırken ilk etaplarda fazla puan alamayacağımı biliyordum umarım Kittel-Graipel gittikten sonra kırmızı mayoda ilerler yoksa patlayacağım :D

@Ahmet.KOÇ Valverde-Zakarin-Majka-Brambilla-Jungels-Trentin-Ulissi kadroma güveniyorum gelsin artık şu etaplar :D

İyi ki bugün tatil.
Bir günü daha puansız geçirmekten kurtuldum :D :D
Resmen sonunculuğa demir attım :D :D

• Beğen
Tepkiler: azzurro ve taner07
Geri