Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giro d'Italia 2016

Scudo
Dupont da Pozzovivo'nun dağlardaki en güvendiği hizmetçisi olacak, inşallah psikolojik olarak etkilenmez; Dupont 36 yaşında bir adam çocuğu yaşındaki Geniez'den böyle ulu orta hırpalanması umarım çok üzmez :agla::agla:

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
@Emrah Özşahin hocam emekleriniz için çok teşekkür ederim. yeni kanala geçmişsiniz, hayırlı olsun. öncekini ara ara kontrol ediyordum fakat ronde'den beri paylaşım yoktu. yeniden görünce sevindim.

@Emir O.
İlk olarak bu hesaptan paylasiyordum ama tour de france videolarini telif hakkindan dolayi siliyorlardi onun icin ayri hesaptan koymaya başladım. Bu hesabim eski oldugu icin kapanmasini istemedim.

Cavendishi gerçekten çok seviyorum, sprintte daha önce kimsede olmayan bir sitili var. Gidona inanılmaz eğiliyor ve ne zaman hareket edeceğini çok iyi biliyor. Ama bu kittel bambaşka bir adam. Hani resmen teknikniğe taktiğe değilde bacaklarındaki kuvvete güveniyor ve tüm sprinterlerden daha uzun sprint atabilecek gücü var. Ve değerleri görmedim ama çok eminim ki watt değerleri son 200 de inanılmaz fazla. Graipel de dev ama pedala kittel kadar kuvvet uyguladığını sanmıyorum.

Bu arada son puanlarımı aldım sanırım Kittel başgan saolsun, şimdi sadece landa kaldı:) bir de duygusal davranarak seçtiğim babayiğitler...
buarada başlığa rakip başlık açılmış, iyi de olmuş:cool:

@Emrah Özşahin hocam sen neredesin ya. Youtube kanalını twitter hesabını takip ediyorum. Şirkette olduğum için video yu göremiyorum ama yüklemeye başladın sanırım. Eline sağlık

@MehmetAliB. Ben de cav ı tek geçerim o başka canım:)

bu arada, cav in sprinti, greame obree' yi andırıyor. O da aerodinamik kaygılarla ilginç bir gidon tasarlıyor ve böylelikle pistte saat rekorunu kırıyor. Tabi bence bu hiç de kolay bir sürüş değil, resmen rahatsız hatta:)

bu da ilginç sürüşü

Graeme_Obree_Hour_Record-2.jpg

İzlemediyseniz çok da güzel bir film var bunu anlatan,

(link)

@Kazuya

Valla iyi hoş rekor kırmış da bu rezil gidon bisiklet tarihine bir kara leke olarak geçmiştir benim için :koptum::koptum:

Yarın gerçek Giro başlıyor, açıkçası Hollanda biraz laylaylom geçti. Yine sprint etabı olmasını bekliyorum ama çoğu sprinterin de dökülmesini bekliyorum; güçlü tempocuların (rulör) kendilerini deneyecekleri bir yarış sonu var elimizde ama sanmıyorum kaçışa falan gitsin. Kittel, Graipel gibi ağır sprinterlerin de dayanabileceğini sanmıyorum. Kim kazanırsa kazansın güzel bir etap olacağı kesin; genel klasman bakımından da Movistar, Astana ve Canondale gibi takımların da tempoyu yükleyerek rakiplerinden kötü gün geçiren varsa zorlamaya çalışacaklardır. 2 tane 3. kategori tırmanışımız var ilki 80 km kala geçilecek Bonifati, 6.5 km %6 ortalama eğim, sonra 50 km kala geçilecek olan San Pietro var, 5.3 km %7 ortalama eğime sahip burada çok ağır tempo yüklenmesini bekliyorum ve Kittel'in falan ne kadar formda olsa da dayanmasını beklemiyorum. Ve son olarak bitime 10 km kala 1.7 km %7.7 ortalama ve %18 maksimum eğime sahip yokuşta gerçek, yalan belli olacak :D Açıkçası böyle açıklayınca hiçbir sprinterin dayanabileceğini düşünmemeye başladım :koptum::koptum: Favorilerim;

***** Diego Ulissi, Colbrelli
**** Moser, Navardauskas, Trentin, Ardnt
*** Battaglin, Haussler, Sbaragli
** Busato, Tsatevich, Howard, McCarthy
* Clarke, Kangert, Oss, Formolo, Montaguti, Wellens, Roche, Visconti, Amador

Siz de favorilerinizi söyleyin belki gözümden kaçan olmuştur :)

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1461665228.jpg

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1461665241.jpg

Sprinter filan kalmaz bu etapta hepsi teker teker dökülür. Adam Hansen 15 km kala ben kaçıyorum beyler der ve etabı alır diyorum :)

@taner07

Vallahi Taner sen de ne Kittel düşmanı çıktın:koptum::koptum:,Kittel'im ilk 10'a girebilir,etabı alırsa hiç bir şey diyemeyiz zaten.

Finişi tam anlayamadım eğer Flecha Wallone gibi bir finiş ise Zakarin'in de şansı olabilir ama sanırım galiba düz son metreler.

Takımımda yok ama Matteo Trentin abimize çok uyuyor etap.

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Adam Hansen alır.

@PeeKay Ewan'ın ben küçük tepelerde çok sorun yaşadığını gördüm sanmıyorum ona çok sert kalır tırmanışlar :(

@Tolga Çelebi Kittel şu etabı alsın bundan sonraki velogamesde bütün yarışlarda kadroma almazsam adam değilim :D

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
m.mathews için bile zor etap olurmuş bence bu , kittel imkansıza yakın malesef. son yokuşta ufaktan atak yapanlar alır bence yani öyle yokuş sonrası kalanlarla toplu sprint olmaz.

Tam kacmalik bir etap. Kimse kaçmasa bile son 10 kmde yokuşta birileri kacar. Kisa yokuşta kacabilecek son duzlukte biraz tt modunda gidebilecek biri alir gibi...
G.C. iddiasi olmasa amador diyecegim ama onu bırakmazlar.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Geri