Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giro d'Italia 2016

Sacha Modolo, ''8. sıradan podyuma geldim, az kalsın Demare'ı da yakalıyordum. Kittel'in arkasında olmamam şansızlık oldu, olsam bile kazanabilirdi ama yine de ona karşı da deneyebilirdim kendimi.'' demiş :)

Son kilometreler;

Scudo
2 etaptır sıfır çekiyorum nolacak bizim takımın hali? :D

@Burak Kuruoğlu takımı Valverde-Zakarin-Landa-Betancur üstüne kurmuşsun o adamların bu etaplarda puan getirmemesi lazım zaten :D Senin takım 2 ve 3.haftalarda kendini gösterecek :D

@taner07 hadi inşallah ya zaten ben tırmanışçı adamları severim de o 4 ü dışındakileri pek tanımıyorum en azından 5-10 puan getirirler diye umuyodum :D

Yarın 3. etap koşulacak ve bugün gittiğimiz şehre geri döneceğiz ve aynı senaryo olmasını bekliyorum. Kittel yarın kazanmasa bile podyum yaparsa Pembe'yi Dumoulin'dan alacak. Yine etap sonunda şehir içinde geçilecek 14 kmlik bir dairede 2 tur atacağız. Yine trenler önemli olacak, Etixx ve FDJ'nin güçlerini gördük yarın bunlara Lotto ve Trek'i de ekleyebiliriz umarım. En büyük favori Kittel olacak yine :)

***** Kittel
**** Graipel, Demare
*** Nizzolo, Viviani , Modolo, Ewan
** Sbaragli, Mareczko, Pelucchi, Ardnt, Hofland
* Moser, Ulissi, Grosu, Mezgec, Ruffoni, Tsatevich, Poppel, Porsev, Zabel

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1461665168.jpg

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1461665159.jpg

upload_2016-5-7_23-40-46.png

Adsız.png
üste yazan stg gc pc .... hangisi ney oluyo söylermisiniz ?

@PeeKay STG; etapdan alınan puan, GC: genel klasman, PC: yeşil mayo puanları, KOM: dağların kralı, SPR: aklıma gelmedi şuanda, SUM: en yüksek zirvelerden geçenlere, BKY: kaçışlara girenlere, ASS: takım arkadaşlarının başarılarından gelen puanlar.

Bugün Viviani, Graipel trenlerinin ortada olmayışı tuhaftı. 2 km kala Etixx ve Fdj o hafif daralan köprüde iyi konum yakaladılar. Şimdi biraz futbolvari bir yorum olacak ama bu direktörler bilmiyorlar mi yol daralmadan en iyi konumda olmayı? Ki 3 km kala sprint için iddialı olmayanlar da geri çekiliyorlar zaten. Neyse, iki etapta 500 puanı geçtik.
@taner07 sağolsun geçen yıl Giro ile başlamıştım yarış izlemeye, Vuelta'da ilk velogames takımımı kurmuştum, şimdi tecrübelerinden faydalanıp iyi bir takım kurduk, sağolsun...

• Beğen
Tepkiler: taner07
Velogames oyunu ne oluyor ya bi türlü anlamadım. Puan toplayınca ödül felan mı var sonunda? Yoksa sadece eğlence amaçlı mı?

@taner07 saolasın bky ve ass türünden puan kazanıldığını bilmiyodum bilseydim daha farklı bi takım kurardım öğrenmiş oldum

@BicycleLover sadece eğlence dostum, bir getirisi yok :) Ama bazı sayfalar, siteler falan ödüllü lig açıyorlar :harika::harika:

@PeeKay öyle aşırı bir puan getirmiyor; kaçışa giren bir sporcu 10 puan, takım arkadaşı kazanan bir sporcu 3 puan alıyor :koptum::koptum:

@ddr ağabey biliyorlar da taktikten ziyade bence güçleri yetmedi, dikkat ettiysen Etixx öne geldiğinde kimse kalamadı yanlarında sonra arkadan birden FDJ treni çıktı, diğerleri tempoya dayanamayıp dağıldılar :ckskc:

@taner07 Ben ilk bitiş çizgisini görünce spikerler gibi "iyi bari ilk günden kaza bela olmadan temiz sprint izleriz" dedim ama kanlı bir rekabet olmadı. Herkes de Sagan değil ki oradaki trenlerin peşine tek tabanca katılıp etap kovalasın. Bir de senin dediğin gibi Graipel ve Kittel Giro'nun devamında çok da zorlamazlarsa Tour başlayana kadar sağlam sprint finish haram bize.

Fransa turunu sabırsızlıkla bekliyorum, bütün büyükler sorun yaşamadan oraya giderlerse hem sprint etapları hem de dağlık etaplar çok fena geçer tabii gc adayları kaza geçirmez veya birbirlerinden fazla zaman farkı yemezlerse.

Ben de bu velogames e girdim şimdi de baktım puanlar ne oldu diye.Biraz düşük ama umutluyum yine de takımdan.Screenshot_2016-05-08-03-12-14.png

Birinci belli, ikinci kim olacak fotoğrafı :koptum::koptum:

http://static4.businessinsider.com/image/572e22c491058422008c167c-1200/as-expected-kittel-won-stage-2-easily-and-looks-set-to-clean-up-at-this-race.jpg

Geri