Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giro d'Italia 2016

Scudo
@taner07 (link) lombarda'nın son 5 kmsiymiş söylediğim değerler.Tabi sonrasında rüzgar , grup içi sürüş vs etkisiyle çok net olamayacağı konuşulmuş ama bize fikir verebilir bence. (link) aynı tırmanışlardaki zamanlar ( çeşitli yıllara ve o yıla ait) gösterilmiş , nibalinin öyle canavar gibi parçaladığı bir bölüm yok hatta daha önce yaptığı zamanlardan daha yavaş.

Tabi senin de dediğin gibi asıl soru nibalinin son iki etap performansı değil , önceki kötü günlerden sonra bu son iki güne nasıl böylesine iyi girebildiği? önceleri gördüğümüz bir çok 'kahraman' bizi yanıltmamış , yüzüstü bırakmamış olsaydı kesinlikle nibaliye inanır ve muhteşem geri dönüş için ( krujwijk'ın hatasından dolayı bu noktaya geldi ama yine de geri dönüş diyebiliriz sanırım) sevinirdik ancak sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali bu -GKcılar için- normal değerlere bile dikkat ederek yaklaşmak lazım.

@anıl şentürkk son 5 km yok 3kmsi çok zorlama istatistikler bence, o tırmanışta zaten çok güçlü arkadan gelen rüzgar var diye söylenildi etap esnasında ve hep tek başına gitmediğini de düşünürsek bu istatistikler pek gerçekçi durmuyor :(

@taner07 doğrudur , direkt olarak verileri alamadığımız için böyle 3. kişilerin yaptıkları hesaplara kalıyoruz malesef. dediğin gibi onlarında doğru olup olmadığı net değil..

Olsaydı bu gün söylerlerdi UCI bırakmazdı işin peşini. adam düşmesydi pembe için savaşmazdı bu iş orada biterdi. ama adam diğerlerinden daha iyi kendi derecelerinden daha kötü çıktı. ve kazandı :) nokta. :)

Son gün genel klasman liderliğinin kaybedildiği bir yarış olmuş muydu hiç, bilen var mıdır?

Gerizekalı seyirci ayaklarını uzatmış yola adam tam atak yaparken ayağına çarpıp takla attı :mad:

@taner07 senin yazilarini okudukca bilgileniyorum, bisiklet kulturum artiyor resmen.
Bisiklet izlemeye gecens sene TdF ile basladim (zaten binmeye de gecen sen basladim) ondan sonra youtube sagolsun 98'den itibaren butun Giro ve TdF'leri izledim.
Bircok klasigi izledim, ama ustteki soru benim de aklima geldi bugun, daha google'a sormadan burda buldum cevabi. :harika:

• Beğen
Tepkiler: taner07
@taner07 89da fignon ve lemond kapismasini canim sikilinca acar izlerim :) ders gibi. Fignon darmadagin saclari savrularak dunyanin en kotu aero pozisyonunda yarisi kaybetti. O cizgiyi gecince lemond'un sevinmesi karisinin tebrik etmesi ezberimde artik:)

• Beğen
Tepkiler: mithgor ve taner07
Nizzolo düzgün sprint atsa Modolo kazanacaktı yazık oldu Modolo ya

Nibali nin performansı biraz artmış olabilir fakat daha önemlisi digerlerinin performansı düştü gibi geldi bana Kruijswijk takla attı Chavez e de hasta diyorlar zaten Nibali son etabı Valverdenin 15 saniye önünde bitirdi
Yani bir anormallik yok bu arada renkler inanılmaz:eek::harika:
img_2424_670.jpg

Velogames puanları da açıklandı, dünyada 24. oldum :) Mareczko seçimim hatayla sonuçlandı, başka bir tercih beni ilk 10'a götürebilirdi :D Bu arada ligimizde olmasa da kalbimizde olan @Özgür R de dünyada 15. oldu :harika::harika: Kendisiyle konuşmadık ama kafalarımız aynı çalışıyor, 9 sporcudan 6sı aynı :koptum::koptum: Listeye baktım da göremedim başka, büyük ihtimal Türkiye'nin de birincisi oldu kendisi :harika::koptum::koptum:

Columbia Takımı 2. sırada yer alırken asdf kullanıcı adlı şahıs 2 takımla girmişti uyarmamıza rağmen ve 3-4 oldu onu saymıyorum ben ve Anıl Oktay arkadaşımızı podyumu tamamladığı için tebrik ediyorum :p:p

Bir sonraki oyun büyük ihtimal Dauphine olacak, orada görüşmek üzere :koptum::koptum:

Valla iki haftadır izindeyim ve bu süreyi kendime ayırdım, sürekli yollarda pedal bastım. Giro'yu hiç takip edemedim. Benim velogames takımı da vasatı geçememiş, ama büyük umutlar beslediğim Nikias Arndt bugünkü etabı almış buna sevindim :)

@taner07
@taner07
taner tebrik ederim benim atapumaya lafetmiştik ama :) mareczko yerine alsaydın ne olurdu acaba :) 2 liranda cebinde kalırdı. :)

ilk velogames deneyimim kısaca yazayım

Nibali beklendiği gibi
hesjedal daha da takıma almam
chavez tatlı süprizim
atapuma arap atı gibi geç açılıyor
viviani sky dan sprinter çıkmayacak
Cancellara güle güle reis
Kadri ispanyada yada fransada görüşürüz
plaza klasik plaza insanı peletonda takıldı
majka beklediği gibiydi fransada contador a güç bırakmıştır. inş

takımlara birkaç söz lotto neden bir pembe gidon bile sarmadı bu kadar inanmamazlık olmaz bianchi hiçbir pembe bisiklet hazırlamaz arkadaş

orica sana çok teşekkürler bari gidonu sardın

astana s work e hayran kaldım

• Beğen
@taner07

mareczko beni de yaktı :) geçen seneki şampiyonluktan sonra podyum teselli oldu. tdf'ye artık. ya da açılırsa dauphine'de iddialıyım.

bu arada oktay değil okay. herkes oktay diyor çıldıracağım :)

• Beğen
Bu arada Giro'ya sakatlığım var deyip gelmeyen Movistarlı İngiliz Alex Dowsett, Britanya 40 km zamana karşı rekorunu kırmış; 54 kmnin üzerinde bir ortalamayla 45 dakikanın altına çekmiş, inanılmaz :eek::eek:

@justbasicfacts yanlış görmüşüm, kusura bakma kardeşim :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: Murat A
Hesjedal ve Formolo sizi birdaha asla almam takımıma.

Kittel Viviani Zakarin Landa pert olmasa daha iyi sonuçlar alabilirdim ama olmadı,Landa çok yaktı çok.

Geri