@taner07
Üstad bu velogames başka bir başlık altında tartışılsa daha iyi olmaz mı ? Yada giro için yeni başlık açtırıp bu başlığın adını değiştirelim. Tur boyunca ikisi birbirine karışacak.
Hesjedal'ı çıkardım geri aldım,çıkardım geri aldım,en sonunda geçen seneki 5.lik ve bu turu 2012'de alması beni tekrar takıma kendisini aldırmaya yetti
14-8-24-8-14-4-8-12-4 puanlık sporcularla takımı yaptım.İsimler sürpriz olsun yalnız şunu söyleyebilirim zamana karşılarda bayağı zayıf kalabilirim
@Cem Unden cem bey açın lütfen ya yeni bir başlık bu nedir ya,yok takım oluşuturma yok oyun yok puan verme yahu şurda adam akılı yorumları okuyayım diyorum her girdğimde sövüp çıkıyorum bu nedir ya
Yol yarışları konularına bir bakın bakalım şu oyun oynayan tayfa dışında kim 2 kelam yazmış, oyundan sıkılan gitsin açsın konusunu orada yazsın okusun, görelim ondan sonra kim yazacak da kim okuyacak. Takım kurma olayı oyun başlayana kadar konuşulacak tabi; herkes kim formda kime uyuyor etaplar onu konuşuyor aslında bu da yarışla alakalı tutup Giro konusunda TDF'de kimi almalıyım diye konuşmuyor kimse.
Ben ufaktan başlayayım bari. Hoş , bu sene giroyu seyredebilecek miyim orası da şüpheli.
İlk üç gün bildiğiniz gibi dünyanın en düz ülkesi Hollanda'da. İlk günkü zamana karşı 9,8 km . Parkuru inceleyemedim ama sonuçta hollanda rüzgarlı bir ülke . En büyük etkende bu olacaktır. Üstüne birde yağmur gelirse kan gövdeyi götürür. Temennimiz bu değil ama ortalama hızların ellilere yakın olacağı sık dönüşlü teknik parkurlar bizleri bekliyor. İlk üç gün sert geçer
Oyun ile turun ayrı değil, birleşik olduğunu düşünüyorum; mesela yukarıdaki yorumu yazıp üstüne deseydim ki; ''tam da bu sebeplerden dolayı velogames takımıma ... adamı aldım, bu etapta iyi puan getireceğini düşünüyorum'' hem tur hem de oyun hakkında konuşmuş olacaktım. Bunun sınırını çizemeyiz ki
Sponsorluklar açısından bakarsak hollandalı ve belçikalı sporcular yardıracaklar . İtalyan ispanyol ve fransızlar ise fazla zaman farkı yemek istemeyeceklerdir
Hollanda etapları güneyde geçecek. Her ne kadar ülke tabak gibi olsa da geçen yılki TdF - Zeeland atraksiyonunu beklememek lazım. Nijmegen bölgesi Hollanda'nın en yokuşlu bölgesi. Romalılar buradaki tepecikleri ileri karakol kalesi gibi kullanmış. Ayrıca kuzey kıyıları kadar rüzgarlı olmuyor. Bence 2. gün yağış olmazsa standart bir sprint başlangıcı izleriz o yörede.
Kaptan listeler burda. Scarponi astanada rebellin ise yok. Ben daha çok genç isimlere bakıyorum. Merhawi kudüs , rick zabel , dombrovski , preidler , poljanski , van poppel , marezcko vs
@Cem Unden hocam gençlere bende bakıyorumda merak etim sadece,bak şu eric zabelin oğlu rick zabel bunu epeydir takip ediyordum ama sanrım babası gibi olmıcak birde bu Merhawi kudüs ilgimi çekmşti ilk başlarda,bu giroda bakalım nasıl olucak.
betancur gomez bakalım ondanda bir aksiyon bekliyorum bir iki etap
@mutlu07 ne demek hocam
Rebellin'le ilgili şöyle bir detay vereyim, kendisi 2008 olimpiyatlarında İtalya Milli Takımı formasını terletirken dopingli çıktığı için, geçen yıl CCC'ye verilen wildcard'ın "Rebellin'i Tura getirmeyin" şartıyla verildiği söylenmişti o yüzden kendisini pek göremeyebiliriz bu turda
@orhca hocam öylede herif baya yaşlı baya baya hemde yani 2008 de cezadan sonra nasıl bu adamlar geri dönüyor vede okadar büyük turlarda mücadele ediyorlar,tamam geçmiş alt yapı var ama birde yaş faktörü var artık aslında hayranım bu yaşlı dinazorlara