Bisiklet şoförü
Yoğurdun tikveşli si bisikletin 105 lisi
- Tepki
- 370
- İsim
- Berk G.
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Selam bir konu hakkında uzun süredir inceleme yapıyorum ama sonuç alamadım bir de sizlere sorayım. Şimdi olay şu yol bisikletimde cukurdan veya tümsek gşbi bi yerden gectiğimde yani sert geçtiğimde zincir çın diye arka alt çatala vuruyor bu chain stay denilen kısma belkide kadro geometrisinden dolayı bu olayın olması normaldir bi yol bisikletim daha var onda test ettim onda böyle bir sorun yok ama digerinde oluyor kontrol ettigim şeyler şöyle:vites gerginlik ayarı, zincir uzunluğu, anakolda herhangi gözle görülür bi problem, orta göbek ve uyumsuzluk sorunu vs. Gibi hiç bir problem yok zinciri elimle tutup asagı yukarı yaptıgım da diger bisiklete göre az bişey daha yumusak yani asagı yukarı yapınca gevsek arka vitesin içindeki yaylar artık eskimiş yumuşamış diye düşünüyorum belkide doğrusu budur bilemedim ne bir ses var nede sürüşe engel bişey ama sert bir sertten gevince çan diye vuruyor sizin bi yorumunuzu alabilirmiyim.bisikletimi ve sıkıntılı yeri resimde işaretledim.. Sporla kalın.