Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Göbek Seslerimiz[hubsound] :)

2 gün önce , 2. defa arka göbek mili kırıldığı ve yedeğini bulamadığım için çıkartıp,yerine başka göbek taktığım 28 telliCole Rollen Cx Disc Tlr jant göbeklerimin sesi. Bu sefer ,ön arka koozer XM490 aldım. Onun kutu açılış ve karşılaştırma videolarını da yarın akşam atacağım.
Gönül isterdi ki göbek olarak HOPE alabilseydim ama fiyatları çok yüksek,en azından TR için öyle :(

Scudo
Arkadaşlar göbek sesi gittikçe artan birşey mi? Ben elimdeki bisikleti 286km'dir kullanıyorum ses arttı gibime geliyor.

2 gün önce , 2. defa arka göbek mili kırıldığı ve yedeğini bulamadığım için çıkartıp,yerine başka göbek taktığım 28 telliCole Rollen Cx Disc Tlr jant göbeklerimin sesi. Bu sefer ,ön arka koozer XM490 aldım. Onun kutu açılış ve karşılaştırma videolarını da yarın akşam atacağım.
Gönül isterdi ki göbek olarak HOPE alabilseydim ama fiyatları çok yüksek,en azından TR için öyle :(

Akıcılık biraz az gibi geldi bana, sebebi nedir?

Akıcılık biraz az gibi geldi bana, sebebi nedir?
Videoda öyle ama normalde denediğim zaman, durma zamanı 75 ile 90 saniye arası sürüyor.

Çoçukken yapardık. Arka maşaya, jant tellerine değecek şekilde bir dondurma çubuğu, plastik parça ya da bir kart takın. Her türlü göbek sesi gibi olur. Tonunuda ayarlarsınız isterseniz.😅
Şahsen ses yapmasın diye boşa pedal çeviriyorum bazen.
Bu konuda yazılmaz ama ben de farkettim ki sürekli pedal çevirmekten, hiç hub sesi falan duymuyorum:koptum:

Hub sesini duyunca tekrar asılıyorum pedala, sessizlik daha güzel geliyor hatta janttan çıkan tok rüzgar sesi daha hoşuma gidiyor:hhhhhh: ne o cırcırcır:D

Bu konuda yazılmaz ama ben de farkettim ki sürekli pedal çevirmekten, hiç hub sesi falan duymuyorum:koptum:

Hub sesini duyunca tekrar asılıyorum pedala, sessizlik daha güzel geliyor hatta janttan çıkan tok rüzgar sesi daha hoşuma gidiyor:hhhhhh: ne o cırcırcır:D
Valla ben seviyorum köpekleri kaçırıyor,mal mal yürüyenleri yolun dışına atıyor:komik:

Valla ben seviyorum köpekleri kaçırıyor,mal mal yürüyenleri yolun dışına atıyor:komik:
Telefona kilitlenip bisiklet yolunda "mal mal" yürüyen (kusura bakmayın ama öyle) ergenlerimizi ne yapıcaz?
O değil sonra birde salak olan biz oluyormuşuz. 😒

Onlar
Telefona kilitlenip bisiklet yolunda "mal mal" yürüyen (kusura bakmayın ama öyle) ergenlerimizi ne yapıcaz?
O değil sonra birde salak olan biz oluyormuşuz. 😒

Onlar için de, hub sesine biraz eko versek, azıcık öteye zıplatabilir miyiz acaba:ssrtcbya:

Oldum olası sevemedim göbek sesini, uzun yolda kafamı ütülüyor sanki. 🙃 Elimde shimano'nun arka göbeği var ve nedenini bilmediğim bir șekilde ses çıkarmıyor. Kaset dișlisini tutuyor ama sesi çıkmıyor, onu takınca sonunda sesi olmayan bir göbeğe kavușacağım. Ama kabul ediyorum bazen yalnız bașıma sürüyorken o ses huzur verebiliyor. 🙃

Konuya devam edeyim. Hali hazırda koozerlardan memnunum ama yeni bir göbek daha lazım. 28 telli ve 6 vidalı olan ,sokma milli gravel için göbek öneriniz var mı? Tabii ki de sesli olacak :) Hope baktım ama ön/arka baya maliyetli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ThracianBoots
Abiler şöyle güzel ses çıkaran fiyatı da güzel olan akıcı hublar var mı acaba ? çin malı falan da llur

Abiler şöyle güzel ses çıkaran fiyatı da güzel olan akıcı hublar var mı acaba ? çin malı falan da llur
Çin malı olacaksa Koozer al. MTB;Yol ve Gracel için modelleri var.
Ses ve akıcılık karşılaştırmalarını yapmıştım.

Merlinden aldığım bir çift jantımı sırf beynimi iğfal ettiğinden dolayı sattım. Bisikletin felsefesine aykırı bir icat.

Arkadaşımda mavic jant ve göbek var. O kadar anormal sesi var ki, sürerken bozuk hissi veriyor

Öncelikle zevk meselesi olduğunu belirteyim. Yeni aldığım jantımın göbek sesi o kadar güzel ki beni sürekli pedal çevirmeden gitmeye teşvik ediyor. Bisikletin zevkine zevk katıyor.

Carraro race 063 teki hub sesi, dehşet ül vahşet. Ben o kadar hub sesi hiçbir yerde duymadım. Göbek galiba fsa.. Jantlar vision. O bisiklet çok iyi ama esas mevzu hub sesi..

• İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: by0ne ve sccetin
Geri