Hocam şöyle bir düzeltme yapalım. O arkadaş, aldığı kadronun ısrarla yol kadrosu olduğunu iddia edip, hayır zamana karşı kadrosu diyenlere atar yaptığı için linç yedi. Zira kadro gerçekten zamana karşı kadrosuydu. Kimse ona orijinal pinarello kullandığı için laf etmedi yani. Israrla kendini komik duruma düşürdü. Konusu aşağılara düştüğü an, börek-katmer fotoğrafı koyup yine gündeme gelmek için kendi uğraştı. Bir ara bisiklet güzel mi, çirkin mi diye ek bir anket topici bile açtı. En son eşortman altı ve dizlik ile zamana karşı kadrosu sürdüğü bir fotoğraf attıktan sonra, 60mm tubular jant siparişi de verince film koptu, konu da uçtuYeni bir tartışma alevlendirmek istemem ama oraya Pinarello F12 yazarken Pinarello ya sordunuz mu? 😀
Bu forumda vakti zamanında orginal Pinarello ya bineni bile linç eden bazı arkadaşlar vardı yol bisikleti kadrosu değil diye demediklerini bırakmadılar. Allah tan forum duruldu biraz ama bu kadar iddaalı Pinarello F12 yazınca ben müdahale edeyim dedim. Güle güle kazasız belasız kullanın.
Yeni bir tartışma alevlendirmek istemem ama oraya Pinarello F12 yazarken Pinarello ya sordunuz mu? 😀
Bu forumda vakti zamanında orginal Pinarello ya bineni bile linç eden bazı arkadaşlar vardı yol bisikleti kadrosu değil diye demediklerini bırakmadılar. Allah tan forum duruldu biraz ama bu kadar iddaalı Pinarello F12 yazınca ben müdahale edeyim dedim. Güle güle kazasız belasız kullanın.
, Siz mutlu olun lafım yok ama Pinarello F12 hub sound falan yazıp gereksiz şekillere girmeyin. Sram red iniz ve ayakkabınız ile mutlu olun ama orginal olmayan bir ürünü sanki orginalmişcesine lanse etmeyin kafi. Yoksa binin, inin, isterseniz çerçeveletip salonunuza asın kim karışabilir.Teşekkürler ama kişisel lütfen almayın, umrumda bile değil Kimin neye inandığı kimin neyi beğendiği beğenmediği umrumda bile değil.. Neden biliyor musunuz? Topladığım bisikletteki pedallar 6-7 bin tl çifti... Sram red grup seti var ve bu grup set elektronik sram red ile aynı anda üretilen ve müşteri tercihine göre ya da bisikletin elektronik vites alt yapısı için müsait olup olmama durumu açısından üretilmiş son nesil mekanik red. Sonra E - Tap lere geçildi.. Hatta benim bisikletimdeki aynı vites grubunun elektronik eteplisi BMC Marka bir abimizin bisikletinde...Strava dan muhammed yıldız.. Ekleyin anlatır... Ki segmentlerin çoğunda da aynı listelerde adımız geçer Allah a şükür....Bunu goy goy için yazmıyorum..Başta yazdığım gibi, kişisel algılamayın, Mesela sidi wire 2 Carbon ayakkabı da aldım.. Bunun da fiyatına pinarello takıntısı olanlar bakabilir.. Şimdi bunlara ağzını açıp tek övgü ya da herhangi bir şey demeyip de orjinal olmadığı için sinekleme/böcekleme yapacaklar kadar gereksiz bir konu daha var mıdır bisiklet mevzusunda?Zannetmiyorum. Aynı şeyi, Salcano bisikletim için de söyleyenler çok oldu.. Denemek için, ne olduğunu anlamak adına karbon jant kullandım ve sanki kendileri bir bo.muş gibi çamur atanlar oldu, oluyor, olacaktır... Bu tipler yüzünden bisiklete de mi binmeyelim? Eğer mutlu olacaksa(nız) evet, pinarello orjinal kendi deyimlerince ''yerli ve milli'' bir kadro değil...Yani antonio DuS beyfendinin ellerinin ya da gözlerinin değdiği bir kadro değil..Ancak tayvan malı..Çin malı değil..Bunu nereye koyacak(sınız)? Velhasıl, Umrumda bile değil... Ben mutluyum ve sürüyorum keyifle... Ha, eğer ilk çıktığımda sürüşe yolda bıraksaydı, sprintte çatlasaydı ya da bisikleti toplarken mekanikçiye zorluk çıkarsaydı hatta gidonu övmeseydi, en başta ben söverdim, ana avrat dümdüz giderdim....Özetle; altında 5.9 kg 300 bin tlik bisikleti olup da yılda 3 bin km yapmayan adamlar da gördüm, yola çıkmaya korkacağınız ama kendisinin yılda 15-20 bin km yol yapan adamı da... Pinarello rahatsız olmamış bu durumdan, bizim memleketin 4 haneli IQ yu zorlayan tiplerinin canını mı sıkmış? umrumda değil..Mutluyum. (nokta)
Geçmiş olsun Fuji yi satmak yaramadı sana.Bisikletimi astım duvara
Yanlız kalsın bahtı kara...
Psikolojik ve sağlık sorunlarıyla beraber bisiklete ara verdim, sigaraya da başladım tam oldu.
Benim göbekten gelen ses böyle maalesef.
(link)
, Siz mutlu olun lafım yok ama Pinarello F12 hub sound falan yazıp gereksiz şekillere girmeyin. Sram red iniz ve ayakkabınız ile mutlu olun ama orginal olmayan bir ürünü sanki orginalmişcesine lanse etmeyin kafi. Yoksa binin, inin, isterseniz çerçeveletip salonunuza asın kim karışabilir.
Bineceğin günler gelir inşallah takma kafana.Öyle oldu valla
Ultegra karbon aldım.
Sele lastik yeniledim ama 500km bile yapamadım.
Duvarda asılı bekliyor 😞
En iyi bisiklet binilen bisiklet.