Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gökçeada'dan - Bodrum'a (Volume I)

Scudo
@Uğur ŞENCAN

Arda nın görüşlerine katılıyorum gece sürüşü ancak ekip kalabalıksa belki olabilir özellikle yerleşim yerlerine uzaklık ve dik rampalar olduğundan gece sürüşü tavsiye etmem (iyi planlama yapmak lazım.) Hatta böyle uzun turlar en az 2 kişiyle daha keyifli olur.

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
@Sabri Atalay

1. tek aracımız vardı.(Şöförlü) oda gökçeadaya tatil amaçlı geçti.

2. Tchibo heybeler süper değil özellikle iç hacimleri küçük ama fiyatıyla orantılarsan iyi yanlış hatırlamıyorsam 30 tl filandı. bu paraya muadili yok.

Gerçekten izlerken müthiş keyif aldım. Herşeyi içeren bir tur olmuş. Ortam, yiyecekler vs.
Paylaştığınız için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
tek kelime ile mükemmel bir tur olmuş.insan resimlere bakmaya doyamıyor.harika bir anlatım.katılan herkezin ayaklarına sağlık...

• Beğen
Vallaha ayaklarınıza sağlık ne diyeyim:) Birolun mükemmel organizasyon tanıtımında bizzat bulundum vede hayran kaldım:) Arda ve İlter ile harika bir ekip olmuşlar, gitmiş kadar oldum vallaha:D

• Beğen
@binRR

Eyvallah, Ertan inan bir sen eksiktin o kadar gel dedim. gelemedin. hadi de yine yapalım:D :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
Yollara düşemediğimiz bu güzel günlerde sizin fotolarınız çok iyi geldi,teşekkürler.

• Beğen
@Rikoenriko

Birol abime katılıyorum bu tura çok keyif katardın abi.Kısmet artık bir dahaki sefere.Ertan abi Hadi desene yaaa :D:D:D tekrar yapmaya gönüllüyüm walla gökçeadayada rağzıyım :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
var varda bayram tatili sonrasındaki 17 -18 -19 Eylül yada 24-25-26 Eylül tarihlerinde Fethiye, Ölüdeniz, Kalkan, Kaş tarafına planlıyorum.

ayaklarınıza sağlık, çok güzel bir tur, kaleminize ve de fotoğraf makinenize sağlık harika bir anlatım olmuş

• Beğen
Vay be sanki ben tamamladım turu. Pedalınıza sağlık. Trek benim olursa Kasım ayında kesinlikle onun daha önce geçtiği yollardan Güre den başlamak üzere geçeceğim. Nede olsa yolları öğrenmiş. Bisiklet için hala saat 15.oo den beri haber bekliyorum. Olumlu yada olumsuz. Ama çantayı benden esirgemeyin. Yeni yol bisikletinizle kazasız belasız iyi pedallar dilerim. Akçay a geldiğinizde beraber pedallarız.Sevgilerimle. 16.09.2010 19.30

• Beğen
Merhaba,
Çok güzel bir tur olmuş. Ben de parkuru listeme aldım.
Güzel fotoğraf ve anlatımınız için teşekkürler.

Kazasız ve keyifli turlar.

five

turunuz tam benım dusledıgım gıbı olmus, tebrıkler....

cok ıstıyorum ama vakıt sıkıntılarımız yuzunden boyle turlar yapamıyoruz bı kere evvelkı yıl gokceadaya gıtmıstık bızde 3 arkadas
ugurlu koyunde kalmıstık

arabayla gokceadaya kadar ve sonra 3 gun boyunca gokceada turu yaptık
yanlız bence marmaros koyuna da gıtseydınız ıyı olurdu, gokceadanın tek ormanlık bolgesı
tabııı saglam bır dag asıyorsunuz selaleye ve marmaros koyuna gıtmek ıcın
ama o yola gıttıgınıze degıyor cunku o yola araba ıle gırmek yasak yol gırısı kapalı
ancak cok nadıren yayalar gıdıyor yada bazı adanın yerlılerı motorsıkletle gıdıyorlar
ve o dag o kadar yuksekkı tepeden bakıldıgında ıtalyadan kalkan ucakların oradan gorundugunu soyluyorlar
fakat kımseın olmadıgı bır koy ıstıyorsanız super bır mekan

bu arada orada gecen kucuk bır anımı anlatayım
bu koya geldıgımde tabıı o rampayı cıkmak olumdu bızım ıcın ama asfallttı iyiydi yani
(yol ustundekı armut agacınada tesekkurler bu arada :D )
fakat ınıs taslı toprak yol, muthıs bır downhıll zevkı nasıl bır zevk anlatamam
sırf bu ınısın zevkı bana amortisorlu kadro arattırıryor :D
tepedeyken kararsız kaldık bu yolun bırde donusu var ınelımmı ınmeyeleımmı dıye
erkan arkadasım sagolsun, ''ekşın olur lan hadı ınelım'' dedı ve ındık
ıner ınmez attım kendımı suya ve cıkar cıkmaz ılk yaptıgım sey akvaryumcu arkadasımı aramak oldu
belkı bılır dıye (bu arada zengın olduk dıye ıcım ıcıme sıgmıyor dermısım :D)

-aloooo aytac naber bısey sorcam sana
-sor
-deniz kestanesi para ediyormu ?
-nasıl yani ?
-yaa burda zibil gibi deniz kestanesi var yani bi tanesini 1 tlden bile satsak gunde 1000 tl ciro yaparız dedim
-o da guldu tabı
-cok para etmıyor bıtek dişisi (yada erkeği para eediyor oda cok etmıyor

deyınce hayallerım yıkıldı ; neyse uzatmayalım, donus yolunda konusulan ilk cumle

KIM DEDI LAAAAAAN EKŞIN OLUR HADI INELIM DIYEEEEE
VER LAN ŞU ARTAN ARMUTLARIDA ::D:D:D:D:D
(link)

dagı asmadan oncekı son gulen fotografımız
bu arada sağdaki de erkan :D

• Beğen
o dağ keçilerini görünce aklımdan çok kötü şeyler geçti :D

Geri