Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gökçeada'dan - Bodrum'a (Volume I)

Scudo
umarım :) :) seneye aynı turu daha kalabalık bir ekiple kazdağlarına daha fazla zaman ayırıp gerçekleştirmeyi düşünüyorum.
beklerim.

@özer çankaya

inan dostum tam keçilerin fotosunu çektiğimiz yerde ciddi rampalar vardı. aklımdan geçen tek şey 38 derece de şu rampayıda bi atlatsak geçti:eek: :eek: :D

öncelikle bu siteye üye olduğum için kendimle gurur duyuyorum.

ve bu konu hakkında sizinlede gurur duyuyorum harika geziler hikayeler okuyorum.

güzel gezi olmuş harikasınız...

kazasız pedallar...

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
çok renkli bir tur olmuş hep yapmak isyediğim turlardan biri ayağınıza sağlık

• Beğen
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

2011 Baharında havalar çok ısınmadan bu turu tekrarlayacağız.
tüm pedal severleri beklerim.

@arda taşan
fotoları daha yeni gördüm.çok güzel ,inşallah seneye bende katılırım.Geçen hafta Bozcaada daydım parkurları arbayla gezdim.Mükemmel

• Beğen
Mayıs Sonu, en geç haziran ilk haftası Midilli (Lesvos) Turunu planlıyorum.
ilgilenen arkadaşlar bana buradan yada özelden mesaj atabilir.

gerçekten mükemmel bir gezi olmuş.bende mest olmuş durumdayım.önümüzdeki yaz bizde çanakkale- foça- manisa arası tur yapıcaz.turunuzla ilgili detay ve kaldığınız pansiyon tel nolarını bize verirseniz sevinirim.özel mesaj atabilirsiniz.ilginize şimdiden teşekkür ederim....

Nefis bir tur, ekip, fotoğraflar... Darısı nicelerine... Ayaklarınıza sağlık, paylaşım için teşekkürler Arkadaşlar. :in:

Deniz, kum, güneş ve bisiklet. Çok güzel bir tur olmuş. Fotoğrafların zenginliğinden çok rahat anlaşılıyor. Yolunuz açık olsun. Vitesiniz hiç küçülmesin. :D

Gökçeada'ya gidecek arkadaşların KABATEPE orman kampında bir gece geçirmelerini tavsiye ederim,çam ağaçları altında çok güzel kamp yapılıyor üstelik denize çok yakın.

Geri