Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Görme engelliyim ve İzmir'de bisiklete binmek istiyorum.

@A.Aşkar

Bir an hiç kimse çıkmayacak diye ümitsizliğe kapılmıştık. İyi oldu teşekkür ediyoruz.

Scudo
Bekir bey. Arkadaşımızla buluşup gezebildiniz mi?

Arkadaşlar bu turu yaptıktan sonra tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Belki çok isteyip te nasıl olacağına dair bir fikri olmayan engelli arkadaşların işine yarar. Aslında bu turun nasıl olacağına dair benimde pek fikrim yok.Bizde öğrenelim.

@ALİ BAL

Bugün sabah turu yaptık sağ salim.Çok güzel geçti , bekir abi çok cana yakın.12 dakikalık bir video çektim boyutunu ayarlayıp uygun bir şekilde atıcam.Bu arada İnsanların bazıları hayvan hatta hayvanların bile duygusu vardır fakat bazılarında o bile yok.

Otobüse bindik , bekir abinin kolundayım bir kızın yanına oturmak istedi , otobüste hareket edince düşücek gibi olduk , kızda bağırarak git başka yere otur bir sürü yer boş dedi.O an kendimi zor tuttum.İnsanlar başkarının hayatlarından habersiz yaşıyorlar , ötelerinde belkide çok yakında isyan ettikleri , beğenmedikleri hayatı yaşamak isteyen onlarca insar var ki......

@A.Aşkar

Emeklerinize sağlık Ali bey,ayrıca teşekkür ederim..

O kız çok ayıp etmiş,yakıştıramadım o kıza,bu davranışını,dünya güzeli olsan yada padişah kızı olsan neye yarar insanlıktan nasibini alamadıktan sonra.

Öyle kişiler var ki, parkta gezen hayvanlara sigara basıyorlar adi yaratıklar,sonra hayvanlar ise hırslanıyor,intikam almaya çalışıyorlar,ne ekiyorsak onu biçeceğiz insanlık olarak.

• Beğen
Tepkiler: _constantine_
@Çağlayan

Sinirlenmek bir yana çok üzüldüm çağlayan , O izlediğimiz fimler , dinlediğimiz şarkılar ve sonra böyle insanlar çıkıyor karşına gerçekten üzülüyorsun.Bu arada geçen seni gördüğümde söyledim :) İstanbula gidiyorum oradanda neresi çıkarsa baktıma :)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
ilk turumuzu ali arkadaşımız ile beraber Cumartesi Günü, Parkur Bisikletden kiralamış olduğumuz tandem bisiklet ile Konak İnciraltı turumuzu yaptık. Turumuz Zevkli ve güzeldi ilerki günlerde daha uzun pedallamaya devam edeceğiz. ayrıca ali arkadaşımızda değerli vaktini Cumartesi Günü ayırdığı için teşekür ederim. ali ile tanışmaktanda mutuluk duydum. bize bu ortamı sağlayan Bisiklet Forma-da teşekür ederim

Turu ben yapmış gibi mutlu oldum.)) Ali Bey çok teşekkür ederim yardımın için. Bekir Bey bu cesaretinizden dolayı sizi çok taktir ettim ve çok mutlu oldum ;)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu başlığın sabitlenmesini teklif ediyorum. Bekir beyin kendi çevresi vasıtası ile bu tip ihtiyacı veya merakı olan arkadaşlarına da duyuru yapabileceği, karşılıklı yardımlaşılabilecek bir başlık olabilir. Olursa ve yayılırsa da çok güzel olur.

Yönetim duy sesimizi :D

@bekir aydoğmuş

Bekir abi bir telefonuna bakıyor biliyorsun.Senin için her an izin alabilirim iş yerinden.Bebişte doğunca oda katılır inşallah turlara :)

@halil ibrahim duran

Ben de katılıyorummm......

@A.Aşkar

Bekir beyin ailesine katılacak yenir bir birey var sanırım :)
Allah kucaklarına almayı nasip etsin..

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@halil ibrahim duran

katılanlar 2 oldu yönetim :alkis: Bir an önce sabitlenmesi gerekir. Bisiklet Forum adı altında kampanyaya dönüşmesi ihtimaldir, genişletilebilir. Antalya' da elimden geldiğince yardımcı olurum. Hafta sonları pazar günleri müsaitim .

Konunun yayılması için işin web ayağını üstlenmeye hazırım. Bildirmeniz yeterlidir

Saygılarımla

Ülkemde hep kötü şeyler olmuyor. böyle duygulandıran güzel olayların yaşanması kadar mutluluk verice birşey olamaz...Kayseriden de bu şekilde bir istek olursa seve seve gönüllü oluruz..

Geri