@NEVRES KME
Memnuniyetle Nevres abla, ben organizasyon yapınca sana önceden haber veririm. Şaka bir yana çok yorulduk, uykusuz kaldık ama güzel tur oldu. Tesadüf, sürpriz, dönüşte otogarda tiyatro, herşey vardı.
Bilmiştim tiyatronun bu olduğunu.
Açıklamayı yazmayıp ta ikinci seçenek deseydin daha iyi olurdu ))))))
Otobüsün modeli bu konuda önemli ama unutmayalım
vallahi kötü birşey yapmadık. Bize yakışmaz. İzmir e yolcu olacağımda bana otogara kadar pedalıyla eşlik eden arkadaşım Yaşar Erkoç rahatsızdı. İstanbul a indiğimde beni karşılamasın zahmet vermeyeyim diye tekeri sökmeden otobüse yükleme çözümü düşünüyordum. çünki sağolsun tekeri sökmek ve takmak için bana yardım edip aynı zamanda gece ve sabahın çok erken saatinde yolda yalnız olmamı istemedi. Barış ı yanımda görüp teker muhabbeti yapmasınlar diye, barış etrafımda turladı ama beni tanımazdan geldi. Ben de otobüsün ilgili kişine bisikleti nereye koyacağımı sordum. Onlar teker muhabbeti etmeden, ben sığacağını anlayınca hoppp kaldırıverip bagaja yerleştirdim. Kimseden yardım da istemedim. tek derdimiz teker sökmeden yerleştirmekti. Başardık. sonrasında Barış gelip yan koltuğuma oturunca hiç bozuntuya vermedik. Sözde 5 dk öncesinde hiç beni tanımıyordu ))
Tamamdır. Hatta Belediye ye başka bir önerimde olacaktı. Aynı anda onu da yazarım. Halil Eroğlu arkadaşım sen de bir tane yazarmısın. Çok dilekçe çok ilgi çekmece Hatta eli değen diğer forumdaşlardan da rica ediyorum.
Daha önce hiç tandem bisiklet kullanmadım ama herşeyin bir ilki vardır. Eskişehir'de de tandem bisikletle gezmek isteyen arkadaşlarımız varsa seve seve pilotluk yaparım.
Konuyu ilk defa gördüm üye olalı da pek fazla olmadı zaten , Baştan sona okudum atlamadı isem ailenize yeni bir üye katılacaktı umarım sağlıklı ve keyfi yerindedir. Konuyu güncel tutmak ve İzmir deki arkadaşlarımıza yardımcı olmak için bende hazırım seve seve Tandem ile pilotluk yaparım.
@A.Aşkar size de Teşekkürler gerçekten çok iyi bir imzaya el atmışsınız.Umarım o sıkıntılı döneminizi de geride bırakmışsınızdır.
Bekir bey,
Sizi tebrik ederim böyle bir konuyu dile getirip bisikletin tadına vardığınız için elimden geldiğince yardımcı olurum.