Scudo Sports

Gps verileri eklenmiş video oluşturma

Scudo

Garmin 810 + Garmin virb

Bilgisayar da Garmin virb kullanılarak düzenlendi.

@Anonim
Windows10 u kaldırdım ben hiç sevmedim açıkcası.

@Mehmet H.
Ayrıntılı bir şekilde yazıyor konumda. Gps verileri eklenmiş videoyu tam ekran kaydı alarak kaydetmen gerekiyor. Açıklama konuda bayağı ayrıntılı bir şekilde var. Tabi video yapanlar için gerekli.

Bende camstudio kullanıyordum hadi bi kurcalayayım ne varmış derken google da denk geldi...Ben memnunum şimdilik bi şikayetim yok ama actvie presenter ı da bi ara indirip deneyeceğim :)

Ben incelemedim bile kurduğum gibi sildim windows 10'u :)

camstudio reklam logo koyuyordur hiç denemedim gerçi ama bu açıklama yaptığım program denediklerimin içinde en iyisi. Ücretsiz, zaman sınırlaması yok ve logo reklam yok.

Rica ederim.

Yavuz kardeşim sanki biraz zayıf olmuş gibi video. soldaki nedir ben anlayamadım. Hız olmadığı kesin, rakım mı nedir ?

Yok reklam falan koymuyor basit bir program ama bazen hata verip kapanabiliyor aniden...Gerçi eski pc mde kullandım bundan direkt windows10 un screen recorder ını kullanıyorum

Yoo tabii çok iyi yapmışsınız o kadar emek harcayıp tek tek anlatmışsınız teşekkür ederim...Amacım ya buna ne gerek var gibi bişey değil yanlış anlamayın sakın üzülürüm...Sadece zenginlik katsın diye ekledim...

@ÇaNakkaLeRuHu kalp nabız ölçüsü o anın. uğraşmadım toplasan 30-40 dk kesme biçme işleminden çıktı o video. elimde toplam 2-3 saatlik daha video kaydı var fakat uğraşmayı sevmedim. görüntüler gps ile birleşmiş ham şekilde duruyor.

birde milden KM 'ye çevirme işlemini yapamadım o canımı sıktı. uğraşmama sebeblerimden en büyük etken bu.

Hımm. Ben çok severim böyle işleri tabi hobi meselesi :) Ayrıca milden km'ye ayarlardan çok rahat bir şekilde çeviriyorum benim programda. Onda da çok basit bir yerde olduğuna eminim de kullanmadığım için bilemiyorum tabiki. Ama inan ortaya seyirlik güzel bir video çıktımı emeğine değiyor. Kolay gelsin.

videoları yaparken kullanabileceğin bahsettiğim konu bu idi. İnceleyebilirsin. @soneryen ben böyle yapıyorum.

@bambam84 Hocam gps i nerden alabiliriz mesela fit dosyası gibi? Ben stravadan mesela kaydettim kaç km felan ondan sonra telefondanda video çektim nasıl yapabilirim?

Bu garmin virb ile gösterge ekarını mpg değilde km/h nasıl göstereceğiz. Biliyor musunuz? veya bilen arkadaşlar var mı? Yardımcı olursanız memnuniyet duyarım

@soneryen bilen varsa banada söylesin. 2 ay araştırdım. Verilen bilgiler ile çevirme işini yapamadım. En son pes ettim.

ingilizce bir kaynakta, şöyle yazıyor. Simge durumunda küçült işareti yanında sağ üst köşede menu altında seçenekler var. Orada varmış diyor. Bende az önce yükledim programı. şuanda dışarı export yapıyor bakamadım. Çünkü sabahtan beri %75'e anca geldi. Program mı yavaş, benim bilgisayar mı kasıyor anlamadım. Ben km/h gösteren videolar gördüm az önce araştırmalarım üzerine ve hepsi garmin ile yapılmış. Yalnız programın ara yüzünü çok beğendim.

birde Bütün turu videoya mı çekmek gerek. Sadece çekim yaptığım yeri, örneğin bir inişi çekim yaptım ve bu inişe hız ve gösterge ile harita eklemek istiyorum, nasıl yapacağım anlamadım. Haritada orayı nasıl tahmin edeceğiz ve nasıl ayarlayacağız bilemedim. Sanırım deneme yanılma ile bulacağız.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Şimdi kastı olarak açtım programı bende Settings altında öyle bir seçenek yok.

Şimdi resime bakınca farkettim hemen yanında units sekmesine basınca hepsi orada. Tamamdır. Teşekkür ederim

Dosyalar

• 1450127683333-390656896.jpg
    1450127683333-390656896.jpg
    34,1 KB · Okunma: 25
  • Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Bulmuşsun işte. Oradan units yazan yere gel. Bundan sonra bilgi paylaşalım. Ben sevdim bu programı. export uzun sürmüş ama güzel olmuş. Bir şey bulursan paylaşalım. Mesela yukarıda bir soru sordum aklında bulunsun. Birde güzel saat, gösterge, tema bulursan haberimiz olsun.

Geri