Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gps verileri eklenmiş video oluşturma

Başarılar dilerim. Sorun değil. Yalnız ben sadece bir inişi video yapmak istiyorum ama gpx verisinde inişi denk getiremiyorum. Videoda durmuş olmama rağmen, hız göstergesinde 30 km/h gösteriyor. Anlamadım nasıl denk getireceğimi.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Scudo
@soneryen ben o durumda bütün videonun ekportunu alıyorum. sonra Windows Movie maker'dan istediğim bölümü kesip alıyorum :)

• Beğen
Ama arada kayıtta olmadığım yerler var ama strava halen çalışıyor ve gps devam ediyor. Bütün turun hepsini nasıl videoya alalım. Çok kapasite gerekir, birde pil dayanmaz. Bunun bir kolay yolu, ya strava üzerinden, yada garmin üzerinden vardır ama bulmak lazım.

• Beğen
@soneryen Virb kendi çalıştığı andaki gps kaydını kendi tutuyor. ondan dolayı 810 yada 1000 her ne kullanıyorsan onun gpx kaydını değil virb içindeki kaydı kullanmak lazım. böyle olunca kayıt'ın baştan sonra verisi kendi içinde oluyor. Ve veriler hep tam yerinde oluyor. parçalama için bütün video yu export edip movie makerdan hallediyorum sonra.

dosyalar 12-15 gb arası olabiliyor 1 saat için.

elinize sağlık güzel bir paylaşım birde aksiyon kameram olsa daha güzel olacak ti

Bilgi için teşekkürler,

Bende telefondaki GPS verisini Google konum geçmişinden download yaparak aldım.

aşağıdaki link üzerinden kml to fit yaparak formatını değiştirdim.

Bu şekilde VIRB Edit için GPS verisini eklemiş oldum

Geriye sanırım senkron yapmak kaldı.

(link)

rpm pedal cadansı mı
youtube bir video da gördüm rpm degirini nasıl buluyor cadans mı var yoksa hız göremi hesaplıyor cadansı ?
yol bisikletiyle 45km gidiyor 100rpm gösteriyor

@maboc Hdd yada nereye kaydetmeye çalışıyorsan FAT32 ise 4 gbdan büyük bişi kaydedemezsin. illa NTFS olması lazım. GoPro ve Garmin Virb her 4 gb da videoları böler. ama ben her 25 dk ya ayarladım ne olur ne olmaz. :)

Sony için bişi diyemeyeceğim.

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    53,9 KB · Okunma: 16
Güzel bir konu olmuş, bende GoPro ve kalp monitörü mevcut. ANT+ ile telefonla eşleşiyor. Strave ile kayıt tutuyorum. Kadans için sadece MTB'de takip ettiğim Cateye sistem var, dolayısıyla onu bilgisayara almak ancak USB dongle ile oluyor ama para verip dongle almadım.
Bende konuyu okuduktan sonra sabah Dahon ile kısa bir deneme yaptım, görsellik açısından güzel oluyor ancak uzun videolar seyir zevki açısından sıkıntılı, 2 saat süren bir dağ bisikletinin turunu izleyecek kişi bulmak zor, kişisel arşiv için güzel olabilir arada sırada. Bu arada Strava kayıt tutmaya anında başladı ama videoda belirli bir gecikmeden sonra yol verileri gelmeye başladı, burda senkronizasyon olayını nasıl ayarlıyoruz ? Tecrübesi olan var mı? G-Matrix Sync yaptım ama yine de tam tutmadı. Bu arada sabah çektiğim video bu şekilde oldu, başlangıç için fena sayılmaz! Senkronizasyon işi videonun sonunda doğru, başlangıçta biraz gecikiyor, heralde Strava yüzünden diye düşünüyorum.

Bence gayet güzel bir video olmuş.Ellerinize sağlık.

sanırım diskler balataya sürtüyor öyle bir ses geliyor videodan

@Sinan Çakır disk fren değil ama normal V fren janta temas ediyor, sonra ayarladım fren pabuçlarını, yeni videolarda sessiz olur. :)

Bende de aynı kamera var. Anlatımlarınız çok ayrıntılı ve güzel olmuş. Elinize sağlık.

• Beğen
Geri