Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@furkantrojka Telefonunuzdaki igs programını silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? İçinde çok önemli datalar yoksa igs10 cihaza da hard reset atabilirsiniz.

Scudo
@trainspotting35
Programı kaldırıp, tekrar yükledim. Cihaza da factory reset attım. Sonuçta değişiklik yok. Adamlar seri numara ve ekran görüntüsü istemiş. Onları ilettim bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@furkantrojka gerçi yazmamışsınız ama eğer sürüş verilerinizi stravaya aktaramadıysanız pc üzerinden bağlanarak dosyası aktarabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@srdrmrs
Onu yapıyorum zaten hocam. Verileri bilgisayara aktarıp oradan manuel olarak yüklüyorum. Ama sürekli bilgisayarı açmak sıkıcı oluyor, bir de bilgisayar üzerinden manuel yüklerken fotoğraf yüklemeye izin vermiyor. Bir de tekrar telefona atmak zorunda kalıyorum. Telefondan bağlayıp otomatik yapma imkanımı kullanmak istiyorum. Yoksa cihazı alalı neredeyse 3 ay oluyor, başta önemsememiştim ama artık sıkmaya başladı. :)

Arkadaşlar auto pause özelliğini nasıl açacağım ?

@trainspotting35 son 2 turumda kendiliğinden hiç durdurmadı. Acaba ayarları ile mi oynadım bilemedim :)

Kendiliğinde durdurmadı derken. Km saati sıfır gösterdiği anda herhangi bir yerdeğiştirme olmadığı anlamına geldiğinden zaten sistem otomatik olarak duruyormuş gibi oluyor.

(link) stravaya attığınızda iki adet elapsed time ve moving time göreceksiniz. Sizin avg hızınızı km saati moving time a göre hesaplıyor. Elapsed time ise turun molalar dahil kaç saat sürdüğünü gösterir. Play tuşuna tekrar bastığınızda bu sürede hesaba katılmayıp sistemi tamamen durdurmuş oluyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Arkadaşlar ben kadan sensörünü, tura başlamadan önce tanıtıyorum, görüyor, ekrana Cadans simgeside geliyor fakat, sürmeye başladığımda birdaha görmüyor. Bunun sebebi nedir?
İkincisi, GPS açık, Bluetooth açık Programa bağlı, ama kayıt yapmammış hiç :(

@Adrenalin26
1. nin sebebi pili zayıf olduğundan olabilir. Tanıttıktan sonra kapatıp açınca görmüyorsa bilmiyorum bende de başta öyleydi sonradan otomatik görmeye basladı, anlamadım :D
Baslatma tusu aktif olduğundan emin misiniz? Başlat durdur tusları ters mantık burada.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
şİMDİ Kapatıp açtım, tekrar bağlandım, Kaydetmiş. Yükledim stravaya şimdi..
Kadans sensörünü yeni aldım yani yeni taktım pili, herhalde 2 sürüşte bitmez.. Şimdilik laızm değil bakalım, biraz daha kurcuklarım onuda

Eskiden bluetooth tan senkron edince stravaya otomatik olarak giden kayit artik gitmiyor. Stravayi ve igpsport un uygulamalarini kaldirip tekrar yukledim ama degisen bisey yok. Igs10 modeli.

@Yalniz İgs uygulamasındaki strava connect kısmını disconnect yapıp tekrar bağlayın sorununuz düzelecek. O da sorunu çözmedi diyelim strava da bağlantıdan çıkıp tekrar girin. İgs uygulamasında da sing out olup tekrar bağlanın sorununuz çözülecek.

Denedim her türlü yine de olmuyor. Bluetooth ile eşleşip igpsporta alıyor ama stravaya gelmiyor kayıt. Ayrıca telefon izinlerinden bişey mi yapmak lazım acaba

@Yalniz IMG_5349[1].PNG IMG_5347[1].PNG IMG_5348[1].PNG

Bu kısımlardan yaptınız değil mi?

Sirasiyla anlatayim.
Screenshot_2018-03-19-12-00-30-579_com.igpsport.globalapp.png
Yukarida Disconnect tiklayinca asagidaki resim gibi oluyor.
Screenshot_2018-03-19-12-01-07-959_com.igpsport.globalapp.png
Bende logout yapiyorum.
Screenshot_2018-03-19-12-02-35-064_com.igpsport.globalapp.png
Strava ile baglaniyorum. Asagidaki izni veriyorum.
Screenshot_2018-03-19-12-02-42-063_com.igpsport.globalapp.png
Screenshot_2018-03-19-12-03-20-669_com.igpsport.globalapp.png
Igpsport bu kadar. Stravadan da logout up tekrar baglaniyorum. Google account ile. Ama olmuyor iste.

Büyükçekmece ye beklerim. Teknik servisimiz şimdilik sadece Büyükçekmece de var.

Önemli veriler yoksa igs10 u resetlemeyi deneyin.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@volkan ismail Her türlü veri kaybını göz önünde bulunduracağınız sürece teknik destek sağlanır. Beklerim.

arkadaşlar igs10 almak istiyorum ama vergisi sensörü derken 600 lirayı buluyor bana yardımcı olun ben mi yanlış yerlere bakıyorum bilemedim

Geri