Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Ben üzerinde ne varsa o şekilde yıkıyorum. Ön far, km saati , kadans sensörü.

Bu arada elinde hız sensörü olan var mı? Acil olarak alınık.

Scudo
@trainspotting35
Hocam lazısma benimkini gönderiyim, çok işime yaramıyor benim trainerim yok sonuçta :D

Ama trainer bağışlarsanız o başka :D

Acil alınık trainer :D

@trainspotting35 ya çok çok acil ise ben de gönderivereyim ama sensörü kullandım tabii bir süre, paketinde değil. Kaza yaptığım için bir kaç ay kullanmayacağım onun için verebilirim diyorum. Bu arada ben de yeni sipariş ederim. Hani kullanılmış bu demezsen bir alternatif :islik:

Hocam Megane yok 97 lagunam ve şundan var: MAGENE gemini200 Strava garmin için 210 Hız Sensörü ritim ant Bluetooth bryton bisiklet bisiklet bilgisayar
(link) to Clipboard
(from AliExpress Android) aynısı sanırım igp10 ile sorunsuz kullanıyorum..

Stravaya veri aktarim sorunu yasayan var mi?

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IGS 10 full sensör düşünüyordum fakat Lezyne Macro GPS full set daha mantıklı gibi. Aynı fiyat

(link)

@halil fatih akbaş Ben yaşadım tekrar igs sing out yapıp girdim ayrıca Strava disconnet yapıp düzelttim problemi.

@rkurtcu İgs nin sensörleri garmin gibi çalışıyor. Mıknatıslı hız sensoru mu kaldı. Yazı şekilleri, tipi bence çok kötü mıknatıslı hız sensörü tuz biber olmuş ama yine de siz bilirsiniz elbette.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@rkurtcu İgs10+gidon aparatı+Kadans sensörü+Nabız sensörü=111,40 dolar(algısı vergisi dahil) Sadece hız sensörü almadım.Onu da alsaydım 123,37 dolar olacaktı.

@hamlet2006 Bende hız sensörü almamıştım ama Zwift belasına bulaştım forumdan kaza yapan Abdülkadir bey yardımcı oldu kendi hız sensörünü gönderdi ben de uzun sure beklemek zorunda kalmadım. Fakir Garmini igs candır.

@trainspotting35 var abi benim bi arkadaşımda yanlış almış +90 532 403 97 08 ismi cevdet iletişim kurun oda üzümütü yanlış aldıgına

@rkurtcu
(link)
Bir tane de eldiven hediye ettiler.:)

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@PistonBacak Neyi yanlış almış anlamadım. Sensörü yanlış aldıysa ben buldum sensör ama satmayı düşünüyorsa bir arkadasım daha istiyor.

@rkurtcu Siz bilirsiniz benim icin cazip özellikler değil. Görüntü ve diğer özellikler benim icin on planda.

@PistonBacak Arkadaşıma verebilirmiyim telefonunu sensör ihtiyacı var onun da. Sensörü nasıl yanlış almış ya.

• Beğen
Tepkiler: PistonBacak
@trainspotting35 kadans ve hız alacakmış 2 tane yazdım dıyor fark etmemıs 2 hız laıdıgını tabiki verebilirsiniz maksat 2 tarafında işi görülsün:)

Merhaba abilerim bir sorum olucak bende igs10 var ben bu alete sigmanın kadans sensörünu alsam eşleştirebilirmiyim?

• Beğen
Tepkiler: PistonBacak
Geri