Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
@PistonBacak İllaki vardır ben de sipariş ettim ama gelmedi sıkıntım o. Türkiye de satılan biryer yok herhalde. Siz yine de link atın başka birisine lazım olur belki.

• Beğen
Tepkiler: PistonBacak
Navigasyon özelliği de olan igpsport modeli var mı?Varsa en ucuz modeli hangisi?

• Beğen
@hamlet2006 (link)

Ben igs10 u alırken Tomtop ta 320 tl idi. Ben 150 tl ye igs10 aldım paraya kıysaydım zamanında bitcoin den daha iyi yatırım olacakmış. :):):)

@trainspotting35 igs10 hız ,kadans ve nabız sensörü toplam 130 dolar olmuş.Bu kadar vernişken, gönül diyo git; igs60 ı al.

Bugün sürüşümün son dakikalarında elimi Play pause tuşuna basarak beklettim ve evde senkronizasyon için telefonla eşlemeye çalıştım.

Ancak geri zekalı alet yanlışlıkşa kaydettiğim yarım kilometrelik sürüşü kaydetmiş fakat süreç boyunca açık olan 50 km lik sürüşümü kaydetmememiş.

Senkronizasyon Ekranında Bugünün tarihi olarak sadece yarım kilometrelik sürüş var diğer uzun sürüşüm yok nasıl bulabilirim bu sürüşü? Teşekkürler

@Bisiklet Muptelasi hocam bilgisayardan baglanip cihazin bellekte yer alan kayitlara bakin bir de. bir ihtimal iki parca kayit yapmis olabilir.

@Bisiklet Muptelasi
Muhtemelen başlattığını zannettiğinde sürüşü başlatmadın, durdurduğunu zannettiğinde kaydı başlattın.
Bu alette kayıt işareti görüldüğünde kaydediyor, durdur işareti görüldüğünde durduruyor. Bizim kullandığımız aletlerden ters mantığı var.

Hocam Üçgen varken play/pause ye basıp kapadım. O an hareket halindeyken kapadım ekranda Play işareti vardı.

Normalde kaydetmesi lazım

@Buğra C Montaj kısmı Garmin ile uyumlu mu? Yani Garmin için alsak uyum sağlar mı?

Arkadaşlar selam
Igsport 10 aldım yanlız bluetooth da cihaz bağlantıyı kabul etmiyor. Telefon cihazı buluyor. Sorunu nasıl cozebilirim.
Teşekkürler.

@caglarhuseyin Cihaz sadece kendi uygulaması aracılığıyla telefonla bağlantı kurulmasına müsaade ediyor. IGPSPORT uygulamasını telefonunuza kurun. Ardından aşağıdaki resimde işaretlediğim yerlere sırası ile tıklayarak telefonunuzla eşleşme sağlayın. Cihazın açık olmasına dikkat edin.

InkedScreenshot_2018-01-27-20-31-00-798_com.igpsport.globalapp_LI.jpg

IGS10 Da anlık hız göstergesi yokmu ACABA? Klavuzdaki ifadelere baktım, ortalama, maximum hız , kısaltmaları var ama anlık hız göremedim.

• Beğen
Tepkiler: historiyst
@Adrenalin26
Var hocam neden olmasın, km saatinde anlık hız olmazsa olur mu :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ne biliyim, ekran üzerindeki kısaltmaların açıklamalrına bakıyordum göremedim :D Cahilliğin gözü kör olsun :D

• Beğen
Geri