Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@hamlet2006 igs 20 alabilirsiniz

(link)

herkez faydalansın 8 tl gibibir fiyatı var igs10 slikon kılıf almayan kalmasın satıcıyla ortak değiliz bu arada :p

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Scudo
@PistonBacak
Başarılı incelemeni izledim.Dostum @K-Pax ın da tavsiyesi ile birlikte igs10 alacak gibiyim.Yalnız fiyatlar biraz yükselmiş.Beklesem düşermi ki acaba yoksa alıp geçeyim mi.Bütün sensörler dahil 122 dolar civarı fiyatı var.

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@hamlet2006 Hâlâ bu fiyat aralığında iyi bir seçenek gibi duruyor. Ama özel günleri beklerseniz 10-15 dolar aşağı fiyata alırsınız diye tahmin ediyorum. Havalar da soğuk zaten çok binemiyoruz.

@K-Pax İgsport20 alacam herhalde de bu aralar özel günler derken misalen sevgililer gününe özel bi indirim yapar mı acep bu alidayı ? :huhuu:

@historiyst Ortalama ayda bir özel birşeyler oluyor, kapitalizm:D

@historiyst
Hiç şansın yok.:D Çinliler en sağlam indirimlerini 11.11 yani 11 kasımda yapıyorlarmış.Çinliler 11 kasımı ''Yalnızlar günü '' olarak kutluyorlarmış.11 kasımda yapılan indirimler yalnızlar gününe özel olarak yapılıyormuş.Böyle düşünen Çinliler sevgililer gününde zam yapar:D:D

@historiyst
Dayanamadım ,inceldiği yerden kopsun dedim;verdim siparişi:harika:

@K-Pax
Tavsiyelerin için teşekkür ederim
Adrenalin26 sana da dostum

@historiyst Dün muhabbetini yaptık,bugün gol yedik:acpsnr::agla:

• Beğen
Tepkiler: historiyst
@hamlet2006
Hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Ahmeturan

Bu ve diğer sensörlerin yavaş bağlanma sorununun normal olduğunu söylediler bana maille. Yalnız şimdi şu aralar başka bir şey canımı sıkıyor. Cihazı kullanalı sadece kayıtta olduğu zamanki mesafe 1000 kmyi buldu. Fakat bu sürede iki kere nabız sensörünün pilini değiştirdim. Yani yaklaşık 24 saat kullanımda 1 pil bitiriyor.((link)) Benden başka bu kadar çabuk pili
biten var mı merak ediyorum. Ayrıca yeni bir igpsport ürünü olan igs618 çıkmış sadece iki aliexpress satıcısında var. Ve 149 dolar gibi bir fiyatı var. Tomtoptan 120 dolar civarı alınabilirse bence garmin 520 bundleye alternetif olabilir. ((link))

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@Ahmeturan ben pil bitme sorununu nabız değil hız sensöründe yaşıyorum.güncellemeden sonra oldu o da. sensör uykuya geçmemeye başladı. yazılımsal olduğu belli.

@yusufgs36
Bende ki nabız sensörünün uyku moduna geçtiğinden eminim. Sadece pili çabuk bitiyor.

@Ahmeturan hocam ben aldığımdan beri ne cadance ne de nabız bandının sensörünü değiştirdim ancak dediğim gibi hız sensörüne pil dayanmıyor. pil de çok ucuz bir şey değil açıkçası. konuyla ilgili support maili yazmayı düşünüyorum. isterseniz siz de yazın.

Benim de nabız sensörünün pili çabuk bitiyor. Hız ve kadans sensöründe henüz pil değişimi yapmadım. Ekonomik ve kaliteli Cr2032 pil için de ikea'yı tavsiye ederim. 8'lisini İkea'da 7,5 liraya görünce 2 paket almıştım bir kaç ay önce. Şu an 8'li paket 10 lira: (link)

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Arkadaşlar geçen gün bisikletimi yıkarken bol su ile kadans sensörü olan "Magene" yi de suya tutmuş oldum. Çıkarmaya üşendim dedim sıvı testi olsun bu :D
Bugün denediğimde sorunsuz çalısıyordu. Sıvı testinden geçti alet :D

Geri