Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@Bisiklet MuptelasiBen alabilirim beyefendi

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
igs 10 modelini hız sensörü ile kullanan varsa onlara bu sorum ormanlık gölgelerde gps in çekmediği anda strava sürüşü için kopup geldi gps koptuktan sonrasını cihazda gördüm ama kayıt etmemişim bunun bir çözümü var mı yada güncellersem düzelir mi 1 defa yaşadım bunu bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim bir de güncellemeyi nereden bulabilirim güncelleyelim bakalım birde ne olacak teşekkürler
:)
iyi pedallamalar

@PistonBacak (link) sitesi olması lazım hem güncellemeler hem kullanım kılavuzu sitede var. Nasıl güncelleme yapilacagida yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: PistonBacak
merhabalar iyi günler bir ricam olacak, igsport almak istiyorum ama tüm kullanıcı kılavuzlarını okudum, igs20 ile 50 arasında kaldım. 50 de bt4 üzerinden ekstra iletişim var, büyük ekran ipx 7 gibi artılar var, kendi speed ve cadance sensörleriyle uyumlu gözüküyor kataloglarında...fiyat x2 gibi tabiki...bilmediğim ya da atladığım bir fark varsa bilgi verirseniz sevinirim....bir de niçin 10u daha tercih ettiğinizi belirtirseniz sevinirim 20ye göre onu tam anlayamadım sensörlerlemi ilgili acaba okuduklarımdan ekranda çift bilgi gibi?..teşekkürler

@AlpŞahinoğlu Benim ilk tercih sebebim Starava ya kayıt atmak için kablo ile bilgisayara bağlama derdi olmamasıydı. İkinci tercih olarak elbette kadans/ Nabız ve hız sensörlerinin eklenebilmesi oldu. İgs 50 sonradan çıktı fark olarak sadece batarya ömrü var bildiğim kadarıyla o da sleep özelliğinin gelmesinden dolayı. Sürüş yapmayıp durduğunuz anda belirli bir süreden sonra ekranı uyku moduna alıyor. Benim aldığım zamanda tam bir fiyat performans canavarıydı şimdi epeyi bir zam gelmiş.

• Beğen
Tepkiler: AlpŞahinoğlu
Bu gün hava bulutluydu. Ne yaptıysam IGS10 gps çekmedi. Kömür dumanından da gözlerim yaşarınca geri döndüm eve.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@K-Pax Siz böyle dedikten sonra kapali balkona çıktım ve cihazı denedim. Bugün istanbul da aşırı bulutlu ve sağanak yağışlı. Cihaz 30 sn de bağlandı. Ben genelde hareket etmeden önce cihazı acıyorum daha önce hafızasında olan konumda daha çabuk buluyor sinyali.

@trainspotting35 Evimin önünde 10 dakika bekledim gelmedi. Burada bir gariplik var herhalde deyip 150 metre ilerleyip 5 dakika da orada bekledim yine gelmedi. Üstelik aşırı bulutlu da değil, yağmur yağmıyor. Cihazda son güncelleme de yüklü.

@K-Pax

@K-Pax hava kirliliği çok yoğunsa belki atmosferdeki partiküller sinyal kalitesini düşürmüş olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
ben dün yogun yagmurda sorunsuz kullandım.

33 gün sonra gidon aparatı da geldi.

(link)

f06b1d2c6f25d170d5944dfaa8b6e874.jpg
aac27c77099cdcf2cf059305eba90e7c.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abilerim, ablalarım, kardeşlerim elinde İgs10 kılıfı olupta satan, bağışlayan, lanet olsun kargo parasını ver yeter diyen var mı?

@PistonBacak Abilerim, ablalarım, kardeşlerim elinde İgs10 kılıfı olupta satan, bağışlayan, lanet olsun kargo parasını ver yeter diyen var mı?

Tekrar yazayım. :):):)

• Beğen
Tepkiler: PistonBacak
@trainspotting35
Hayırdır. Neden bu feryat figan. Bendekini vereyim. Şişli tarafındayım.

@Fırat İler Çinden 1 adet sipariş ettim gelmedi yaklaşık 1,5 ay oldu. Olan varsa feryadımı duysun diye yazdım ve ikinci sefer yazdığımda siz duydunuz. Feryadım neden İgs10 a 20 dolar zam gelmiş düşüp kırılırsa diye korkuyorum. Biz Garmin alacak kadar zengin değiliz. Malımızın kıymetini bilecek kadar fakiriz Allah' a Şükür. Size zahmet olmazsa karşı ödemeli kargo yaparmısınız desem ücretini de İban atarsanız özelden yatırırım (Kılıfın ücreti)

Geri