Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
Aramizda cihazdan satmak isteyen var mi?

Yükseklik kazancı bilgisi strava ile karşılaştırıldığında hep eksik çıkıyor. Uludağ tırmanışı sırasında strava kullanan arkadaşım 1973 mt irtifa kazanmışken. Bende ise bu veri 1692 mt. 43 km de bu fark oluyor tabi bu oran sabit değil değişebiliyor. 8 km 250 mt (strava) bu cihazda 150 mt çıkabiliyor. Yokuş çıkarken ekrana bakıyorum çoğunlukla eğim %0 görünüyor. Bunu düzeltme imkanı var mı güncelleme yapmadım yapıp bir değişiklik gören var mı?

Herkese merhaba. Bende özellikle anlik hizimi görebilmek icin km saati arıyorum . Gps li saatim olduğu icin acaba direk km saatine yonelmemi mi yoksa almisken gps li bir yol bilgisayari mi almami tavsiye edersiniz ? Sanirim bu modellerde anlik hizda sapmalar mumkunmus...

@Revolutions eğer antrenman odaklı ve gezdiğim yerleri görmekse gps olanı alın igpsport ig20e bu konuda fiyat performans ürünü gerçekten çok iyi her işinizi görür (cadence ve diğer aksesuarlar bağlanmıyor ant+ vb.. şeyler yok ) normal kullanıyorsanız bisikleti km saati en doğru seçimdir

İg10 cihaz + nabız bandı+ tutacak 61 $ buldum sizce nasıl fiyat ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@trainspotting35Normal fiyat 69 dolardı indirim kuponları vs. 61 e düştü...peki gps li nabız bantlı saatmi igpsport 10 mu desem hangisi kullanışlı olur ? Saat yanında nabız bandıda almam gerek hemen hemen aynı fiyatlara geliyor

@C.Koc Bisiklet sürerken igs10 herzaman gözünüzün önünde olacak. Bisiklet sürerken durmadan kolunuza bakmanız tehlikeli olacaktır. Ekstra olarak hızınız gözünüzün önünde olacak ben olsam igs alırdım.

Ben saati gidona bağlarım derseniz ona birşey diyemem bana göre değil pek. :):)

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@trainspotting35Soru yağmuru oldu ama kusura bakma İgs 10 da yapılan sürüşü gpx formatında alabiliyormuyuz ?

@C.Koc evet.

(link) bu sitede bütün sürüşlerinizi indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@C.Koc

Sensörleri şuradan uygun fiyata alabilirsiniz.
(link)

Şu da cihaz ve tutacağı.
(link)

@volkan ismail benim alacağım daha ucuza gelicek cihaz+nabız bandı+tutacak (uzun olandan) 61 $ ama ilginize teşekkürler...

@C.Koc

Evet ben de şimdi sepete ekleyince indirim kuponu olmadığını fark ettim. Dün igs50E ve sensörler için sipariş verdiğimde indirim olmuştu.
Sizin aldığınız fiyat gayet iyi.

Bu gün siparişimi verdim igs 10+ nabız bandı+ uzun tutacak almak isteyen arkadaş varsa sanırım 02 eylüle kadar kupon indirimi devam edecek linkini vereyim belki faydası olur...
IGPSPORT iGS10 Siyah GPS Etkin Bisiklet bisiklet bilgisayar hız (Destek Ritim/Hız/Kalp Hızı Sensörü)
(link) to Clipboard

@szerA Güle güle kullanın.

Arkadaşlar cihazlardaki verileri strava ölçümleriyle karşılaştıran oldu mu? yukarda bir arkadaş rakım verilerinin örtüşmediğini belirtmiş.
Bende akıllı saat kullanıyorum(amazfit pace) ve yükseklik bilgilerini barometre ağırlıklı ölçtüğü için genelde saptıyor.
Bu cihazlarda durum nedir?

QuickMemo+_2018-09-06-18-26-52.png @Gökhan A.. Cihaz stravayla senkronize oluyordur. Verileri stravaya attığınızda etkinik detayları kısımda rakım bilgilerini kendi veri tabanında karşılaştırıyor ve düzeltiyor.

arkadaslar egim bilgisinin gecikmeli gelmesi bu cihaza munhasir mi yoksa tum bisiklet bilgisayarlarinda bu bilgi gecikmeli mi geliyor?

Geri