Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
@trainspotting35 aynen @Gringo1903 hakkını vermek gerek. Helal etsin hakkını, garmin derken, ikinci eI derken forumda IGS konusunu okurken, hangi ara nasıl olduysa ürün siparişini verirken buldum

• Beğen
Tepkiler: Gringo1903
@trainspotting35

Harika! işte aradığım özellik. Ne güzel yeni bir özellik daha öğrendim iyi ki almışım :)

618 alanlara şimdiden hayırlı olsun. O fiyat için inanılmaz bir cihaz bence. Güle güle kullanın. Ben igs50E mi zaten seviyorum:D

@Abdülkadir Ergin kesinlikle katılıyorum, artık yaş geçiyor.. zaten bu ara hep nabız ve kadans odaklı çalışıyorum... sağlık hiç birşeye benzemiyor ...

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@volkan ismail Sağolasın, daha iyileri senin olsun garmin vb. :)

Eveet 618'imizi aldık ama bitti mi? hayıır daha masraflar devam ediyor. Buna göre bir kılıfta sipariş etmek gerek:

Genel-bisiklet-Gel-k-l-f-ekran-koruyucu-kapak-i-in-IGPSPORT-IGS618-GPS-bilgisayar-silikon.jpg

(link)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
En uygun bunu bulabildim. Tuşu kapatan model göremedim henüz. Gelsin de streç film ile bir çözüm planlıyorum. Streç film harika bir malzeme, telefonu sarın misal suya düşsün bir şey olmaz. Sürüşe çıkarken sar, sırt cebine koy terden etkilenmez gibi gibi..

@trainspotting35

Bunun kulakları aero performansımızı etkilemez mi :D

@trainspotting35

Aynen hocam bende NL kargo artı sigorta. Sigortayı iptal edecektim hadi kalsın dedim ne olmaz ne olur belki bir işe yarar. Şimdiye kadar hiç sigorta opsiyonu kullanmadım. 3D yazıcı alırken bile..

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35

Üstad korgoya verme işleri uzayabilir. Gearbest'in vardı sanki öyle bir huyu yamulmuyorsam. Mesaj neyin atar taciz ederiz. Bir de 11.11 yoğunluğu bunun gibi noel benzeri dönemlerde kargolar geç gelebiliyor Çin'den.

Geri