Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@salih67 >Gittiğiniz güzergahı kayıttan navigasyonla takip ederken sadece navigasyon çizgisini değil yerel görüntüleride görmenizi sağlayacaktır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: salih67
Scudo
İyice indirim sayfasına çevirdim burayı ama bir de şöyle bir paket var 11.11 tarihinde, beyaz renkli kadans ve nabız sensörlü olan paket 85 dolara düşüyor hatta 4 dolar kupon ve 6 dolarlık seçkin kuponlarla 75 dolar civarına kadar düşecek, satıcıya mesaj attım sadece 20 adet bu fiyattan satılacakmış düşünenler indirim başlayınca ellerini çabuk tutarsa iyi olur. (link)

Elimdeki igs10 u satıp ben de igs618 liler kervanına katıldım lakin siparişi verdikten sonra nedir bu gearbest diye bakayım dedim ve pek iç açıcı şeyler okumadım. Gearbest tecrübesi olan var mı içinizde.

@trainspotting35 hiç hatırlamıyorum ki. En son 2017 Ekim'de alışveriş yapmışım. 12 kalem malzeme almışım. İlk alışverişim 2015'te. Son 6 ay - 1 sene civarı duruldum şu alışveriş muhabbetinde. Sürekli Ali'dir şudur budur bir şeyler aldığımdan özellikle dikkat etmedim. Kargoya veriliş süreci biraz uzuyordu sanki şimdi aklıma geldi. Ben sorun etmemiştim. Ancak Çin alışverişlerinde genel olarak maksimum 2 ay beklemişimdir. Büyük çoğunluğu bir ayda elime ulaşmıştır. 1 kere sipariş iptali var buradan. Daha önce hiç bir site iptal yapmamıştı. 2 adet wifi priz almıştım onları iptal edip parasını geri yatırdılar. Başka bir yamukları yoktur. Hatta dönem dönem çok ucuza aldığım ıvır zıvırlar oldu buradan.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35 sigorta yaptırman iyi olmuş ama kargo takıp numarası alman bir artı olurdu Türkiyede nerde oldugunu öğrenırdın en azından

Post NL | Takipli böyle yazıyor seçeneklerde.

• Beğen
Tepkiler: Literary
@trainspotting35 çok kafana takılırsa anlık iletişime gecip siparişi iptal edip puan yatırırlar hesabına yenıden sipariş verebılırsın

@Özgür A Sıkıntı olacağını sanmıyorum PTT görevlisi tanıdık fabrika adresi verdim ürünü iç edemez.

• Beğen
@trainspotting35

Üstad kaça sattınız sorması ayıptır :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Özgür A Gördüm o bölümü sigorta ödedim nasıl olsa diye dikkate almadım. Metod 2 yi seçtim.

• Beğen
@Özgür A

Sipariş Tarihi:
08/11/2018 16:09:09 PM
Ödeme:
Banka kartý veya kredi kartý ile direkt öde
Fatura:
Do not need Invoice

Kırmızı ile işaretlediğim kısım beni ümitlendiriyor vergi çıkmaması adına bakalım.

• Beğen
Geri