Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

İgs10' un ikinci el piyasasını kırmak istemem ancak mobil uygulama ile aratırsanız Şuan 36 dolar:eek:

Dosyalar

• Screenshot_2018-11-07-17-41-53-884_com.globalegrow.app.gearbest.png
    Screenshot_2018-11-07-17-41-53-884_com.globalegrow.app.gearbest.png
    123,4 KB · Okunma: 43
  • Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Scudo
@Gringo1903 Vallahi taşlarlar burada sizi. Şaka birtarafa almak isteyenler iki seçeneği de kaçırmasın derim ikisi de süper fırsat.

• Beğen
Tepkiler: Gringo1903
Keşke hepsi birden indirime girmeseydi, insan hangisini alacağına karar veremiyor. igs618' in Navigasyon özelliğini ne kadar kullanırız acaba. Böyle böyle bir bisiklet parası daha ekipmanlara gidecek neredeyse:acpsnr:

@Gringo1903

Gerçek bir navigasyon değil. Sadece dosya olarak içine attığınız rotayı izletiyor. Yani cihaza bir konum yazıp beni buraya götür diyemiyorsunuz.

@Gringo1903 NAvigasyon özelliğini arkadaşım hiç kullanmadı. Powermetre desteği bu işi prof yapanlar için. Benim en çok ilgimi çeken max ayar yapıp alarm kurabilmek ve özelleştirilebilir ekran. İgs 618 için konuştum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@volkan ismail

Ekranda harita açıp hedeflediğim rotayı bunun üzerinde izlemek, yanlış sapaktan dönüp dönmediğimi görmek istiyorum. igs618 bu işi yapmaz mı?

618 i sarj suresi kisa. Fakat 2 ayri bisiklet tanimlayabilme, ekrandaki parametreleri ozellestirebilme ve bunlari kaydedebilme gibi ozellikleri guzel.

Volkan beyle pazarlığa oturun bence

@Gringo1903 hangi uygulamada 36 dolar ben bulamadım.

@trainspotting35 :) Valla volkan beyin yukarıda yazdıkları ile biraz vazgeçtim igs618 den. Gearbestin mobil uygulamasında çıkıyor igs10. Web tarayıcıdan çıkmıyor ama ilginç.

İgs618 için ispanyolca bi video fikir verebilir

Ben sipariş verdim artık,
şarj durumunu tahmin edebiliyordum o ekran ve çözünürlükle turcular için sıkıntı olabilir, yoğun antrenman yapan yolcular için her gün şarj etmek gerekirken işe gelip gidenler için 2-3 gün gider
Bu tahmin sadece kullanıp görücez ya da kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim

• Beğen
Tepkiler: lightningstrike
@volkan ismail Senin cihazı satıyorum özelden yazdım mesaja bakar mısın ?

@volkan ismail

IMG_20181107_202914.jpg
Tipik kullanımda 22 saat diyor ben haftada 2 ya da 3 kere şar ederim heralde idare eder gideriz 2 aydır heves ediyorum bu cihaza saat aldım diye erteliyodum aklımda kalmasın yav :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
aliexpreste gidon tutucular 13 dolar daha uygun olan uyumlu modeler varmı ıgp50 modeli için

@Özgür A

(link)

Bu ürünü kullanıyorum. Bence plastik olanlardan daha güzel.

618 alıp da kullanan birileri var mı acaba?

(link)

Firmanın sitesinde ülkelerin haritaları var.
Türkiye iki parçaya ayrılmış,
Turkey_1 36,1 mb
Turkey_2 23,8 mb
Bu haritalardan sadece biri cihaza yükleniyor.
Haritalar ne işe yarıyor?

Geri