Keşke hepsi birden indirime girmeseydi, insan hangisini alacağına karar veremiyor. igs618' in Navigasyon özelliğini ne kadar kullanırız acaba. Böyle böyle bir bisiklet parası daha ekipmanlara gidecek neredeyse
@Gringo1903 NAvigasyon özelliğini arkadaşım hiç kullanmadı. Powermetre desteği bu işi prof yapanlar için. Benim en çok ilgimi çeken max ayar yapıp alarm kurabilmek ve özelleştirilebilir ekran. İgs 618 için konuştum.
@volkan ismail Çevrimdışı harita gibi birşey o zaman, pek bir cazibesi yokmuş. @trainspotting35 Powermetrem olmadığı için o özellikte pek işime yaramayacak o zaman. En mantıklı seçim igs50 gibi duruyor şuan.
@trainspotting35 Valla volkan beyin yukarıda yazdıkları ile biraz vazgeçtim igs618 den. Gearbestin mobil uygulamasında çıkıyor igs10. Web tarayıcıdan çıkmıyor ama ilginç.
Ben sipariş verdim artık,
şarj durumunu tahmin edebiliyordum o ekran ve çözünürlükle turcular için sıkıntı olabilir, yoğun antrenman yapan yolcular için her gün şarj etmek gerekirken işe gelip gidenler için 2-3 gün gider
Bu tahmin sadece kullanıp görücez ya da kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
Tipik kullanımda 22 saat diyor ben haftada 2 ya da 3 kere şar ederim heralde idare eder gideriz 2 aydır heves ediyorum bu cihaza saat aldım diye erteliyodum aklımda kalmasın yav
Firmanın sitesinde ülkelerin haritaları var.
Türkiye iki parçaya ayrılmış,
Turkey_1 36,1 mb
Turkey_2 23,8 mb
Bu haritalardan sadece biri cihaza yükleniyor.
Haritalar ne işe yarıyor?